Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Alienwarearena Street fighter κλειδιά ξανά https://eu.alienwarearena.com/giveaways/super-street-fighter-iv-arcade-edition-twitter-giveaway

Φεύγουν πολύ γρήγορα.

Edit: Για όσους δουν αργοπορημενα και δεν προλάβουν, η Capcom θα διαθέσει άλλους 1000 κωδικούς. Για να προλάβουν την επόμενη φορά ας ακολουθήσουν την Capcom στο Twitter σε συνδυασμό με μια εφαρμογή Twitter για το κινητό πχ twitcaster για να δουν την ανακοίνωση κατευθείαν.

Σε ευχαριστω πολυ(προλαβα και τσακωσα 1) :)

Δημοσ.

Alienwarearena Street fighter κλειδιά ξανά https://eu.alienwarearena.com/giveaways/super-street-fighter-iv-arcade-edition-twitter-giveaway

Φεύγουν πολύ γρήγορα.

Edit: Για όσους δουν αργοπορημενα και δεν προλάβουν, η Capcom θα διαθέσει άλλους 1000 κωδικούς. Για να προλάβουν την επόμενη φορά ας ακολουθήσουν την Capcom στο Twitter σε συνδυασμό με μια εφαρμογή Twitter για το κινητό πχ tweetcaster για να δουν την ανακοίνωση κατευθείαν.

Τέλος τα κλειδιά!!!

Δημοσ.

Θα σας θερμοπαρακαλούσα εαν κάποιος πρόλαβε κλειδάκι και δεν το θέλει ας μου το παραχωρήσει καθώς λόγω δουλειάς δεν το πρόλαβα!

Δημοσ.

Θα σας θερμοπαρακαλούσα εαν κάποιος πρόλαβε κλειδάκι και δεν το θέλει ας μου το παραχωρήσει καθώς λόγω δουλειάς δεν το πρόλαβα!

Για όσους δουν αργοπορημενα και δεν προλάβουν, η Capcom θα διαθέσει άλλους 1000 κωδικούς. Για να προλάβουν την επόμενη φορά ας ακολουθήσουν την Capcom στο Twitter σε συνδυασμό με μια εφαρμογή Twitter για το κινητό πχ tweetcaster για να δουν την ανακοίνωση κατευθείαν.

• Like 1
Δημοσ.

απο οσο ξερω μονο για xbox one ισχυει το season pass και τα dlc και για 360 και one. αν ισχυει για pc γραψε link.

Δημοσ.

ανταλλασω το κλειδακι για την θέση εργασίας σου. :-P

• Like 7
Δημοσ.

Μέσα από origin το δοκιμάσατε ή μέσω browser?

Εγώ μέσω browser (chrome) πήγα στην σελίδα του origin και τα πήρα από εκεί, παρόλο που δεν έχω το αρχικό παιχνίδι. Να τα παίξω βέβαια δεν μπορώ, αλλά υπάρχουν στον λογαριασμό μου.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...