spartan29gr Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Alienwarearena Street fighter κλειδιά ξανά https://eu.alienwarearena.com/giveaways/super-street-fighter-iv-arcade-edition-twitter-giveaway Φεύγουν πολύ γρήγορα. Edit: Για όσους δουν αργοπορημενα και δεν προλάβουν, η Capcom θα διαθέσει άλλους 1000 κωδικούς. Για να προλάβουν την επόμενη φορά ας ακολουθήσουν την Capcom στο Twitter σε συνδυασμό με μια εφαρμογή Twitter για το κινητό πχ twitcaster για να δουν την ανακοίνωση κατευθείαν. Σε ευχαριστω πολυ(προλαβα και τσακωσα 1)
Avatar_GR Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Alienwarearena Street fighter κλειδιά ξανά https://eu.alienwarearena.com/giveaways/super-street-fighter-iv-arcade-edition-twitter-giveaway Φεύγουν πολύ γρήγορα. Edit: Για όσους δουν αργοπορημενα και δεν προλάβουν, η Capcom θα διαθέσει άλλους 1000 κωδικούς. Για να προλάβουν την επόμενη φορά ας ακολουθήσουν την Capcom στο Twitter σε συνδυασμό με μια εφαρμογή Twitter για το κινητό πχ tweetcaster για να δουν την ανακοίνωση κατευθείαν. Τέλος τα κλειδιά!!!
DaywalkerxD Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Θα σας θερμοπαρακαλούσα εαν κάποιος πρόλαβε κλειδάκι και δεν το θέλει ας μου το παραχωρήσει καθώς λόγω δουλειάς δεν το πρόλαβα!
Alex An Dros Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Θα σας θερμοπαρακαλούσα εαν κάποιος πρόλαβε κλειδάκι και δεν το θέλει ας μου το παραχωρήσει καθώς λόγω δουλειάς δεν το πρόλαβα! Για όσους δουν αργοπορημενα και δεν προλάβουν, η Capcom θα διαθέσει άλλους 1000 κωδικούς. Για να προλάβουν την επόμενη φορά ας ακολουθήσουν την Capcom στο Twitter σε συνδυασμό με μια εφαρμογή Twitter για το κινητό πχ tweetcaster για να δουν την ανακοίνωση κατευθείαν. 1
DaywalkerxD Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δωρεάν το Titanfall season pass/all dlc λόγω του ενός χρόνου κυκλοφορίας! Κάτι ηξερα κ είχα μόνο το base game ^^ 1
Liakos10 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 απο οσο ξερω μονο για xbox one ισχυει το season pass και τα dlc και για 360 και one. αν ισχυει για pc γραψε link.
WizNick Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 μπα για ολους ισχυει απ'οτι φαινεται. https://www.origin.com/en-ie/store/browse?q=titanfall 1
Avatar_GR Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Ωραία. πήρα τα δωρεάν DLC και δεν έχω το αρχικό παιχνίδι... να δω τώρα τι θα τα κάνω. 2
DaywalkerxD Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Για ολους ειναι! Το παιχνιδι εκανε γυρω στο 5ευρω σε μια φαση στο αμαζον!
vizolover Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Θα σας θερμοπαρακαλούσα εαν κάποιος πρόλαβε κλειδάκι και δεν το θέλει ας μου το παραχωρήσει καθώς λόγω δουλειάς δεν το πρόλαβα! ανταλλασω το κλειδακι για την θέση εργασίας σου. :-P 7
DaywalkerxD Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 ανταλλασω το κλειδακι για την θέση εργασίας σου. :-P Με δακρυσες
Jimys2008 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Εμένα μου βγάζει σφάλμα όταν πάω να βάλω στο καλάθι το season pass του Titanfall
GeorgeGK Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Εμένα μου βγάζει σφάλμα όταν πάω να βάλω στο καλάθι το season pass του Titanfall Και μένα!
Avatar_GR Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Μέσα από origin το δοκιμάσατε ή μέσω browser? Εγώ μέσω browser (chrome) πήγα στην σελίδα του origin και τα πήρα από εκεί, παρόλο που δεν έχω το αρχικό παιχνίδι. Να τα παίξω βέβαια δεν μπορώ, αλλά υπάρχουν στον λογαριασμό μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις