Monkey D. Luffy Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Το Safecracker στα 1.24 € δεν ξέρω εαν αξίζει σαν τιμή αλλά το παιχνίδι είναι "εκνευριστικά" ωραίο.
vizolover Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Και το Outland φαίνεται ενδιαφέρον: http://store.steampowered.com/app/305050/ 1
naruto14 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Και το Outland φαίνεται ενδιαφέρον: http://store.steampowered.com/app/305050/ Ωπα ποτε βγηκε αυτό για PC? Θυμάμαι το έπαιζα με ένα φίλο στο PSN. Είναι τρομερό παιχνίδι για co-op, τσιμπήστε ειδικά σε αυτή τη τιμή!
Havik Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Πιο καλό απο το guacamelee? Αν σου άρεσε το guacamelee θα σου πρότεινα το Dust An Elysian Tail. 4
stratigos24 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Ωραία. Θα το πω σε φίλο που είχε ξετρελαθεί με το guacamelee να παίξει και αυτό, γιατί αυτόν τον καιρό δεν έχει τι να παίξει.
naruto14 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Ίσως να είναι λίγο καλύτερο. Θυμάμαι ήταν αρκετά δύσκολο από ένα σημείο και μετά.
Tobajara Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Δεν το είδα να μπει. Αποκαλύφθηκαν τα τρία τελευταία παιχνίδια στο Star Wars Humble Bundle Jedi Knight 2: Jedi Outcast Jedi Knight: Dark Forces 2 Star Wars: Starfighter Περίμενα τα δύο πρώτα αφού υπήρχε το Academy και το Dark Forces, αλλά αντί για το Star Fighter θα μπορούσαν να είχαν το X-Wing VS Tie Fighter που για space sim είναι και ιστορικό και κορυφαίο, ή έστω το Star Wars Racer αν ήθελαν κάτι με τη νέα τριλογία. Για Galactic Battlegrounds ή Lego ούτε λόγος προφανώς, και παλι καλά που δε βάλανε τη Star Wars Monopoly, ή το εκείνο το άθλιο παιχνίδι του Phantom Menace. Σαν κρυφό tier μάλλον απογοητευτικό αλλά σα συνολικό πακέτο είναι κορυφαίο. Επενδύστε άφοβα.
vdeseris Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Δεν το είδα να μπει. Αποκαλύφθηκαν τα τρία τελευταία παιχνίδια στο Star Wars Humble Bundle Jedi Knight 2: Jedi Outcast Jedi Knight: Dark Forces 2 Star Wars: Starfighter ... Προηγούμενη σελίδα
Tobajara Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Steam Midweek Madness : http://store.steampowered.com/sale/mystery_midweek/ το λες και ..meh Διαφωνώ, για μας τους adventureάδες που ίσως θέλαμε κάποια πρόσφατα παιχνίδια σε ασφαλείς τιμές είναι εξαιρετικό. Με κλειστά μάτια προτείνω τα Sherlock Holmes, Yesterday, Νext Big Thing και Tesla Effect, και από εκεί και πέρα υπάρχουν και ήδη γνωστά franchises. 1
pigeon Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Διαφωνώ, για μας τους adventureάδες που ίσως θέλαμε κάποια πρόσφατα παιχνίδια σε ασφαλείς τιμές είναι εξαιρετικό. Με κλειστά μάτια προτείνω τα Sherlock Holmes, Yesterday, Νext Big Thing και Tesla Effect, και από εκεί και πέρα υπάρχουν και ήδη γνωστά franchises. Μα απ'αυτή την άποψη το είπα (adventurας κι εδώ), τα περισσότερα έχουν βγεί σε bundles ή σε steam daily/weekend offer λίγο πριν τις γιορτές. Κι αν δεις πολλά δεν πιάνουν ούτε τις historically lowest τιμές τους. Εξαρτάται βέβαια τι έχει ο καθένας στο library του, εγώ πχ. δεν είχα τα syberia όταν βγήκε το meridian4 στο groupees. Δεν ξέρω αν κάνω καλά που το θυμίζω βέβαια γιατι ο Gi0 μου υποσχέθηκε ένα ban γι'αυτό το ατόπημα.
Alex An Dros Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Site: Murdered: Soul Suspect 2,50 ευρα πολύ καλή τιμή και το παιχνίδι πολύ καλό 1
Tmark Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Για όποιον ενδιαφέρεται το GoG έβαλε στην βιβλιοθήκη του το πρώτο F.E.A.R μαζί με τα 2 expansions. Για μερικές μέρς θα είναι στα 4.5 €. Πολύ δυνατό FPS Horror παιχνίδι.
Aristomaxos Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Για όποιον ενδιαφέρεται το GoG έβαλε στην βιβλιοθήκη του το πρώτο F.E.A.R μαζί με τα 2 expansions. Για μερικές μέρς θα είναι στα 4.5 €. Πολύ δυνατό FPS Horror παιχνίδι. Έπαιξα το FEAR πριν από μερικά χρόνια. Μου είχε κάνει εντύπωση η A.I. Απολαυστικό παιχνίδι.
Tmark Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Έπαιξα το FEAR πριν από μερικά χρόνια. Μου είχε κάνει εντύπωση η A.I. Απολαυστικό παιχνίδι. Ναι η Α.Ι είναι πανέξυπνη, επίσης είναι αρκετά τρομακτικό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις