vaggos88 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Δωρεάν το υπερπαίγνιο Theme Hospital απο Origin! https://www.origin.com/en-ie/store/buy/theme-hospital-origin/pc-download/base-game/standard-edition τι ειπες τωρααααααααα. ποσο πισω με πηγες. το κατεβαζω asap thxxxxxxx 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Avatar_GR Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 τι ειπες τωρααααααααα. ποσο πισω με πηγες. το κατεβαζω asap thxxxxxxx Θα πέσει μεγάλο κάψιμο!!!!! Θα το κατεβάσω asap, αν και το έχω ακόμα το αυθεντικό CD. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bigi444444 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Ωωω ευχαριστούμε για την ενημέρωση.Το έχω και στο gog (αν και δεν το έχω ξαναπαίξει ακόμα), αλλά ένα τόσο αγαπημένο παιχνίδι πρέπει να υπάρχει παντού!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tobajara Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Θα πέσει μεγάλο κάψιμο!!!!! Θα το κατεβάσω asap, αν και το έχω ακόμα το αυθεντικό CD. Ωωω ευχαριστούμε για την ενημέρωση.Το έχω και στο gog (αν και δεν το έχω ξαναπαίξει ακόμα), αλλά ένα τόσο αγαπημένο παιχνίδι πρέπει να υπάρχει παντού!!! Κύριοι, μόλις περιγράψατε επακριβώς την ιστορία μου, τη σχέση μου με το παιχνίδι, την κατάστασή μου και την αμέσως επόμενη κίνησή μου. Τα συγχαρητήριά μου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 το grid autosport σας το εμφανίζει αυτή τη στιγμή στο steam για αγορά στα 10? γιατί εμένα δε φορτώνει η σελίδα του ούτε στο client, ούτε σε browser.. τι παπάτζα συμβαίνει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggos88 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 το grid autosport σας το εμφανίζει αυτή τη στιγμή στο steam για αγορά στα 10? γιατί εμένα δε φορτώνει η σελίδα του ούτε στο client, ούτε σε browser.. τι παπάτζα συμβαίνει; οχι, αλλα θα το φτιαξουν. εχεις χρονο μεχρι την παρασκευή 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 καλά επειδή είμαι πανέξυπνος ( ) κατάφερα να το εμφανίσω δοκιμάζοντας σε big picture, το θέμα είναι αν αξίζει ή όχι η αγορά, αυτό μάλλον θα σκεφτώ μέχρι τη παρασκευή απλά ήθελα να βεβαιωθώ ότι πρόβλημα δεν ήταν μόνο στο δικό μου pc.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggos88 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 τι να σου πω. με χαλαει που εχει 150 dlc για να το κανεις game. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 κι εμένα με είχε χαλάσει γενικώς σε διάφορα θέματα όταν το είχα πρωτοδεί (το καλοκαίρι που βγήκε), αλλά για λίγα λεφτά ίσως και να το σκεφτόμουν.. θα δω δεν είναι πάντως ότι καίγομαι κιόλας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Το γράφω εδώ και δεν ανοίγω νέο θέμα γιατί «υποτίθεται» ότι κάποια από τα games είναι σε προσφορά: Ρε παιδιά, είναι σοβαρή η τιμολόγηση που έχουν κάνει στο GoG.com για τα παιχνίδια της LucasArts (κατά βάση τα SW games); Παιχνίδια πεντηκονταετίας και να τα βάζουν 8,5 και 10 ευρώ; Τραγικό το βρίσκω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pigeon Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Radical Roach Deluxe giveaway από Indiegala Αν επικαλύπτεται το πεδίο email, πατήστε F12 και αρχίστε να διαγράφετε elements (ουσιαστικά το κάτω μισό της σελίδας).Παιζει να είναι παγκόσμια πρώτη στο insomnia 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spirit)earth)aflame Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 όντως πολύ γρήγορος ο αποπάνως. ρίχνει 8 καρτες νοτ μπαντ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MSSB Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Saints Row 2 + 3 (full το 3), στα 5,33€. ΕΓΩ θα το ΕΠΑΙΡΝΑ, a.s.a.p αν δεν το είχα ήδη http://www.bundlestars.com/all-bundles/the-saints-row-bundle 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Free steam παιχνιδακι απο το OnRPG με ενα register Ratz Instagib 2.0 http://www.onrpg.com/giveaways/ratz-instagib-2-0-steam-key-giveaway/ 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tmark Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Site: Timeless Adventures from GoG Promo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις