Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

τι ειπες τωρααααααααα. ποσο πισω με πηγες. το κατεβαζω asap :) thxxxxxxx

Θα πέσει μεγάλο κάψιμο!!!!!

Θα το κατεβάσω asap, αν και το έχω ακόμα το αυθεντικό CD.

Δημοσ.

Ωωω ευχαριστούμε για την ενημέρωση.Το έχω και στο gog (αν και δεν το έχω ξαναπαίξει ακόμα), αλλά ένα τόσο αγαπημένο παιχνίδι πρέπει να υπάρχει παντού!!!

Δημοσ.

Θα πέσει μεγάλο κάψιμο!!!!!

Θα το κατεβάσω asap, αν και το έχω ακόμα το αυθεντικό CD.

Ωωω ευχαριστούμε για την ενημέρωση.Το έχω και στο gog (αν και δεν το έχω ξαναπαίξει ακόμα), αλλά ένα τόσο αγαπημένο παιχνίδι πρέπει να υπάρχει παντού!!!

Κύριοι, μόλις περιγράψατε επακριβώς την ιστορία μου, τη σχέση μου με το παιχνίδι, την κατάστασή μου και την αμέσως επόμενη κίνησή μου.

Τα συγχαρητήριά μου.

• Like 1
Δημοσ.

το grid autosport σας το εμφανίζει αυτή τη στιγμή στο steam για αγορά στα 10?  γιατί εμένα δε φορτώνει η σελίδα του ούτε στο client, ούτε σε browser..

τι παπάτζα συμβαίνει;

Δημοσ.

το grid autosport σας το εμφανίζει αυτή τη στιγμή στο steam για αγορά στα 10?  γιατί εμένα δε φορτώνει η σελίδα του ούτε στο client, ούτε σε browser..

τι παπάτζα συμβαίνει;

οχι, αλλα θα το φτιαξουν. εχεις χρονο μεχρι την παρασκευή :P

• Like 1
Δημοσ.

καλά επειδή είμαι πανέξυπνος ( :P )  κατάφερα να το εμφανίσω δοκιμάζοντας σε big picture, το θέμα είναι αν αξίζει ή όχι η αγορά, αυτό μάλλον θα σκεφτώ μέχρι τη παρασκευή 

απλά ήθελα να βεβαιωθώ ότι πρόβλημα δεν ήταν μόνο  στο δικό μου pc.. 

• Like 1
Δημοσ.

κι εμένα με είχε χαλάσει γενικώς σε διάφορα θέματα όταν το είχα πρωτοδεί (το καλοκαίρι που βγήκε), αλλά για λίγα λεφτά ίσως και να το σκεφτόμουν.. θα δω

δεν είναι πάντως ότι καίγομαι κιόλας

• Moderators
Δημοσ.

Το γράφω εδώ και δεν ανοίγω νέο θέμα γιατί «υποτίθεται» ότι κάποια από τα games είναι σε προσφορά:

Ρε παιδιά, είναι σοβαρή η τιμολόγηση που έχουν κάνει στο GoG.com για τα παιχνίδια της LucasArts (κατά βάση τα SW games); Παιχνίδια πεντηκονταετίας και να τα βάζουν 8,5 και 10 ευρώ; Τραγικό το βρίσκω.

• Like 1
Δημοσ.

Radical Roach Deluxe giveaway από Indiegala

Αν επικαλύπτεται το πεδίο email, πατήστε F12 και αρχίστε να διαγράφετε elements (ουσιαστικά το κάτω μισό της σελίδας).

Παιζει να είναι παγκόσμια πρώτη στο insomnia :P B)

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...