Προς το περιεχόμενο

Προσφορές παιχνιδιών v1

newlynx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έχει κανένας κάποιο κλειδί που να μην το θέλει για αυτό το παιχνίδι ? 

Δεν το πρόλαβα και το είδα τώρα  :mad: .

Αν δεν το βρήκες, στείλε μου μνμ να στο δώσω 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 18,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

υπαρχει περιπτωση να παρω κατι απο το steam χωρις να εχω αρκετα χρηματα στο paypal;

Υπαρχει, αν μπορεις να συμπληρωσεις το ποσο με 2ο τροπο (paysafe, steam wallet κτλπ)

Πραγματικά τα sales του Νοεμβρίου ήταν πολύ καλύτερα.

Όσον αφορά πιθανή αύξηση τιμών λόγω ΕΕ, έχουμε ήδη υψώσει τη σημαία με την νεκροκεφαλή και ο παπαγάλος στον ώμο μας φωνάζει για ρεσάλτο.

• Like 6

Πραγματικά τα sales του Νοεμβρίου ήταν πολύ καλύτερα.

Όσον αφορά πιθανή αύξηση τιμών λόγω ΕΕ, έχουμε ήδη υψώσει τη σημαία με την νεκροκεφαλή και ο παπαγάλος στον ώμο μας φωνάζει για ρεσάλτο.

Ναι δυστηχως οι ιδιες και οι ιδιες ειναι συνεχεια οι προσφορες τωρα τελευταια στα γνωστα παιχνιδια βλεπε Counter Strike Torchlight,Super Meat Boy Bastion κλπ

Ναι δυστηχως οι ιδιες και οι ιδιες ειναι συνεχεια οι προσφορες τωρα τελευταια στα γνωστα παιχνιδια βλεπε Counter Strike Torchlight,Super Meat Boy Bastion κλπ

φανταζομαι περιεχει δοση ειρωνιας αυτο το ποστ. το torchlight II και το meat boy επαιξαν στο στεαμ σε history low prices στα τωρινα sales. παρολαυτα το cs και το bastion τα χουμε δει και φθηνοτερα απο τα τωρινα steam sales.

οσον αφορα την πειρατικη σημαια θα το αφησω ασχολιαστο διοτι υπαρχει ηδη νημα για τετοια θεματα και δεν θα ηθελα να επεκταθει εδω! αν υπαρξουν παρενεργειες απο το θεμα της ΕΕ πιστεψε με θα φανουν!!

τσιμπισα super meat boy για να τεσταρο τα νευρα μου. σε 10 λεπτα το έκλεισα :D χαλάλι τα 0.69λεπτα

εγω παντως το απολαμβανω :D και ειναι πολυ εθιστικο. το ειχα υποτιμησει τελικα!

Αν νικήσει στο steam το Dust: An Elysian Tail (lowest price recorded  2.28€) με 80% και σας αρέσουν έστω και λίγο τα Platform αξίζει και με το παραπάνω, προσωπικά το θεωρώ από τα καλύτερα platform rpg που έχουν βγει τα τελευταία χρόνια.

Το The Elder Scrolls V: Skyrim® Legendary Edition στα 7,95€ στο Green Man Gaming. Η αρχική τιμή είναι 10,19€ αλλά με τη χρήση του κουπονιού QPC4BV-D8G4L2-G4NRPP που μου έχουν στείλει στο e-mail υπάρχει έκπτωση 22%. Ενεργοποιείται κανονικά στο steam, μόλις το αγόρασα.

Crysis 50% κατω σε ολο το sale, τον Νοεμβρη ηταν 75% παλι σε ολο το sale. Λετε να το δουμε σε 80αρι αυτη τη φορα ως daily ή flash?

Αλλιως δε νομιζω να εχει παρει χαμηλοτερη εκπτωση απ οτι πριν.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...