Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μήπως είσαι σε δολάρια;

όχι κανονικά σε ευρό είναι,έμενα Ολλανδία πριν από 3 μίνες αλλά με το που ήρθα  οι τιμές αλλάξανε μόνες τους  

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αααα... μπράβο το Steam!!! Κάνει και εκπτώσεις βάση χώρας! Γουστάρω!!! :devil:
Στα δικά μας τώρα. Ευτυχώς περίμενα το Alan Wake franshice πάλι από το Humble Bundle που το είχε 3,50€ πριν από μερικές βδομάδες και δεν το έχω τσιμπήσει από Steam! Η υπομονή μου με δικαίωσε!

1. Alan Wake Franchise: 3,59€ (-88%) στο Humble Bundle store.
To franschice περιλαμβάνει:  Alan Wake, Alan Wake's American Nightmare, Alan Wake Collector's Edition Extras

2. The Walking Dead - Season 2: 5,74€ (-75%) (που όπως περίμενα και συζητούσαμε πριν κάνα δυο σελίδες, δεν θα υπάρξει φθηνότερα πουθενά για φέτος).

-- Edit --
3. Για όσους αρέσκονται, νομίζω είναι must-have το "Five Nights At Freddy's" το οποίο το Humble Bundle το δίνει 1,39€! Να το πάρετε όσοι δεν το έχετε, γιατί είναι πολύ διασκεδαστικό και σκοτεινό.

-- Edit 2 --
(Green Man Gaming)
4. Sleeping Dogs™ Definitive Edition: 10,19€.

5. Murdered: Soul Suspect™: 7,49€.

6. Fallout 3: 2,49€.

7. DmC: Devil May Cry: 9,99€.

-- Edit 3 --

Μην ξεχνάτε ότι άμα αγοράσετε από "Green Man Gaming", να χρησιμοποιήσετε το κουπόνι έκπτωσης, αξίας -20%, απλά βάζοντας WINTER-SALE20-GROGRE.
(Ευχαριστώ τον φίλο "Liakos10").

μην ξεχνατε οτι παιζει το κουπονι WINTER-SALE20-GROGRE για -20% για το greenmangaming
Επεξ/σία από MSSB
  • Like 3
Δημοσ.

-- Edit 2 --

(Green Man Gaming)

4. Sleeping Dogs™ Definitive Edition: 10,19€.

5. Murdered: Soul Suspect™: 7,49€.

6. Fallout 3: 2,49€.

7. DmC: Devil May Cry: 9,99€.

μην ξεχνατε οτι παιζει το κουπονι WINTER-SALE20-GROGRE για -20% για το greenmangaming

και επισης το sleeping dogs παιζει φθηνοτερα στο nuuvem στα 6μιση ευρω σχεδον

• Like 1
Δημοσ.

Δεν αγοράζω από Νuuvem οπότε δεν ξέρω.

Ευχαριστώ για την διόρθωση και την επισήμανση με το κουπόνι.

• Like 1
Δημοσ.

Παρόλο που γράφει ότι είναι region lock;

Ναι, δεν είναι το region lock που γράφει "Μόνο εντός Βραζιλίας". Το έβαλα στο google translate και μου φάνηκε αρκετά γενικό, οπότε το ρίσκαρα - δουλεύει όμως κανονικότατα.

Δεν θα το βρούμε ποτέ σε χαμηλότερη τιμή νομίζω.

Δημοσ.

Πανικός στο Steam με τις εκπτώσεις. Σκρολάρω εδώ και 10 λεπτά και ακόμα δεν έχει πιάσει πάτο ο browser!!!!!

Μα η νεα σελιδα του Steam εδω και μερικους μηνες...δεν τελειωνει ποτε, σκρολαρεις για παντα γιατι ετσι σχεδιαστηκε να ειναι :)

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...