SOADNICK Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Ξερουμε μεχρι ποτε θα ειναι στα 10ε το Titanfall απο origin? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skywalker333 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Όχι προσφορά ακριβώς αλλα όποιος θέλει δωράκι ένα καλό adventurακι, εδώ τρέχει ένας πολύ ωραίος διαγωνισμός με δώρα όπως το Dear Esther, Gabriel Knight 20th Edition, Black Mirror, Moebius, Syberia II και διάφορα άλλα! https://www.facebook.com/GameOverGRE/photos/a.404419929621254.92495.226276984102217/782839355112641/?type=1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aristomaxos Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Ξερουμε μεχρι ποτε θα ειναι στα 10ε το Titanfall απο origin? Για όλα τα παιχνίδια που ανήκουν στην προσφορά της Black Friday Sale αναφέρει ότι : OFFER EXPIRES 11:59 P.M. PST ON DECEMBER 1, 2014. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOADNICK Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Για όλα τα παιχνίδια που ανήκουν στην προσφορά της Black Friday Sale αναφέρει ότι : OFFER EXPIRES 11:59 P.M. PST ON DECEMBER 1, 2014. Ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Havik Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Τ αφεντικό τρελάθηκε... Όλα τα Gothic (1 + 2 gold + 3) MONO 3 ευρώ. Μάλλον πρέπει να παίρνει και κουπόνι για επιπλέον -25%.. Ντρέπεσαι να το αγοράσεις, 3 ευρώ για 100 - 200 ώρες παιχνιδιού! http://www.bundlestars.com/store/gothic-universe-edition/ Βάζοντας το discount code SUPERNOVA25 πάει στα 2.25€ !!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dreyar Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Παίδες τα έχω βρεί σκούρα με το Νuuvem.Όταν επιλέγω PayPal για την αγορά μου βγάζει αυτό το μήνυμα συνεχώς -> The connection was resetThe connection to the server was reset while the page was loading.The site could be temporarily unavailable or too busy. Try again in a few moments.If you are unable to load any pages, check your computer's network connection.If your computer or network is protected by a firewall or proxy, make sure that Firefox is permitted to access the Web. Η δεύτερη επιλογή μου είναι να πληρώσω μέσω αλλά δεν ξέρω καθόλου πορτογαλικά και με το google translate δεν βγάζω άκρη σε μερικά σημεία. Αν ξέρει κανείς τι κάνω λάθος ας μου απαντήσει γιατί δεν θέλω να χάσω τις εκπτώσεις! Συγγνώμη για το off-topic Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
krokos Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Ξερουμε μεχρι ποτε θα ειναι στα 10ε το Titanfall απο origin? εννοεις στα 4 ευρο...εγω δεν αντεξα και το πήρα για την συλλογη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papp0us Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 εννοεις στα 4 ευρο...εγω δεν αντεξα και το πήρα για την συλλογη ;;; 9,99 δεν το έχει το Origin το TitanFall? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gavros10 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 εννοεις στα 4 ευρο...εγω δεν αντεξα και το πήρα για την συλλογη Mexico? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dreyar Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Παίδες τα έχω βρεί σκούρα με το Νuuvem. Όταν επιλέγω PayPal για την αγορά μου βγάζει αυτό το μήνυμα συνεχώς -> The connection was reset The connection to the server was reset while the page was loading. The site could be temporarily unavailable or too busy. Try again in a few moments. If you are unable to load any pages, check your computer's network connection. If your computer or network is protected by a firewall or proxy, make sure that Firefox is permitted to access the Web. Η δεύτερη επιλογή μου είναι να πληρώσω μέσω αλλά δεν ξέρω καθόλου πορτογαλικά και με το google translate δεν βγάζω άκρη σε μερικά σημεία. Καταγραφή.PNG Αν ξέρει κανείς τι κάνω λάθος ας μου απαντήσει γιατί δεν θέλω να χάσω τις εκπτώσεις! Συγγνώμη για το off-topic Μπήκα απο άλλον browser και έγινε κανονικά η δουλειά! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sog96Ch Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Mexico? USA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aekoriginal21 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Με 4ε ψήνομαι κι εγώ για titanfall, τι διαδικασία ακολουθούμε για να το πάρουμε τόσο; Περιμένω ακόμα τον κωδικό της καινούριας paypal και είμαι μόνο με πιστωτική (έτσι πήρα bf4), γίνεται να το πάρω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Galis Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Τσαμπέ το CRUSADER: NO REMORSE από Origin αν εφτιαχναν και τη συνεχεια εδινα και 100 ευρω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panagiotis32 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Τσαμπέ το CRUSADER: NO REMORSE από Origin ποιος κάθετε και παίζει video game 20ετίας? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
krokos Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 xcom enemy within (το τελευταιο dlc ) 4,81 ευρο απο gmg (πρεπει να κανετε Login στο gmg για να δειτε αυτη την τιμη) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις