Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τσιμπησα Batman Arkham Origins με 2.50 :D :D :D Και ηθελα σα μουρλος να το παιξω το παιχνιδι.Thanks guys για τη βοηθεια.

Μπήκε κανονικά στο steam σου?

Δημοσ.

Δεν έχω παίξει κανένα Crysis. Στο Origin το Crysis 3 Deluxe Edition (που περιέχει το Crysis 2 Maximum Edition) το δίνουν 7,5 €. Θέλω να παίξω single player και να ευχαριστηθώ. Αξίζει να το αγοράσω ;

ναι με τα 1000.

επίσης εχει στο steam το 1 και το warhead 5€

Δημοσ.

Μπήκε κανονικά στο steam σου?

Ναι φίλε μου κανονικότατα.Τσιμπησα και τα 2 maxpayne (1+2) αλλα αυτά δε παίζουν μέσω steam (Δε με ενδιαφέρει).
Δημοσ.

Δεν έχω παίξει κανένα Crysis. Στο Origin το Crysis 3 Deluxe Edition (που περιέχει το Crysis 2 Maximum Edition) το δίνουν 7,5 €. Θέλω να παίξω single player και να ευχαριστηθώ. Αξίζει να το αγοράσω ;

Το 1 θα έπρεπε να παίξεις βασικά, για να καταλάβεις πώς έκανε το όνομα για τη σειρά.

#πισιΜάστερΡέϊς, Γκλόριους60ΦΠΣ κλπ.

Το 2 ήταν επιεικώς meh και το 3 ήταν όμορφο, αρκετά πιο stealth, αλλά σαν το πρώτο κανένα...

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Στο Steam, το The Banner Saga, -75%, στα €4,99. Εξαιρετική προσφορά για ένα πολύ καλό και ιδιαίτερο παιχνίδι.

• Like 2
Δημοσ.

Τσιμπησα Batman Arkham Origins με 2.50 :D :D :D Και ηθελα σα μουρλος να το παιξω το παιχνιδι.Thanks guys για τη βοηθεια.

από που το τσίμπησες; έχεις πρόχειρο link;

Δημοσ.

Πηρα το chilvary complete pack.Παιζει κανεις η την εκανα παλι? :-(

Πριν καιρο που το ειχα δει μερικες φορες, ειχε μπολικο κοσμο online.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...