Aristomaxos Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Δεν έχω παίξει κανένα Crysis. Στο Origin το Crysis 3 Deluxe Edition (που περιέχει το Crysis 2 Maximum Edition) το δίνουν 7,5 €. Θέλω να παίξω single player και να ευχαριστηθώ. Αξίζει να το αγοράσω ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeGK Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Τσιμπησα Batman Arkham Origins με 2.50 :D Και ηθελα σα μουρλος να το παιξω το παιχνιδι.Thanks guys για τη βοηθεια. Μπήκε κανονικά στο steam σου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Δεν έχω παίξει κανένα Crysis. Στο Origin το Crysis 3 Deluxe Edition (που περιέχει το Crysis 2 Maximum Edition) το δίνουν 7,5 €. Θέλω να παίξω single player και να ευχαριστηθώ. Αξίζει να το αγοράσω ; ναι με τα 1000. επίσης εχει στο steam το 1 και το warhead 5€ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_dinos Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Τσαμπέ το CRUSADER: NO REMORSE από Origin 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Brandtobrand Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Τ αφεντικό τρελάθηκε... Όλα τα Gothic (1 + 2 gold + 3) MONO 3 ευρώ. Μάλλον πρέπει να παίρνει και κουπόνι για επιπλέον -25%.. Ντρέπεσαι να το αγοράσεις, 3 ευρώ για 100 - 200 ώρες παιχνιδιού! http://www.bundlestars.com/store/gothic-universe-edition/ 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kamui Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Κάποιος ήθελε τα commandos και παίζουν 1$ στο Steam 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkalas Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Μπήκε κανονικά στο steam σου?Ναι φίλε μου κανονικότατα.Τσιμπησα και τα 2 maxpayne (1+2) αλλα αυτά δε παίζουν μέσω steam (Δε με ενδιαφέρει). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SouLSLayeR Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Δεν έχω παίξει κανένα Crysis. Στο Origin το Crysis 3 Deluxe Edition (που περιέχει το Crysis 2 Maximum Edition) το δίνουν 7,5 €. Θέλω να παίξω single player και να ευχαριστηθώ. Αξίζει να το αγοράσω ; Το 1 θα έπρεπε να παίξεις βασικά, για να καταλάβεις πώς έκανε το όνομα για τη σειρά. #πισιΜάστερΡέϊς, Γκλόριους60ΦΠΣ κλπ. Το 2 ήταν επιεικώς meh και το 3 ήταν όμορφο, αρκετά πιο stealth, αλλά σαν το πρώτο κανένα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dkmaster Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Μπήκαν προσφορά και στο steam τα Batman. 3.50 ευρωπουλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Super Moderators Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Στο Steam, το The Banner Saga, -75%, στα €4,99. Εξαιρετική προσφορά για ένα πολύ καλό και ιδιαίτερο παιχνίδι. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gildo Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Πηρα το chilvary complete pack.Παιζει κανεις η την εκανα παλι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
osotirassas Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Τσιμπησα Batman Arkham Origins με 2.50 :D Και ηθελα σα μουρλος να το παιξω το παιχνιδι.Thanks guys για τη βοηθεια. από που το τσίμπησες; έχεις πρόχειρο link; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkalas Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 http://www.nuuvem.com.br/produto/1275-batman-arkham-origins Πήγα να πάρω και το Metal Gear Rising αλλά δε με άφηνε λόγο region Πρώτη φορά που το παθαίνω αυτό απο το nuveem. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nek4d Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Πηρα το chilvary complete pack.Παιζει κανεις η την εκανα παλι? Πριν καιρο που το ειχα δει μερικες φορες, ειχε μπολικο κοσμο online. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Avatar_GR Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Πηρα το chilvary complete pack.Παιζει κανεις η την εκανα παλι? Παιχνιδάρα είναι. Θα βγεις αρκετό κόσμο μέσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις