vdeseris Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Grand Theft Auto Pack με 10€: http://www.gamersgate.com/DD-GTACC/grand-theft-auto-brthe-complete-package 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vizolover Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Έχει αναφερθεί στο παρελθόν οτι το πακέτο περιλαμβάνει και τα GTA 1 & 2 τα οποία έτσι κι αλλιώς είναι F2P. Επίσης αν θυμάμαι καλά η χαμηλότερη τιμή ιστορικά είναι κοντά στα 5 ευρώ στο nuuvem. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tmark Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Παίδες έχουμε ακούσει τίποτα για Steam Fall Sales? Διάβασα κάτι για αύριο, ισχύει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Super Moderators Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Κάτι έγραφαν στις προηγούμενες σελίδες, νομίζω. Πληροφορίες και εκτιμήσεις, κατά κύριο λόγο. Ενδεχομένως να έχει βάσει το αύριο (ή και μέσα στην εβδομάδα) γιατί στις εβδομαδιαίες προσφορές μπήκαν οι μισοί τίτλοι, σε σύγκριση με την προηγούμενη εβδομάδα. Eντωμετατξύ το Gamersgate ξεκίνηση ήδη τις δικές του εκπτώσεις. Έχει και το expansion του ΧCOM σε καλή τιμή, αλλά όπως έχω ξαναγράψει, θέλει υπομονή και προσοχή να εντοπίσεις προσφορές εκεί, γίνεται λίγο ο κακός χαμός. Υπάρχουν και ημερήσιες προσφορές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOADNICK Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Λογικα απο αυριο αρχιζει, αφου 27/11 ειναι η ημερα των ευχαριστιων και καπακι η μαυρη παρασκευη 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kamui Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Εγώ νομίζω πως δεν αξίζει να ασχοληθούμε. Θα βάλουν όσο πιο μικρή έκπτωση και ότι αρπάξουν τελευταία στιγμή. Μετά στα Χριστουγεννιάτικα θα γίνει panic! Ελπίζω να παίξει κανά καλό bundlακι black friday. Αν και το Humble Jumbo τρέχει ακόμη. Βασικά σήμερα στις 8 τελειώνει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rumpelstiltskin Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Ποιά είναι η καλύτερη τιμή για το Shadow of Mordor? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Brandtobrand Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Ποιά είναι η καλύτερη τιμή για το Shadow of Mordor? Επισήμως περί τα 29 ευρώ στο nuveem. ανεπισήμως από 15 στο g2a Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GameShopper.gr Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Ενδιαφέρον είναι το νέο Humble SEGA Bundle με NiGHTS Into Dreams, Sonic & All-Stars Racing Transformed, Company of Heroes 2 - The Western Front Armies: Oberkommando West, Total War: Rome II - Caesar in Gaul DLC κ.α. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Αν παίξει Fall Sale, γενικώς κρατηθείτε. Μόνο πολύ μεγάλες εκπτώσεις. Τα περισσότερα λογικά θα τα δούμε στο Xmas Sale. Αυτό γύρω στις 20 Δεκέμβρη δεν ξεκινά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nek4d Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Ενδιαφέρον είναι το νέο Humble SEGA Bundle με NiGHTS Into Dreams, Sonic & All-Stars Racing Transformed, Company of Heroes 2 - The Western Front Armies: Oberkommando West, Total War: Rome II - Caesar in Gaul DLC κ.α. Μεγαλη πτωση του bta, δεν ειναι περιεργο?! Λετε να εχει "χειραγωγηθει" οπως οι μετοχες? Ξεκινησε καπου στα 6,46 και πριν λιγο ηταν 3,32, τωρα πεφτει 3,28 $ και συνεχιζει ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aekoriginal21 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Site: 10 ευρώ το Battlefield 4 στο origin για όποιον ενδιαφέρεται. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Το Dragon Age 2 αξίζει τα 10 ευρώ που ζητάει το Origin ή είναι τόσο σκουπίδι που ούτε καν; Δεν το έχω παίξει ποτέ και θέλω να το κάνω ένα playthrough πριν πιάσω το Inquisition. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bad_freddy Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Μεγαλη πτωση του bta, δεν ειναι περιεργο?! Λετε να εχει "χειραγωγηθει" οπως οι μετοχες? Ξεκινησε καπου στα 6,46 και πριν λιγο ηταν 3,32, τωρα πεφτει 3,28 $ και συνεχιζει ! Δεν νομίζω να παίζει κάτι, απλά το bundle είναι μέτριο, ειδικά το BTA, με αποτέλεσμα εφόσον οι περισσότεροι αγοράζουν το πρώτο tier ο μέσος όρος να πέφτει συνεχώς. Το Dragon Age 2 αξίζει τα 10 ευρώ που ζητάει το Origin ή είναι τόσο σκουπίδι που ούτε καν; Δεν το έχω παίξει ποτέ και θέλω να το κάνω ένα playthrough πριν πιάσω το Inquisition. Επειδή το έχω ψάξει αρκετά το θέμα, μιας και ενδιαφέρει κι εμένα να το πάρω, μάλλον θα πρέπει να περιμένουμε τις χριστουγεννιάτικες εκπτώσεις γιατί και το Origin το έχει βάλει πολλές φορές στο τάλιρο αλλά έχει παίξει σε amazon και gmg ακόμα χαμηλότερα (2.91 και 2.99 αντίστοιχα) οπότε το δεκάρικο δεν είναι και τόσο προσφορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Havik Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Το DA2 είναι μάπα σε σχέση με το origins και οι περισσότεροι που τους άρεσε το πρώτο, το δεύτερο το έκαναν unistall στο πεντάλεπτο (μαζί και εγώ), το origins to έδινε δωρεάν η EA δεν ξέρω αν το δίνει ακόμα. Το Dragon Age 2 αξίζει τα 10 ευρώ που ζητάει το Origin ή είναι τόσο σκουπίδι που ούτε καν; Δεν το έχω παίξει ποτέ και θέλω να το κάνω ένα playthrough πριν πιάσω το Inquisition. Δεν νομίζω να παίζει κάτι, απλά το bundle είναι μέτριο, ειδικά το BTA, με αποτέλεσμα εφόσον οι περισσότεροι αγοράζουν το πρώτο tier ο μέσος όρος να πέφτει συνεχώς. Επειδή το έχω ψάξει αρκετά το θέμα, μιας και ενδιαφέρει κι εμένα να το πάρω, μάλλον θα πρέπει να περιμένουμε τις χριστουγεννιάτικες εκπτώσεις γιατί και το Origin το έχει βάλει πολλές φορές στο τάλιρο αλλά έχει παίξει σε amazon και gmg ακόμα χαμηλότερα (2.91 και 2.99 αντίστοιχα) οπότε το δεκάρικο δεν είναι και τόσο προσφορά. Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2014 από Havik Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις