Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Τέλειο δείχνει το Alien Swarm :-D. Με code και tools επίσης!!!!

And a shipload of weapons :lol:

Τελικα δεν μου αρεσε τοσο σαν παιχνιδι..

• Απαντ. 18,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Στο gog.com έχουν σε προφορά -30% (σαν πακέτο) στα 6.5 € και -20% σε ξεχωριστές αγορές στα 3.7 € τα:

Arcanum: Of Steamworks and Magick Obscura

και

Vampire The Masquerade - Redemption

Βασικά το σκέφτομαι για το Vampire Redemption, (γιατί δεν έχω παίξει κανένα από τη σειρά, αλλά έχω ακούσει τα καλύτερα για το μύθο του), αλλά διαβάζω ότι ίσως να είναι το χειρότερο της σειράς...

Για το δε Arcanum διαβάζω ότι ήταν διαμαντάκι που δεν τα πήγε καλά σε πωλήσεις, αλλά είδα κάποια βιντεάκια και ενώ από διαλόγους τα πάει καλά, το gameplay/χειρισμό το βρίσκω κάπως ...ακατέργαστο για τα γούστα μου.

• Super Moderators
Δημοσ.

To Arcanum είναι πάρα πολύ καλό (Troika γαρ) και παρότι δείχνει στα γραφικά την ηλικία του (κάπου νομίζω κυκλοφορεί patch για υψηλότερη ανάλυση) ως rpg είναι εξαιρετικό και μεγάλο σε έκταση. Το steampunk περιβάλλον έχει ενδιαφέρον και η εξέλιξη του χαρακτήρα στο δίπολο μαγείας και τεχνολογίας (ανοίγοντας και κλείνοντας αντίστοιχα επιλογές) δίνει ξεχωριστό χαρακτήρα.

• Moderators
Δημοσ.
  • Moderators
Δημοσ.

Προσφορά του steam για το ΣΚ:

Just Cause 2 (-50%) στα 25 € (παρόμοια έκπτωση -50% έχει και στα "DLC" του JC2). Πάνω κάτω σε τέτοια τιμή είναι και το Limited Edition στο play.com βέβαια.

Το Just Cause 2 τρέχει μόνο σε Vista ή Windows 7 και απαιτεί κάρτα που υποστηρίζει DirectX 10 ή ανώτερο.

Δημοσ.

Το Just Cause 2 τρέχει μόνο σε Vista ή Windows 7 και απαιτεί κάρτα που υποστηρίζει DirectX 10 ή ανώτερο.

Αξιζει, ειναι τεραστιο παιχνιδι με ολη τη σημασια της λεξης!

Δεν εχω δει μεγαλυτερο χαρτη παιχνιδιου, ακομα και σε RPG.

Τερματισα με τις αποστολες μετα απο 30ωρες παιχνιδιου, και ειχα ολοκληρωσει μονο το 35%. Το υπολοιπο ειναι καταστροφες και εξερευνηση παντου στο νησι

Δημοσ.

Το τσίμπησα....Διάβασα και κανά δυο review που εμπιστεύομαι...Τίμιο φαίνεται...Ελπίζω να κρατήσει μέχρι να βγει το Civ 5.....

Δημοσ.

Να ενημερώσω ότι το καινούριο Worms θα κυκλοφορήσει όπου να'ναι, και όποιος το αγοράσει τώρα (μέσω Steam) κερδίζει 10% από την αρχική του τιμή.

Όχι ότι είναι ακριβό ή κερδίζεις μεγάλο ποσό, αλλά αν είναι να το πάρει κανείς, γιατί να μη το πάρει τώρα, μιας που αν το πάρει τώρα, θα έχει είσοδο στο παιχνίδι 24 ώρες πριν τη κυκλοφορία του; ;) (Σας μπέρδεψα; :o)

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

3,90 € το Machinarium (-75%) ως digital download χωρίς DRM! (κρίμα που το έχω ήδη στο steam, αλλά ίσως για δώρο... :P)

Από την επίσημη ιστοσελίδα του πατήστε στο "PIRATE AMNESTY buy legal version for $5".

Περιλαμβάνει τις εκδόσεις του Machinarium για Windows, Mac και Linux καθώς και το soundtrack του παιχνιδιού σε MP3.:-D

Η προσφορά λήγει στις 12 Αυγούστου.

Από ό,τι φαίνεται έπεσε πολλή πειρατεία στο Machinarium, εξού και το Pirate Amnesty θέμα της προσφοράς.

Επεξ/σία από Praetorian
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...