k_dinos Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Τέλειο δείχνει το Alien Swarm . Με code και tools επίσης!!!!And a shipload of weapons Τελικα δεν μου αρεσε τοσο σαν παιχνιδι..
Moderators Praetorian Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Moderators Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Στο gog.com έχουν σε προφορά -30% (σαν πακέτο) στα 6.5 € και -20% σε ξεχωριστές αγορές στα 3.7 € τα: Arcanum: Of Steamworks and Magick Obscura και Vampire The Masquerade - Redemption Βασικά το σκέφτομαι για το Vampire Redemption, (γιατί δεν έχω παίξει κανένα από τη σειρά, αλλά έχω ακούσει τα καλύτερα για το μύθο του), αλλά διαβάζω ότι ίσως να είναι το χειρότερο της σειράς... Για το δε Arcanum διαβάζω ότι ήταν διαμαντάκι που δεν τα πήγε καλά σε πωλήσεις, αλλά είδα κάποια βιντεάκια και ενώ από διαλόγους τα πάει καλά, το gameplay/χειρισμό το βρίσκω κάπως ...ακατέργαστο για τα γούστα μου.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 To Arcanum είναι πάρα πολύ καλό (Troika γαρ) και παρότι δείχνει στα γραφικά την ηλικία του (κάπου νομίζω κυκλοφορεί patch για υψηλότερη ανάλυση) ως rpg είναι εξαιρετικό και μεγάλο σε έκταση. Το steampunk περιβάλλον έχει ενδιαφέρον και η εξέλιξη του χαρακτήρα στο δίπολο μαγείας και τεχνολογίας (ανοίγοντας και κλείνοντας αντίστοιχα επιλογές) δίνει ξεχωριστό χαρακτήρα.
Moderators Praetorian Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Moderators Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Ευχαριστώ Snoob. Βοήθησε αρκετά το σχόλιό σου. Στο gamersgate.com έχουν κάποιες αρκετά καλές προσφορές ειδικά σε adventure games. Πχ: Nikopol Secret of the Immortals στα 7.6€ Ceville στα 8 € Sam & Max (Telltale Games) Season 1 στα 8€ Sam & Max (Telltale Games) Season 2 στα 12€ Secret Files: Tunguska στα 4€ Secret Files 2 Puritas Cordis στα 16€ Tales of Monkey Island Complete Season (Telltale Games) στα 13.2€ The Void στα 10 € Simon the Sorcerer 5:who'd even want contact στα 5€ Simon the Sorcerer Classic Pack στα 5.2€ και Broken Sword Twin Pack (2 και 3) στα 4€ Όλες οι τρέχουσες προσφορές τους εδώ.
Moderators Praetorian Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Moderators Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Προσφορά του steam για το ΣΚ: Just Cause 2 (-50%) στα 25 € (παρόμοια έκπτωση -50% έχει και στα "DLC" του JC2). Πάνω κάτω σε τέτοια τιμή είναι και το Limited Edition στο play.com βέβαια. Το Just Cause 2 τρέχει μόνο σε Vista ή Windows 7 και απαιτεί κάρτα που υποστηρίζει DirectX 10 ή ανώτερο.
k_dinos Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Το Just Cause 2 τρέχει μόνο σε Vista ή Windows 7 και απαιτεί κάρτα που υποστηρίζει DirectX 10 ή ανώτερο. Αξιζει, ειναι τεραστιο παιχνιδι με ολη τη σημασια της λεξης! Δεν εχω δει μεγαλυτερο χαρτη παιχνιδιου, ακομα και σε RPG. Τερματισα με τις αποστολες μετα απο 30ωρες παιχνιδιου, και ειχα ολοκληρωσει μονο το 35%. Το υπολοιπο ειναι καταστροφες και εξερευνηση παντου στο νησι
lalanis Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Το τσίμπησα....Διάβασα και κανά δυο review που εμπιστεύομαι...Τίμιο φαίνεται...Ελπίζω να κρατήσει μέχρι να βγει το Civ 5.....
newlynx Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 4 εβδομάδες προσφορών από Gamersgate Πρώτη εβδομάδα με rpg http://www.gamersgate.com/summersale. Ξεχωρίζει το The Witcher: Enhanced Edition Director's Cut στα $6.78
giorgos147 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Να ενημερώσω ότι το καινούριο Worms θα κυκλοφορήσει όπου να'ναι, και όποιος το αγοράσει τώρα (μέσω Steam) κερδίζει 10% από την αρχική του τιμή. Όχι ότι είναι ακριβό ή κερδίζεις μεγάλο ποσό, αλλά αν είναι να το πάρει κανείς, γιατί να μη το πάρει τώρα, μιας που αν το πάρει τώρα, θα έχει είσοδο στο παιχνίδι 24 ώρες πριν τη κυκλοφορία του; (Σας μπέρδεψα; )
lalanis Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 To Alien breed Impact, 50% έκπτωση στο single pack (62% στο double pack) http://store.steampowered.com/app/22610/
Moderators Praetorian Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Moderators Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 (επεξεργασμένο) 3,90 € το Machinarium (-75%) ως digital download χωρίς DRM! (κρίμα που το έχω ήδη στο steam, αλλά ίσως για δώρο... ) Από την επίσημη ιστοσελίδα του πατήστε στο "PIRATE AMNESTY buy legal version for $5". Περιλαμβάνει τις εκδόσεις του Machinarium για Windows, Mac και Linux καθώς και το soundtrack του παιχνιδιού σε MP3. Η προσφορά λήγει στις 12 Αυγούστου. Από ό,τι φαίνεται έπεσε πολλή πειρατεία στο Machinarium, εξού και το Pirate Amnesty θέμα της προσφοράς. Επεξ/σία 7 Αυγούστου 2010 από Praetorian
newlynx Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 4 εβδομάδες προσφορών από Gamersgate Πρώτη εβδομάδα με rpg http://www.gamersgate.com/summersale. Ξεχωρίζει το The Witcher: Enhanced Edition Director's Cut στα $6.78 Προστέθηκαν και άλλα rpg όπως Mass Efect και Dragon Age.
Moderators Praetorian Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Moderators Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Ριξτε μια ματιά στις νέες προσφορές από GamersGate. Borderlands 10.2 € Batman: Arkham Asylum Game of the Year Edition 20 € Chronicles of Riddick Assault on Dark Athena 5 € Painkiller Pandemonium 7.5 € Saints Row 2 5€ Οι υπόλοιπες προσφορές εδώ ..
newlynx Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 50% σε τίτλους της ubisoft από το direct2drive http://www.direct2drive.co.uk/Search.aspx?SearchTerm=ubisoft
Moderators Praetorian Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Moderators Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 QuakeCon 2010 Steam Sale: Κάθε μέρα (από 12 έως 15) και μια προσφορά πάνω σε τίτλους του QuakeCon πακέτου στο Steam. Σήμερα -66% στα The Elder Scrolls IV: Oblivion® Game of the Year Edition στα 6,8€ και Deluxe Edition στα 8,5€
Προτεινόμενες αναρτήσεις