vizolover Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Για το παραπάνω πακετάκι του skyrim πέρνουμε κανονικά κλειδί που ενεργοποιείται μεσω του steam ; Ναι παιδιά για steam είναι, έτσι κι αλλιώς νομίζω οτι μόνο σε steam μπορείς να το παίξεις λόγο steamworks. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Το εχεις αγοράσει vizolover και το ενεργοποιείς κανονικά στο steam ; γιατι εχω σκοπό να το αγοράσω και το θέλω για steam μην παει άδικα η αγορά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vizolover Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Το εχεις αγοράσει vizolover και το ενεργοποιείς κανονικά στο steam ; γιατι εχω σκοπό να το αγοράσω και το θέλω για steam μην παει άδικα η αγορά Ναι σήμερα το αγόρασα edited 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sleepy_head Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Προσοχη ..αυτο ειναι το σωστο Link... The Elder Scrolls V: Skyrim® Legendary Edition στα 7.5 ευρο. Μπορει να ειναι και λαθος και να κρατησει λιγη ώρα... Πήρα το λινκ από το Steam Enhanced όπως βγήκε Και ναι το ενεργοποίησα στο Steam, μόλις το αγοράσετε θα σας δώσει το cd key και κάνετε "activate a product on steam", βάζετε το cd key και είστε έτοιμοι. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kamui Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Και αυτό νομίζω αρκετά καλό http://www.gamersgate.com/DDB-WAR40KC/warhammer-40000-dawn-of-war-the-complete-collectionΌλα τα Warhammer 40K series με 3.75 Τρομερό RTS νομίζω. Πολλές ώρες με φίλους Χαμηλότερη καταγεγραμένη τιμή για το Dragon Age: Origins €1.74 http://www.greenmangaming.com/s/gr/en/pc/games/rpgs/dragon-age-origins Πωωω για Origin...μας σκότωσες 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vizolover Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Πωωω για Origin...μας σκότωσες Ούτε καν το πρόσεξα... WARNING WARNING Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WizNick Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Και αυτό νομίζω αρκετά καλό http://www.gamersgate.com/DDB-WAR40KC/warhammer-40000-dawn-of-war-the-complete-collection Όλα τα Warhammer 40K series με 3.75 Τρομερό RTS νομίζω. Πολλές ώρες με φίλους Προσοχη, μονο το βασικο παιχνιδι ειναι για Steam. Τα 3 expansions δεν ειναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 bioshock infinite απο που ??? περιμένουμε goty ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kamui Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Προσοχη, μονο το βασικο παιχνιδι ειναι για Steam. Τα 3 expansions δεν ειναι. THIS BUNDLE CONTAINS THE FOLLOWING PRODUCTS Warhammer 40k Dawn of War Platinum Other DRM Warhammer 40k Dawn of War Soulstorm SecuROM Όποτε μάλλον το soulstorm είναι το πρόβλημα. Δε πειράζει άλλωστε οι Necrons του Dark Crusade ειναι το θέμα EDIT Πωωω μάλλον ισχύει το αντίθετο... κρίμα. Η platinum δεν μπαίνει steam ενώ το Soulstorm είναι οκ. Το αντιστοιχο προϊόν που είναι για steam είναι το Master Collection αλλά ενώ περιέχει τα ίδια κοστίζει διπλά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WizNick Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Τελικα το βασικο παιχνιδι και το Soulstorm δουλεψαν στο steam αλλα τα serials για Dark Crusade + Winter Assault οχι ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Despotas Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Προσφορά το Plants&Zombies: Garden Warfare στο Origin Game Time: https://www.origin.com/en-ie/store/free-games/game-time Διαρκεί 72 ώρες από τη στιγμή που το τρέξεις 1η φορά. Καλή φάση γενικά το Game Time, σαν demo με χρονική διάρκεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Πότε ξέρεις ότι έχεις περισσότερα παιχνίδια από προσφορές από ότι θα έπρεπε: Όταν αγοράζεις παιχνίδι σε έκπτωση και μόλις πάς να το ενεργοποιήσεις, σου λέει: "Your Steam account already owns this game" Super...... 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Πότε ξέρεις ότι έχεις περισσότερα παιχνίδια από προσφορές από ότι θα έπρεπε: Όταν αγοράζεις παιχνίδι σε έκπτωση και μόλις πάς να το ενεργοποιήσεις, σου λέει: "Your Steam account already owns this game" Super...... omg 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 To χειρότερο είναι ότι ο κωδικός χάνεται. Τουλάχιστον να τον χάριζα σε κάποιον άλλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Έχω βάλει κι εγώ key απο παιχνίδι που είχα, και απλά μου έβγαλε το μήνυμα που σου έβγαλε. Μετά που τον έδωσα σε φίλο τον καταχώρησε κανονικά (εκτός κι αν άλλαξε κάτι τελευταία). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις