naruto14 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Ναι ρε γαμωτο... Επειδη αρχιζει το encore το βραδυ, οι "καινουργιες" προσφορες τελειωσαν. Οτι ψηφισαμε ψηφισαμε. Ε επίτηδες το κάναν....
panther_512 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Πήρα το Shadow Run+ Expansion όταν ήταν -50%. Τώρα πήγε -75%. Κρίμα και δεν μπορώ να καταλάβω για ποιό λόγο αυτός ο τζόγος με τα ποσοστά της έκπτωσης στο ίδιο παιχνίδι στις ίδιες εκπτώσεις. 1
Tobajara Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Είσαι σίγουρος πως είναι μαζί με το Dragonfall? Παρηγορήσου με τη σκέψη πως το παιχνίδι αξίζει το +25% και πως η διαφορά δεν είναι εξοντωτική. Ο τζόγος φαντάζομαι έχει να κάνει με το να υπάρχει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη επισκεψιμότητα ώστε να πέσει το μάτι σου και σε άλλες προσφορές πέρα από αυτή που σε ενδιαφέρει.
Bilbo1 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 απο 75% σε 50% επκτωση, η διαφορα τιμης ειναι +100%
SOCRATIS1000 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 το πηρα και εγω το payday 2 . 5 ευρακια τσαμπα ειναι καντε με add socratis100
GjokerR Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 κοιτα παιζεται και χωρις αυτα αλλα π.χ. αν θες να παρεις sniper οπλα ειναι απο dlc, εχει 3 dlc με οπλα και mods οπως και μασκες κ.α. επισης καποια assets που χρειαζονται στις αποστολες ειναι απο dlc αποψη μου ειναι οτι δεν ειναι απαραίτητα αλλα οσο παιζω με ξενερωνει που δεν μπορω να παρω καποια πραγματα και ισως να αξιζει τωρα που εχουν 0,99 το καθενα, στην ουσια ειναι 4 dlc με οπλα που εχουν 0,99 μεχρι σημερα στις 20:00 και ενα expansion pack-map που δεν εχει εκπτωση για να κλεισω γιατι βγαινω offtopic το παιχνιδι πιστευω και σχετο στα 5,59 αξιζει τα λεφτα του και εχει να δωσει αρκετες ωρες ειδικα αν το παίξετε με φιλαρακια Αμα σ αρεσουν τα sniper μπορουσες να παρεις ενα μη αυτοματο οπλο να του βαλεις και μια διοπτρα για sniper και ετοιμο. Μονο οι χειροβομβηδες χρειαζονται το dlc για να τις ξεκλειδωσεις ως asset (αν υπαρχει και καποιο αλλο διορθωσε με) οι μασκες και το διαφορετικο σταυρονημα (crosshair) που ειναι σε dlc ειναι "διακοσμητικά" και γενικα το game (κατα την γνωμη μου) μπορεις να το ευχαριστηθεις στο επακρο και χωρις τα dlc (εκτος απο την τελευταια αποστολη(the big Bank Heist) που ειναι dlc). ΥΓ: απο τοτε που εχει κυκλοφορησει το game εχουν προσθεσει 4 αποστολες και 2 ακομα μεγαλα update (μου εκανε μεγαλη εντυπωση συγκριτηκα με τους υπόλοιπους game-developers)
fagoura Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Παλι αρχισατε τα ακαταλαβιστικα? Για ποιο game μιλατε? Πρεπει να διαβασω 5 σελιδες για να δω απο που ξεκινησε η συζητηση...
nek4d Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Γιατί δεν έχει άλλο community's vote? Με αυτό το vote παίρναμε ακόμα μια κάρτα κανονικά... Λέω και 'γω, πότε μου ξέφυγε μιά ψήφος; Ρε τους τσιφούτηδες, μέχρι και στις κοπανιστές κάρτες τους, οικονομία κάνουν! Πήρα το Shadow Run+ Expansion όταν ήταν -50%. Τώρα πήγε -75%. Κρίμα και δεν μπορώ να καταλάβω για ποιό λόγο αυτός ο τζόγος με τα ποσοστά της έκπτωσης στο ίδιο παιχνίδι στις ίδιες εκπτώσεις. Δυστυχώς, μπορεί να συμβεί αυτό και είναι δυσάρεστο. Και για μένα, απαράδεκτο, νιώθεις κώτσος πριν αγοράσεις οτιδήποτε Έχεις δει το μάρκετ τους; Χρηματιστήριο κανονικό. Ο μόνος τρόπος αποφυγής, είναι το διάβασμα και τα γνωστά σάιτ για ιστορικό τιμών και φυσικά το παρόν νήμα για συμβουλές πριν τις αγορές!
GIOVINCO Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 εχω 3.49 περισσευμα απο Assetto Corsa. Τι μου προτεινετε να παρω? (αν δεν παρω το Portal 2 που μαλλον θα παρω με συν 30 cents πουλωντας καμια καρτα)
vizolover Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Defy Gravity, 19c αγορά 32c οι κάρτες του, Συμπαθητικό παιχνιδάκι. 1
Han Solo Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 τελευταια μερα προσφορας του gw2 με 19,99 ευρω > http://buy.guildwars2.com/store/gw2/en_IE/html/pbPage.buyguildwars2?cid=63:5::::Global:40:: πριν μπει το καινουργιο patch υταια
aekoriginal21 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 τελευταια μερα προσφορας του gw2 με 19,99 ευρω > http://buy.guildwars2.com/store/gw2/en_IE/html/pbPage.buyguildwars2?cid=63:5::::Global:40:: πριν μπει το καινουργιο patch υταια Απαιτεί "κάψιμο" για να ευχαριστηθεί κάποιος το game; (όπως, κάποτε τουλάχιστον, το WoW) Eπίσης έχει μεγάλη κι ενεργή κοινότητα ή έχουν πέσει τα πράγματα απο τότε που κυκλοφόρησε;
dimitris21gr Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Άμα πάρω το season pass του Batman: AO θα έχω όόόότι έχουν βγάλει και θα βγάλουν για αυτό; 1
aekoriginal21 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Έχω 3,8 στη paysafe, προτάσεις για την τελευταία αγορά απο το steam?
manosj Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Άμα πάρω το season pass του Batman: AO θα έχω όόόότι έχουν βγάλει και θα βγάλουν για αυτό; +1
Προτεινόμενες αναρτήσεις