naruto14 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Θα γράψω και εγώ γιατί νομίζω οι αγορές έχουν τελειώσει . Του δωσα και καταλαβε παντως. Assassin's Creed III Bioshock Infinite Bulletstorm Dragon Age: Origins Ultimate Edition The Elder of Scrolls: Skyrim Legendary Edition ENSLAVED: Odyssey to the West Far Cry 3: Blood Dragon Hitman Absolution LEGO Lord of the Rings LEGO Marvel Super Heroes Metro Last Light Complete Pack Sleeping Dogs Spec Ops: The Line The Wolf Among Us. Όλα μαζί γύρω στο 60αρι. Όσο δηλαδή ένα νέο παιχνίδι σε μια κονσόλα . Το καλό είναι πως χάρη τα cases του CS GO και τις κάρτες όλα αυτά μου κόστισαν ένα 40αρι. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
angmar Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Οοοκ θενκς... Μπορώ με paysafe γιατί μου τελείωσε η κάρτα και Σάββατο Κυριάκο δύσκολο να βάλω λεφτά μέσα. Όχι, το άμαζον δέχεται μόνο χρεωστικές/πιστωτικές, ούτε καν paypal. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Donacgreece Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Οπότε δεν υπάρχει λόγος να περιμένω μήπως και πέσει λίγο ακόμα εκεί... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haris San Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Goat simulator 6 ευρω γελαει ακομα και η πετρα απο το Rock simulator Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aekoriginal21 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Ψιλοαπογοητευτική η σημερινή ημέρα απο προσφορές στο steam, ίσως και γιατί δεν με ενδιαφέρουν πολλά απο τα παιχνίδια. Payday 2 και Chivalry αξίζουν πολύ σαν τιμή αλλά δυστυχώς προσωπικά δεν μου αρέσουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nek4d Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Δωρεαν για steam Rocket League Alpha Signup http://www.psyonix.com/BC2/Invite/RocketLeagueSignup.php Πριν 6-8 ωρες δεν επαιζε, εβγαζε run out of keys, τωρα που ξαναδοκιμασα απο περιεργεια, επαιξε. Διασυνδεεται με τον steam λογαριασμο σας για να στειλει το κλειδι, αν ειστε συνδεδεμενοι, εστω και με browser, δεν χρειαζεται password (που ετσι και αλλιως δεν πρεπει να βαζετε πουθενα εκτος steam). Βιντεακι για να δειτε πως ειναι: 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kamui Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Goat simulator 6 ευρω γελαει ακομα και η πετρα απο το Rock simulator όταν θα παίξει σε bundle εγώ θα το πάρω πάντως. Πρέπει να έχει πολύ γέλιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GjokerR Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 αν θα το παιξεις αρκετα αξιζουν μερικα dlc, ειναι λιγο pay to win η φαση πως ειναι pay to win ενα co-op game o.O Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex An Dros Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 αυτό το cs όλους μας έχει φτιάξει για τα καλά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kamui Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Παρτε και το the adventures of shuggy http://whosgamingnow.com/giveaway/shuggy 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paragontikos Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 πως ειναι pay to win ενα co-op game o.O γιατι καποιες απο τις λειτουργιες του παιχνιδιου χρειαζονται τα dlc,οπως οπλα,mods και αρκετα αλλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris013 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 γιατι καποιες απο τις λειτουργιες του παιχνιδιου χρειαζονται τα dlc,οπως οπλα,mods και αρκετα αλλα δεν αξίζει/είναι διασκεδαστικό χωρίς τα dlc? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paragontikos Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 κοιτα παιζεται και χωρις αυτα αλλα π.χ. αν θες να παρεις sniper οπλα ειναι απο dlc, εχει 3 dlc με οπλα και mods οπως και μασκες κ.α. επισης καποια assets που χρειαζονται στις αποστολες ειναι απο dlc αποψη μου ειναι οτι δεν ειναι απαραίτητα αλλα οσο παιζω με ξενερωνει που δεν μπορω να παρω καποια πραγματα και ισως να αξιζει τωρα που εχουν 0,99 το καθενα, στην ουσια ειναι 4 dlc με οπλα που εχουν 0,99 μεχρι σημερα στις 20:00 και ενα expansion pack-map που δεν εχει εκπτωση για να κλεισω γιατι βγαινω offtopic το παιχνιδι πιστευω και σχετο στα 5,59 αξιζει τα λεφτα του και εχει να δωσει αρκετες ωρες ειδικα αν το παίξετε με φιλαρακια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Γιατί δεν έχει άλλο community's vote? Με αυτό το vote παίρναμε ακόμα μια κάρτα κανονικά... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gavros10 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Γιατί δεν έχει άλλο community's vote? Με αυτό το vote παίρναμε ακόμα μια κάρτα κανονικά... Ναι ρε γαμωτο... Επειδη αρχιζει το encore το βραδυ, οι "καινουργιες" προσφορες τελειωσαν. Οτι ψηφισαμε ψηφισαμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις