aekoriginal21 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Μιας και ξαναμπήκε το Skyrim το τσίμπησα πριν λίγοο μετά το Goty του dishonored εχθές, κι έμεινα με 4 ευρώ, με το ρίσκο να χάσω καμιά καλή προσφορά που θα κάνει λίγο παραπάνω, στις 8 σήμερα.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Elven_King Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Υπέθεσα ότι το Bioshock 2 μέχρι τώρα θα είχε ενσωματώσει όλα τα DLC του (αν βγήκαν περισσότερα του ενός), αλλά έκανα λάθος. To Minerva's Den ειναι ξεχωριστό (και αρκετά ακριβό για DLC). Δεν του έχουν ενσωματώσει το Minerva's Den; Στο κλειδί που μου έστειλαν όταν το παιχνίδι έγινε steamworks (άγια μέρα, είχα τη retail) το περιελάμβανε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manosj Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 εχω παιξει το batman asylum kai to arkham city και μαρεσαν πολυ. τα 2 αυτα τα εχω σε goty editions.αξιξει να παρω το origins τωρα στα 5 ευρω?αξιζει το season pass οποτε να παω στα 10?τελος το resident evil 4 hd αξιζει στα 12?παιζει να πεσει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Δεν του έχουν ενσωματώσει το Minerva's Den; Στο κλειδί που μου έστειλαν όταν το παιχνίδι έγινε steamworks (άγια μέρα, είχα τη retail) το περιελάμβανε. Ναι, από ό,τι φαίνεται η 2K δεν έχει σταματήσει να με εκπλήσσει δυσάρεστα με τις τσαπατσούλικες πολιτικές της προς όσους αγοράζουν παιχνίδια της (και συγκεκριμένα τα Bioshock series). Q: I bought a DLC pack for BioShock 2 - Do I get that, too? A: Yes – Any key “activated” in Steam (retail or digital) will give you BioShock 2 and all associated DLC packs, including Minerva’s Den. Q: I don’t own BioShock 2. What do I get if I buy it on Steam/digitally now? A: You will unlock BioShock 2's base game, and the first three DLC packs (everything apart from Minerva's Den). You'll also have the option to buy Minerva's Den from Steam directly. http://support.2k.com/hc/en-us/articles/201338163-BioShock-2-Steamworks-Update-Frequently-Asked-Questions Τουλάχιστον δεν έχει πλέον GFWL... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Elven_King Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Ναι, από ό,τι φαίνεται η 2K δεν έχει σταματήσει να με εκπλήσσει δυσάρεστα με τις τσαπατσούλικες πολιτικές της προς όσους αγοράζουν παιχνίδια της (και συγκεκριμένα τα Bioshock series). http://support.2k.com/hc/en-us/articles/201338163-BioShock-2-Steamworks-Update-Frequently-Asked-Questions Τουλάχιστον δεν έχει πλέον GFWL... Όντως μεγάλη χαζομάρα γιατί εμάς μας το είχαν δώσει free χωρίς να το είχαμε αγοράσει τότε. Δεν σταματά ποτέ αυτή η εταιρεία να μας σπάει τα νεύρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nek4d Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Να τι τσιμπάς με 5$ από play store: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.harebrainedschemes.shadowrun Τζαμπα χαρηκα, δεν το βλεπω στο αμαζον διαθεσιμο για android... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GameShopper.gr Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Όντως μεγάλη χαζομάρα γιατί εμάς μας το είχαν δώσει free χωρίς να το είχαμε αγοράσει τότε. Δεν σταματά ποτέ αυτή η εταιρεία να μας σπάει τα νεύρα. Εντάξει σε εμάς που το είχαμε retail μας έδωσαν το Minerva's Den δωρεάν σαν αποζημίωση για την ταλαιπωρία από το ξήλωμα του GFWL αλλά και γιατί ορισμένοι είχαν αγοράσει το Minerva's Den από το GFWL και επειδή δεν υπήρχε τρόπος ελέγχου ποιος το έχει και ποιος όχι το έδωσαν σε όλους. Τουλάχιστον η 2K μπήκε στον κόπο να κάνει κάτι για το GFWL άλλες εταιρίες σφύριξαν κλέφτικα... ΥΣ: Αν και τελικά τα γύρισε η M$ για το GFWL το οποίο θα συνεχίσει να λειτουργεί κανονικά απλά δεν θα μπορείς να αγοράζεις παιχνίδια όπως παλιά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Elven_King Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Εντάξει σε εμάς που το είχαμε retail μας έδωσαν το Minerva's Den δωρεάν σαν αποζημίωση για την ταλαιπωρία από το ξήλωμα του GFWL αλλά και γιατί ορισμένοι είχαν αγοράσει το Minerva's Den από το GFWL και επειδή δεν υπήρχε τρόπος ελέγχου ποιος το έχει και ποιος όχι το έδωσαν σε όλους. Τουλάχιστον η 2K μπήκε στον κόπο να κάνει κάτι για το GFWL άλλες εταιρίες σφύριξαν κλέφτικα... Πολύ σωστά, ξέρεις πόσα παιχνίδια πήρα μέχρι να ξηλώσουν το GFWL (πχ Demon's Souls) και τώρα στο μπαούλο; Τουλάχιστον Bioshock & Batman είναι πεντακάθαρα πια από τον καρκίνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 μολις ανακαλυψα οτι οντως εχω ΚΑΙ το minerva's den στο steam (δεν το ειχα τσεκαρει οταν εβαλα το key !) THANKS!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Εντάξει σε εμάς που το είχαμε retail μας έδωσαν το Minerva's Den δωρεάν σαν αποζημίωση για την ταλαιπωρία από το ξήλωμα του GFWL αλλά και γιατί ορισμένοι είχαν αγοράσει το Minerva's Den από το GFWL και επειδή δεν υπήρχε τρόπος ελέγχου ποιος το έχει και ποιος όχι το έδωσαν σε όλους. Τουλάχιστον η 2K μπήκε στον κόπο να κάνει κάτι για το GFWL άλλες εταιρίες σφύριξαν κλέφτικα... Ναι κάποιος το έβαλε το GFWL και τα installation restrictions που είχαν (και έβγαλαν) εκεί, οπότε καλώς και μπράβο που κινήθηκαν έτσι προς τους retail/GFWL αγοραστές. Το να παρέχεις το αναμενόμενο support ώστε τα παιχνίδια σου να είναι λειτουργικά μετά από μερικά χρόνια από την κυκλοφορία τους σε κάνει καλύτερο από τους χειρότερους (που έκαναν τα στραβά μάτια), αλλά όχι απαραίτητα και καλή εταιρεία. Εννοείται ότι έχουμε διαφορετική οπτική γωνία, ωστόσο. Εγώ θυμάμαι τις ταλαιπωρίες με το Bioshock (το πρώτο,-το collector's edition) και (κατά συνέπεια) να αποφεύγω σαν την κατάρα το 2 όσο έβλεπα τα restrictions και το GFWL να φιγουράρουν. Επίσης το Minerva's Den κυκλοφόρησε 2010. Και η 2K δεν έχει βγάλει μια complete edition του Bioshock 2 στο steam store.... Ε για μένα αυτά είναι ενδείξεις ότι πρέπει να είμαι πάντα επιφυλακτικός με τις αγορές των παιχνιδιών της. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gavros10 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Ναι κάποιος το έβαλε το GFWL και τα installation restrictions που είχαν (και έβγαλαν) εκεί, οπότε καλώς και μπράβο που κινήθηκαν έτσι προς τους retail/GFWL αγοραστές. Το να παρέχεις το αναμενόμενο support ώστε τα παιχνίδια σου να είναι λειτουργικά μετά από μερικά χρόνια από την κυκλοφορία τους σε κάνει καλύτερο από τους χειρότερους (που έκαναν τα στραβά μάτια), αλλά όχι απαραίτητα και καλή εταιρεία. Εννοείται ότι έχουμε διαφορετική οπτική γωνία, ωστόσο. Εγώ θυμάμαι τις ταλαιπωρίες με το Bioshock (το πρώτο,-το collector's edition) και (κατά συνέπεια) να αποφεύγω σαν την κατάρα το 2 όσο έβλεπα τα restrictions και το GFWL να φιγουράρουν. Επίσης το Minerva's Den κυκλοφόρησε 2010. Και η 2K δεν έχει βγάλει μια complete edition του Bioshock 2 στο steam store.... Ε για μένα αυτά είναι ενδείξεις ότι πρέπει να είμαι πάντα επιφυλακτικός με τις αγορές των παιχνιδιών της. Επειδη φαινεσαι απογοητευμενος απο αυτους τους χειρισμους θα σου πω, οτι τοσα χρονια μετα τα πρωτα bioshock και ακομα ακολουθουνται παρομοιες τακτικες απο αλλες εταιρειες. Το dishonored για παραδειγμα εχει βγαλει καποια dlc και αφου τα εβγαλαν ολα, ανακοινωσαν και την goty που τα περιελαμβανε μαζι με το βασικο παιχνιδι. Οσοι το ειχαν παρει απο την αρχη, επρεπε να χρυσοπληρωσουν τα dlc γιατι εβγαιναν πιο ακριβα απο την goty που ειχε μεσα το παιχνιδι. Ακομα ετσι γινεται. Η warner bros με το batman arkham city, εβγαλε καποια dlc και μετα απο λιγο καιρο εβγαλε την goty εξαφανιζοντας απο παντου τα dlc. Ετσι οποιος ειχε το βασικο παιχνιδι, δεν μπορουσε να αγορασει ξεχωριστα τα dlc που ηθελε και επρεπε να ξανα αγορασει την goty εκδοση του παιχνιδιου. Τωρα τελευταια εχουν πιασει τον παπα απο τα ...ιδια με τα season pass κυκλοφορουν ταυτοχρονα με το παιχνιδια. Η κατασταση απο το 2007 ή το 2010 δεν εχει αλλαξει, απλα εχουν διαφοροποιηθει λιγο οι κανονες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Βασικά δεν είναι απογοήτευση (αν και με την 2k it's personal εδώ και χρόνια ), απλά δεν εγκρίνω αυτήν την πολιτική, και είμαι διαθέσιμος να περιμένω μέχρι να αλλάξει κάτι, ή να κάνουν μια προσφορά που δύσκολα θα αρνηθώ, ακόμα και αν δεν έχει τα complete παιχνίδια. Ναι αυτό με τα DLC που παραμένουν μετά τη GOTY, πωλούνται και γίνονται discounted ξεχωριστά και συνήθως και με διαφορετικό ποσοστό είναι όντως κάτι που το ακολουθούν μερικές εταιρείες. Και σε κάθε προσφορά ψαχνόμαστε για το τι συμβαίνει με το DLC και πόσο έπεσε και αν είναι ακόμα ακριβότερο από το να πάρεις το βασικό παιχνίδι κλπ. Έχω την εντύπωση ότι κατ'εξαίρεση κάποιες εταιρείες συγχώνευσαν τα DLC και αναβάθμισαν σε κάποια φάση όλους τους χρήστες στην complete έκδοση αλλά δεν είμαι σίγουρος αν θυμάμαι σωστά και δεν έχω πρόχειρα παραδείγματα. (ίσως το Assassins Creed 2; το Trine 2 - καλά αυτοί ακόμα και να μην το έκαναν πλέον το Trine 2 το βρίσκεις πολύ συχνά σε τιμή λιγότερη και από τσίχλες; ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SouLSLayeR Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Summer Games Done Quick 2014 Bundle Δεν είναι όπως όλα τα άλλα bundles από θέμα τιμής, αλλά όλα τα λεφτά που θα μαζέψουν πάνε για charity. Τσεκάρετε και το στριμ τους, έχουν ωραία speedruns. http://gamesdonequick.com/schedule Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntenteras Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Αργεί το price match του dishonored και ανησυχω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex An Dros Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Αργεί το price match του dishonored και ανησυχω και εγώ αυτό περιμένω μήπως δν γίνει και τζάμπα περιμένουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις