Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν κανένας ψήνεται για τα Grand Theft Auto στις νέες Flash προσφορές του Steam το Grand Theft Auto Complete Pack στα 5,99€ είναι μακράν η πιο συμφέρουσα επιλογή και δεν είναι και τόσο ορατή.

Τέτοιες προσφορές δεν τις αφήνεις αν είσαι φαν..

Αφού το αγόρασα όμως μου χει από το κάθε game από 2.Ένα διαθέσιμο και ένα μη διαθέσιμο..Γιατί?

http://prntscr.com/3wmtc4 

Δημοσ.

Το είχα αγοράσει πριν λίγο καιρό από το nuuvem αυτό το πακέτο του GTA, υπόψιν για να το κάνατε να τρέξει σε win 8.1 θέλει κόπο εμένα μου την έσπασε αρκετά και όταν τελικά το έκανα να τρέξει σύμφωνα με οδηγίες που βρήκα στο steam forum δεν με άφηνε να αλλάξω τις ρυθμίσεις πάλι google search για να βρω την λύση.

Δημοσ.

Βλεπω ρε Remember me στα 9Ε και μου εχουν πει οτι ειναι πολυ underated..Αμα μπει στο αμαζον ριξτε ενα φλεβαρο περικαλω :)

Δεν είναι και τίποτα το ιδιαίτερο πάντως. Σενάριο από όσο θυμάμαι αδιάφορο, gameplay καλό αλλά κουραστικό από ένα σημείο και μετά, platforming που σε πιάνει από το χέρι και σε καθοδηγεί με βελάκια (αν είναι δυνατόν!) και όμορφη μουσική. Αυτά :)

• Like 1
Δημοσ.

Αυτές τις κάρτες καλοκαιρινών εκπτώσεων που λέει ότι κέρδισα με τις ψήφους μου που τι βλέπω;

Στο inventory σου (στο steam πάνω πάνω πας το βελάκι στο username σου και επιλέγεις Inventory ή Αντικείμενα). Αν επιλέξεις μια κάρτα από εκεί μπορείς να πατήσεις «Προβολή προόδου εμβλήματος» για να δεις ποιες σου λείπουν, αν τις έχει κάποιος φίλος σου κ.λπ.

• Moderators
Δημοσ.

Στο inventory σου.

Αυτές τις κάρτες καλοκαιρινών εκπτώσεων που λέει ότι κέρδισα με τις ψήφους μου που τι βλέπω;

Στο inventory σου.

Από το μενού επάνω Store/ Library/ Community/ AAAAAAAA όπου ΑΑΑΑΑΑ το όνομα σου στο Steam, πηγαίνεις στο ΑΑΑΑΑΑ και επιλέγεις Inventory από το dropdown.

Μετά θέτεις το "All Steam Items" (αν δεν είναι ήδη προεπιλεγμένο) στο dropdown της νέας σελιδας που άνοιξε.

Ninja'd again

Δημοσ.

Deadly Premonition στα 5€:

https://www.humblebundle.com/store/p/deadlypremonition_directorscut_storefront

Το σκέφτομαι γιατί πρέπει να είναι τρελή φάση αλλά με αποθαρρύνει το κακό port. Τι λέτε?

παράξενο game πάντως άθλιο port και κακό gameplay αν και σε κρατάει αρκετά αυτός ο ψυχωτικός του κόσμος και οι τελείως παλαβοί χαρακτήρες του

Βλεπω ρε Remember me στα 9Ε και μου εχουν πει οτι ειναι πολυ underated..Αμα μπει στο αμαζον ριξτε ενα φλεβαρο περικαλω :)

Από τα καλύτερα game του είδους του για μένα. Θα το καταευχαριστηθείς.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Deadly Premonition στα 5€:

https://www.humblebundle.com/store/p/deadlypremonition_directorscut_storefront

Το σκέφτομαι γιατί πρέπει να είναι τρελή φάση αλλά με αποθαρρύνει το κακό port. Τι λέτε?

Βασικά το παιχνίδι είχε προβληματικό, κακογραμμένο χειρισμό και εν μέρει gameplay πριν το port.

Αν εξαιρέσεις την (σοβαρή) περίπτωση να έχεις crashes και μετά το (ένα) patch που έβγαλαν -προσωπικά δεν είχα, αλλά δεν το τερμάτισα το παιχνίδι ακόμα-, τότε η εμπειρία είναι παρόμοια με του Xbox (ο χειρισμός είναι λίγο καλύτερος, τα γραφικά βελτιωμένα (ειδικά με το patch του Durante) και υπάρχουν και οι ... αμφιλεγόμενες προσθήκες που έκαναν για την PS3 director's cut έκδοση).

Γενικά για 5€ Steam και DRM-free θα το έπαιρνα (αν δεν το είχα ήδη 2 φορές :P)

Edit: Στα υπόψιν, το παιχνίδι μπήκε ήδη και σε ένα bundle (Indie Gala του Ιανουαρίου, ως BTA tier).

Δημοσ.

Για τους μερακληδες fighter fans στο PC (οσοι υπαρχουν τελος παντων) το King of Fighters XIII σε flash sale στα 9 ευρω. Δεν προκειται να το βρειτε χαμηλοτερα καθως προκειται για niche fighting τιτλο και σαφεστατα καλυτερο απο το Street Fighter 4 arcade edition. Ειναι ομως και παιχνιδι που θελει και περισσοτερο χρονο για να μαθεις τη μηχανικη του. 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...