bad_freddy Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Price match και στο Saints Row IV απο το αμαζον στα 7.34 ευρω Τα Deep Silver games δεν είναι Region locked? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GameShopper.gr Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Προσοχή!!! Region Lock για τα Saints Row. Γενικότερα παιχνίδια της Deep Silver. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rofl Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 το sr iv αμαζον ειναι κλειδωμενο -- ολα τα deep silver το ρωσικο η απλη εκδοση ειναι κλειδωμενη το Saints Row Ultimate Franchise Pack http://store.steampowered.com/sub/46504/ ομως ειναι region free απο traders απο ρωσια και βγαινει ~10$ +εξοδα με ολα τα dlc μεσα ενδεικτικα ~5.5 tf2 keys http://www.steamtrades.com/forum/search/Saints%20Row%20Ultimate%20Franchise%20Pack Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maktro Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 το άρμα 3 πήγε -50% λέτε να πάει κάνα -70% η μπα? με την ευκαιρία θα μπορούσε κάποιος να μου πει ποιο skyrim είναι αυτό που παίζεται και online? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 το άρμα 3 πήγε -50% λέτε να πάει κάνα -70% η μπα? με την ευκαιρία θα μπορούσε κάποιος να μου πει ποιο skyrim είναι αυτό που παίζεται και online? Δεν νομίζω να πάει -70%. Να φανταστώ λες το The Elder of Scrolls Online? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skatopaido Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 εγω πηρα το πρωι Battleblock theater με-75% και τωρα εχει πεσει -90% εχει πλακα ,για co-op με κοπελα φαση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CarbonFibre Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Εγώ αγόρασα Wolf among us προς το παρόν. Θέλω να δω Binding of Isaac σε καλή τιμή αλλά τίποτα προς το παρόν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maktro Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δεν νομίζω να πάει -70%. Να φανταστώ λες το The Elder of Scrolls Online? γενικά παίζει να πάει πιο κάτω? ναι το elder scrolls εννοούσα, αξίζει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
infin1tyGR Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 ναι το elder scrolls εννοούσα, αξίζει? Προσωπικά μου φαίνεται ωραίο αλλά η συνδρομή που θέλει κάθε μήνα με ξενερώνει... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maktro Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 έχει συνδρομή? παρέα στην ξενέρα τότε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iceman33221 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 συγνωμη για spam αλλα εχω μια απορια μιας κ τωρα ειδα αυτο για τις ομαδες. πως διαλεγεις ομαδα στο steam? κ για να την βοηθησεις φανταζομαι απλα αγοραζεις ενα παιχνιδι ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Allokotos Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 συγνωμη για spam αλλα εχω μια απορια μιας κ τωρα ειδα αυτο για τις ομαδες. πως διαλεγεις ομαδα στο steam? κ για να την βοηθησεις φανταζομαι απλα αγοραζεις ενα παιχνιδι ? Στην κεντρική σελίδα του store στην μέση περίπου γράφει summer adventure.Πάτα πάνω στην χάρτη και στην σελίδα που θα σου βγάλει έχει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι όπως και ένα κουμπί (αν θυμάμαι καλά) που σε βάζει random σε κάποια ομάδα.Το ποια ομάδα θα νικάει κάθε μέρα είναι συμφωνημένο. Κοίτα Site: Εδώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
infin1tyGR Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 συγνωμη για spam αλλα εχω μια απορια μιας κ τωρα ειδα αυτο για τις ομαδες. πως διαλεγεις ομαδα στο steam? κ για να την βοηθησεις φανταζομαι απλα αγοραζεις ενα παιχνιδι ? Κάπου σε αυτή τη σελίδα θα έχει ένα κουμπί που σε βάζει σε μια τυχαία ομάδα. Συνεισφέρεις στην ομάδα κατασκευάζοντας badges. Ωστόσο, υπάρχουν δύο θεωρίες για το πώς δουλεύει: 1) Είναι στημένο από το Steam για να κερδίσει κάθε ομάδα 2 φορές μέχρι το τέλος (και μάλιστα η νικήτρια ομάδα κάθε μέρα έχει πολύ περισσότερους πόντους από τις υπόλοιπες). 2) Είναι στημένο από πολλούς χρήστες του reddit όπου συντονίζονται και φτιάχνουν badges με βάση συγκεκριμένο πρόγραμμα ώστε πάλι να κερδίσει κάθε ομάδα 2 φορές μέχρι το τέλος. Μπορεί βέβαια να μην ισχύει τίποτα απ' αυτά αλλά μέχρι τώρα η ομάδα που νικάει είναι γεμάτη πόντους ενώ υπόλοιπες έχουν σχεδόν ίδιους πόντους. Είναι λιγάκι ύποπτο αυτό... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iceman33221 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Και lvl πως ανεβαινεισ στο steam? συγνωμη κ παλι. τελευταιο spam Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
infin1tyGR Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 (επεξεργασμένο) Φτιάχνεις badges μαζεύοντας κάρτες Επεξ/σία 25 Ιουνίου 2014 από infin1tyGR Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις