alexzzz Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Πρόσφατα τα έπαιξα και τα 3 με την σειρά (στο xbox βέβαια) αξίζουν για μένα και στα 15€ (αν πέσουν ακόμα καλύτερα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GameShopper.gr Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 το rocksmith λέει στην τιμή αυτή? το καλώδιο πόσο κάνει μόνο του? Δεν ξέρω αν σε πρόλαβα αλλά Rocksmith 2014 για Steam στα 9,82€ με το κουπόνι "#FUNROCKS". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HadesGR Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 χμμ μάλιστα, άρα αξίζει. κάτι τελευταίο, επειδή δεν έχω παίξει κανένα bioshock, αξίζει να τα πάρω ή είναι τα κλασικά βαρετά fps? sta 15 ευρώ και τα 3 που έχει τώρα το steam είναι οκ ή θα πέσει κιαλλο? Bioshock και κλασσικό βαρετό fps με την καμία. Μιλάμε για παιχνίδια ορόσημα στο είδος τους. Τσίμπησε τα ASAP! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Δεν ξέρω αν σε πρόλαβα αλλά Rocksmith 2014 για Steam στα 9,82€ με το κουπόνι "#FUNROCKS". απίστευτος!! μερικά sec πριν πατήσω pay now! χίλια ευχαριστώ! τι θεικό timing ήταν αυτό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HadesGR Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Εγώ θέλω να πέσει η τιμή του IAM ALIVE γύρω στα 75%, είναι παιχνιδάρα... http://www.youtube.com/watch?v=sTDVtNoJI88 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liakos10 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 ρε παιδια ημουν ετοιμος να παρω την απλη του skyrim αλλα μου κανατε το κεφαλι καζανι για τα περι legendary :/ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billsnake21 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Εγώ θέλω να πέσει η τιμή του IAM ALIVE γύρω στα 75%, είναι παιχνιδάρα... http://www.youtube.com/watch?v=sTDVtNoJI88 οι ειδήμονες τι λένε? θα πέσει? να είναι καλά ο hades έβαλε το βιντεο και κόλλησα να το παίξω :Ρ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haris San Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Για το tomb raider σε τι τιμη να περιμενω να το βρω? Επισης θελω τα rayman origins & legends. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bilbo1 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 5 και κατω το απλο, 7.5 και κατω το Goty Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_dinos Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Τα Sims 3 με 66% έκπτωση στο amazon.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paragontikos Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 το battlefield 4 παιζει πουθενα αλλου στα 15? γιατι απο gamefly δε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GjokerR Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Για το tomb raider σε τι τιμη να περιμενω να το βρω? Επισης θελω τα rayman origins & legends. Τα Χριστούγεννα θυμάμαι ότι είχε βγει στο sale πακέτο όλα τa tomb raider 13 eura Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kamui Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Τελικά έκανε price Match το amazon αλλά καλά τα είπα. 13$ άρα 10 ευρώ. Ε το τσιμπάς από steam παίρνεις και τη καρτούλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gavros10 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Και στο Bioshock infinite εγινε price match μαλλον στα 5.50 ευρω αλλα δεν το πηραμε χαμπαρι. Δεν το βρηκαμε τωρα, θα το βρουμε οταν ξαναμπει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Darth_Fanis Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Παιδιά ψηφήστε ΟΛΟΙ στο Steam ώστε να βγεί το πακέτο με το Batmam Arkham Origins στα community sales...Αν βγεί θα κάνει ΜΟΝΟ 5 ευρά.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις