Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρόσφατα τα έπαιξα και τα 3 με την σειρά (στο xbox βέβαια) αξίζουν για μένα και στα 15€ (αν πέσουν ακόμα καλύτερα)

Δημοσ.

χμμ μάλιστα, άρα αξίζει.

κάτι τελευταίο, επειδή δεν έχω παίξει κανένα bioshock, αξίζει να τα πάρω ή είναι τα κλασικά βαρετά fps?

sta 15 ευρώ και τα 3 που έχει τώρα το steam είναι οκ ή θα πέσει κιαλλο?

Bioshock και κλασσικό βαρετό fps με την καμία. Μιλάμε για παιχνίδια ορόσημα στο είδος τους. Τσίμπησε τα ASAP!

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ξέρω αν σε πρόλαβα αλλά Rocksmith 2014 για Steam στα 9,82€ με το κουπόνι "#FUNROCKS".

απίστευτος!!

μερικά sec πριν πατήσω pay now!

χίλια ευχαριστώ! :D

τι θεικό timing ήταν αυτό? 

Δημοσ.

ρε παιδια ημουν ετοιμος να παρω την απλη του skyrim αλλα μου κανατε το κεφαλι καζανι για τα περι legendary :/

• Like 2
Δημοσ.

Για το tomb raider σε τι τιμη να περιμενω να το βρω? Επισης θελω τα rayman origins & legends.

Τα Χριστούγεννα θυμάμαι ότι είχε βγει στο sale πακέτο όλα τa tomb raider 13 eura

Δημοσ.

Τελικά έκανε price Match το amazon αλλά καλά τα είπα. 13$ άρα 10 ευρώ. Ε το τσιμπάς από steam παίρνεις και τη καρτούλα.

Δημοσ.

Και στο Bioshock infinite εγινε price match μαλλον στα 5.50 ευρω αλλα δεν το πηραμε χαμπαρι. Δεν το βρηκαμε τωρα, θα το βρουμε οταν ξαναμπει

Δημοσ.

Παιδιά ψηφήστε ΟΛΟΙ στο Steam ώστε να βγεί το πακέτο με το Batmam Arkham Origins στα community sales...Αν βγεί θα κάνει ΜΟΝΟ 5 ευρά.... :shock:

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...