Xristaras12 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 δε μου λετε The Bureau: XCOM Declassified στα 3.99 αξιζει; το ειχα κατεβασει να το δω αλλα δεν ψηθηκα τοτε και μετα το εσβησα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GameShopper.gr Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 OK κατά βάση όλος ο πλανήτης κοιτάει το Steam αλλά κάτι κάνουν και οι άλλοι. Μερικές από τις τοπ προσφορές του Σ/Κ. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrimara3 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 [spoiler] SOADNICK,μήπως συνεχίζεις το trolling?Γιατί εγώ πίστεψα πως το πρώτο σου ποστ περί του 104% έκπτωσης ήταν trolling,ή μάλλον ήθελα να πιστέψω αυτό... [/spoiler] PAYDAY 2 το highlight της ημέρας κατ'εμέ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Ισχυει,το πηρα και εγω με ολη την παρεα.Για να δουμε τι λεει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paragontikos Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 χτύπησα και γω το payday, λεει αρκετα το παιχνιδακι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Μόνο σε εμένα βγαίνει το "παλιό" steam χωρίς προσφορές..? edit : οκ τώρα (περίπου..) edit2 : red team!! yeah!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kamui Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 SKYRIM Legendary 10 ευρουλακιαααα. Ντουυυυ ή μήπως θέλω και το price match? Έχει κανείς το state of decay? είναι Port της προκοπής ή δεν παίζεται σε pc? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billsnake21 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 SKYRIM Legendary 10 ευρουλακιαααα. Ντουυυυ ή μήπως θέλω και το price match? Έχει κανείς το state of decay? είναι Port της προκοπής ή δεν παίζεται σε pc? το skyrim λέει τίποτα? οι ειδικοί τι λένε?:Ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HadesGR Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Τραβάει θέματα το steam τώρα, όλο πέφτει. Επίσης νίκησε η Red Team, ΥΕΑΗΗΗΗ!! Πως επιλέγονται τα 30 άτομα για Free games από το Steam? Σου στέλνουν email ? το skyrim λέει τίποτα? οι ειδικοί τι λένε?:Ρ Κλείσε τα μάτια, αγόρασε το και πες " GOOOODDDBYEEE LIFEEEE" 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Τραβάει θέματα το steam τώρα, όλο πέφτει. Επίσης νίκησε η Red Team, ΥΕΑΗΗΗΗ!! Πως επιλέγονται τα 30 άτομα για Free games από το Steam? Σου στέλνουν email ? Κλείσε τα μάτια, αγόρασε το και πες " GOOOODDDBYEEE LIFEEEE" Τυχαία επιλέγονται. περιμένω price match για skyrim απο amazon. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Κι εσύ red team hades? Κι εγώ ψήνομαι για Skyrim, αλλά λέω να περιμένω μήπως και σκάσει αργότερα σε 75%. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HadesGR Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Τυχαία επιλέγονται. περιμένω price match για skyrim απο amazon. Βρε τυχαία τους επιλέγουν αλλά σου στέλνουν κάνα email ή απλά βλέπεις ότι παίρνεις Free ότι έχεις στην ήδη υπάρχουσα wishlist σου? Κι εσύ red team hades? Κι εγώ ψήνομαι για Skyrim, αλλά λέω να περιμένω μήπως και σκάσει αργότερα σε 75%. Εννοείται Red team Kάνω και μία ευχή να επιλεγώ στους 30 Κι εσύ red team hades? Κι εγώ ψήνομαι για Skyrim, αλλά λέω να περιμένω μήπως και σκάσει αργότερα σε 75%. Έσκασε μόλις τώρα το Skyrim στο 75%! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billsnake21 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 τι διαφορά έχει το απλό skyrim που έχει και 75% με το legendary ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Κι εγώ θέλω να 'μαι στους 30, πάντως και οι δύο καρτούλες δεν με χάλασαν. Την Legendary γλυκοκοιτάω, θέλω να παίξω και τα DLCs. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOADNICK Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 [spoiler] SOADNICK,μήπως συνεχίζεις το trolling?Γιατί εγώ πίστεψα πως το πρώτο σου ποστ περί του 104% έκπτωσης ήταν trolling,ή μάλλον ήθελα να πιστέψω αυτό... [/spoiler] PAYDAY 2 το highlight της ημέρας κατ'εμέ. Ουτε καν trolling, παρεξηγηση εγινε. Ο γαυρος εννουσε 104% πιθανοτητα να ξαναμπει σε εκπτωση το Bioshock Infinite, αλλα εγινε μπερδεμα και γω καταλαβα οτι το game μπηκε σε εκπτωση 104% (πραγμα καθολου απιθανο μιας και κανει λαθη το steam). Ουτε trolling ουτε τιποτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις