HadesGR Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Αν βάλουν το payday 2 τελικα -80% λεω να το πάρω.Το θέμα ειναι οτι δεν εχω κάποιον να παίξουμε παρέα και δεν ξέρω αν αξίζει με random παικτες. Εάν πέσει η τιμή στα 75% κι εγώ το έχω τσιμπήσει, οπότε είμαι μέσα για co-op 1
ikaruga24 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Καταφερα και πηρα Blood Dragon και E.Y.E divine Cybermancy με 4,74 ευρω και τα δυο. 1
naruto14 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 50% μονο το black flag? Σιγά μην το πάρω τώρα.
panosxry Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Οι προσφορές του amazon διαρκούν όσο οι αντίστοιχες στο steam?
ikaruga24 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Υποψην οτι επειδη δεν το δειχνει για οποιον ενδιαφερεται, το Dust an elysian tail ειναι σε προσφορα με με 66% εκπτωση στα 4,70 ευρω. Ισως πεσει και αλλο, ισως δεν πεσει γιατι το συγκεκριμενο δεν το εχω πετυχει συχνα σε προσφορα. Βουρ στον πατσα λοιπον.
GameShopper.gr Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Το Dust το συνιστώ ανεπιφύλακτα αλλά όχι σε αυτήν τιμή έχει πέσει χαμηλότερα τόσο στο Steam, Humble Store, Amazon όσο και στο GoG για DRM Free έκδοση. Λίγο υπομονή όποιος το θέλει όχι πως δεν αξίζει τα λεφτά του ακόμη και full price. 2
gavros10 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Υποψην οτι επειδη δεν το δειχνει για οποιον ενδιαφερεται, το Dust an elysian tail ειναι σε προσφορα με με 66% εκπτωση στα 4,70 ευρω. Ισως πεσει και αλλο, ισως δεν πεσει γιατι το συγκεκριμενο δεν το εχω πετυχει συχνα σε προσφορα. Βουρ στον πατσα λοιπον. Το συγκεκριμενο θα πεσει και αλλο. Ηταν υποψηφιο σε flash sale με εκπτωση -80% ? και η τιμη του ηταν γυρω στα 2 ευρω
GameShopper.gr Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Οι προσφορές του amazon διαρκούν όσο οι αντίστοιχες στο steam? Περίπου... Το Amazon μετά από μερικές ώρες ματσάρει ορισμένες προσφορές του Steam συνήθως το κάνει για όσο διαρκούν οι εκπτώσεις στο Steam αλλά δεν είναι ο απόλυτος κανόνας.
HadesGR Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Payday 2 -80% φύγαμε για ληστείες. Το τσάκωσα κι εγώ!! Κάνε add HadesGR
naruto14 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Περίπου... Το Amazon μετά από μερικές ώρες ματσάρει ορισμένες προσφορές του Steam συνήθως το κάνει για όσο διαρκούν οι εκπτώσεις στο Steam αλλά δεν είναι ο απόλυτος κανόνας. Σε flash sales ή community's choice κάνει price match?
GameShopper.gr Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Συνήθως όχι από ότι θυμάμαι αλλά καμία φορά κάνει. Πάντως το Black Flag παρότι δεν έχει γίνει price match βγαίνει 7€ και κάτι φθηνότερα αυτή τη στιγμή στο Amazon ενδέχεται να πάει ακόμη χαμηλότερα αν γίνει κανονικό price match.
ikaruga24 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Το συγκεκριμενο θα πεσει και αλλο. Ηταν υποψηφιο σε flash sale με εκπτωση -80% ? και η τιμη του ηταν γυρω στα 2 ευρω Εγω το πηρα τωρα μιας και δεν ξερω αν σε λιγο θα λειτουργει σωστα το paypal ή οχι. Χτες δεν μπορουσα να παρω τιποτα, τωρα καταφερα και τα πηρα. Παραξενο... Δεν εχω και σκοπο να παρω και πολλα οποτε δεν με απασχολει αν το βρω 1-2 ευρω φθηνοτερο αργοτερα. Το μονο παιχνιδι που θα ηθελα να παρω τωρα ειναι το Mark of the ninja και ισως ολοκληρο το πακετο του Shadowrun returns (αν και ειναι ακριβο ακομα αυτο).
Assassinotetios Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Για όσους πρόλαβαν να τσιμπήσουν το Mount & Blade Collection ως πρώτη επαφή με τη σειρά, έγραψα ένα άρθρο για τα καλύτερα mods για το Mount & Blade Warband. http://alt-tab.gr/kalitera-mods-mount-blade-warband/
comfuzio Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Πήρα και γω το Payday2 όποιος θέλει ας με κάνει add Comfuzio 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις