kamui Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Έχει παίξει κανείς το pixel piracy? Sandbox, rogue like ακούγεται ωραίος συνδυασμός. Για κάποιο λόγο έχω και 2 κουπόνια -25% αν κάποιος ενδιαφέρεται λέει. (και 3 κουπόνια toki tori 2 -10% που επίσης αν θέλει κανείς να μου πει) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOADNICK Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Περιμενουμε price match για το witcher 2 ή να το παρω; Επισης το prison architect ειναι ωραιο παιχνιδακι στα 6.79Ε, αν θελετε δοκιμαστε το Αν το θέλεις Steam τσίμπα το αν όχι στο GoG θα το βρείς φθηνότερα στα 2ωρα sales που κάνει. Περι Witcher και gog δειτε αυτο: http://www.gog.com/witcher/backup βαζεις το cd key που σου δινει το steam μολις αγορασεις το Witcher 1/2 και το παιρνεις για gog μαζι με καποια extras 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntenteras Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Το αγορασα απο το steam, πολυ ωραια τα extras του gog Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tobajara Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Πιο αξιόλογη έκπτωση μέχρι τώρα το 50% για τη Season 2 του Walking Dead και ακολουθούν το πακέτο για τα XCOM, το Far Cry και τα Shadowrun, αλλά κατά τα άλλα πολύ υποτονικές εκπτώσεις. Άλλες, όπως του Witcher, έχουν υπάρξει ήδη στο GOG, γενικά μικρή πτώση τιμών και κυρίως ψιλοαδιάφοροι τίτλοι. Για να δούμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gavros10 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Δεν τα παει καλα το steam φετος στις προσφορες, εχει επικεντρωσει αλλου το ενδιαφερον του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntenteras Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Έχει αρκετές μέρες ακόμα, θα δούμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Έχει μείνει πίσω το Steam. Πρέπει άμεσα να κάνει price match με το GoG, στo 1,99$ και στο 1,49$. Πρέπει οι πωλήσεις του να είναι πολύ κάτω σε σχέση με το περσινό Summer Sales. Ας ελπίσουμε ότι θα το δουν και θα συνετιστούν τις επόμενες μέρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
brotrainer Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Εγώ προτιμώ να αγοράζω από GoG καμιά φορά, λόγω adventure games. Έχει καλές τιμές και αρκετά ασφαλές σάιτ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GameShopper.gr Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Έχει περάσει ο καιρός που το Steam στηριζόταν απλά στις χαμηλότερες τιμές για να κάνει ντόρο. Πλέον δεν το χρειάζεται αυτό. Δείτε μόνο το πανυγήρι με τις κάρτες. Αγοράζει και πουλάει ο κόσμος σαν τρελός και το Steam παίρνει προμήθεια σε κάθε αγοραπωλησία. Λεφτά με το τσουβάλι και από το τίποτα, σαν τις τράπεζες . 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Price match και στο Enslaved από το amazon. Μόλις τσίμπησα! Thanks gameshopper http://www.amazon.com/Enslaved-Odyssey-West-Premium-Online/dp/B00G6SV1G2/ref=as_li_ss_tl?ie=UTF8&camp=1789&creative=390957&creativeASIN=B00G6SV1G2&linkCode=as2&tag=gameshogr-20 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HadesGR Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Μέχρι τώρα οι αγορές μου: Hotline Miami Aliens Vs Predator Brutal Legend Farcry 3 Blood Dragon Price match και στο Enslaved από το amazon. Μόλις τσίμπησα! Thanks gameshopper http://www.amazon.com/Enslaved-Odyssey-West-Premium-Online/dp/B00G6SV1G2/ref=as_li_ss_tl?ie=UTF8&camp=1789&creative=390957&creativeASIN=B00G6SV1G2&linkCode=as2&tag=gameshogr-20 4,99 Ευρώ το έχει το steam. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Μέχρι τώρα οι αγορές μου: Hotline Miami Aliens Vs Predator Brutal Legend Farcry 3 Blood Dragon 4,99 Ευρώ το έχει το steam. 5 δολλάρια ειναι. Άρα 3.67€. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Δεν είναι ακριβώς προσφορά, αλλά το Titanfall/PC έχει 48 ώρες τζάμπα online. Το έβαλα ήδη να κατεβαίνει από Origin να το ελέγξω, 50GB ffs! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HadesGR Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 5 δολλάρια ειναι. Άρα 3.67€. Τότε μια χαρά Επίσης μην γκρινιάζετε από τώρα , έχουμε ΜΕΡΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ μπροστά μας! Θα βγάλει και άλλα games αρκετά χαμηλά! Δεν είναι ακριβώς προσφορά, αλλά το Titanfall/PC έχει 48 ώρες τζάμπα online. Το έβαλα ήδη να κατεβαίνει από Origin να το ελέγξω, 50GB ffs! Yep, εχθές είχε γεμίσει ο κόσμος με τζαμπατζήδες Ευτυχώς που το match making με βάζει με Generation +6 και βρίσκω την ηρεμία μου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gildo Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Αν βάλουν το payday 2 τελικα -80% λεω να το πάρω.Το θέμα ειναι οτι δεν εχω κάποιον να παίξουμε παρέα και δεν ξέρω αν αξίζει με random παικτες. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις