Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Περισυ το καλοκαιρι το ειχε βαλει στα 25 ευρω, οποτε περιμενε!

ωχ το πρωι π το κοιταξα ηταν στα 17! μ@@κια επρεπε να το χτυπησω τοτε!! :(

• Like 1
Δημοσ.

ωχ το πρωι π το κοιταξα ηταν στα 17! μ@@κια επρεπε να το χτυπησω τοτε!! :(

Ήταν Flash Sale και έληξε αλλά εντάξει Half Life και τα συναφή δηλαδή Valve Complete Pack κ.λπ. θα τα ξαναδούμε στάνταρ σε έκπτωση 75% κάτω μέχρι να τελειώσει το Summer Sale.

Δημοσ.

Σε Humble 2-3 φορές αν δεν με απατά η μνήμη μου.

Wtf και δεν το έχω. Αφού μπήκε θα μπει πάλι...οραία οπότε κρατάω τα λεφτάκια μου για το price match του skyrim

Δημοσ.

Εγώ ενδιαφέρομαι για το cs go. Τώρα είναι στα 7 36 με 33 τοις εκατό. Θα παίξει πιο χαμηλά;

Στανταρ θα παιξει στο -75% τουλαχιστον.

• Like 2
Δημοσ.

Λέτε να δούμε κανένα Skyrim Legendary σε 75%..?

Ας ελπισουμε...

Τωρα ειναι σε 40%, οποτε μαλλον για 66% το βλεπω, πως και το Dishonored GOTY

Δημοσ.

Καλησπέρα, έχω το XCOM: Enemy Unknown... με συμφέρει όμως αντί για το Enemy within σκέτο, να πάρω το κάτωθι πακετάκι:

XCOM: Enemy Unknown, XCOM: Enemy Unknown - Elite Soldier Pack, XCOM: Enemy Unknown - Slingshot Pack, XCOM: Enemy Within

Το βασικό παιχνίδι, τι θα το κάνω? Θα το έχω 2 φορές? Μπορώ να το δώσω κάπου/κάπως? Η προσφορά σύμφωνα με την εμπειρία σας (βλέπω κατέχετε από steam summer sales) είναι καλή ή θα μπορέσει να πέσει κι άλλο?

thnx!

Δημοσ.

Στανταρ θα παιξει στο -75% τουλαχιστον.

Οντως δεν υπαρχει περιπτωση να μην παει εστω 2.70€ που πηγε στο προηγουμενο sale ή 2.0€ που ειχε οταν γινοταν το Dreamhack

Δημοσ.

^

Αφου ειναι σε daily deal δεν παει παρακατω και δυστυχως σε συμφερει να παρεις το πακετο. Εχω την εντυπωση οτι θα το χασεις το 2ο xcom unknown

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...