alexzzz Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 θενξ γκαϊζ... θα το δοκιμάσω πιο μετά γιατί τα θέλω για την συλλογή μου.
k_dinos Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Ολα τα GTA μόνο 7.49€ http://store.steampowered.com/sub/4466/ Includes 7 items: Grand Theft Auto, Grand Theft Auto 2, Grand Theft Auto 3, Grand Theft Auto IV, Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City, Grand Theft Auto: San Andreas, Grand Theft Auto: Vice City EDIT: Λαθος, εχει ηδη αναφερθει, sorry
stratigos24 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Ολα τα GTA μόνο 7.49€ http://store.steampowered.com/sub/4466/'>http://store.steampowered.com/sub/4466/ Includes 7 items: Grand Theft Auto, Grand Theft Auto 2, Grand Theft Auto 3, Grand Theft Auto IV, Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City, Grand Theft Auto: San Andreas, Grand Theft Auto: Vice City EDIT: Λαθος, εχει ηδη αναφερθει, sorry Nα εισαι καλα! Ετσιμπηθηκαν... Τώρα τα δίνει και το steam ακόμα φθηνότερα... http://store.steampowered.com/sub/4466/ , 7.49€ Και εσυ που το προανεφερες να εισαι καλα!
Greygore Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Αυτό το χαζό που το Classics Pack είναι πιο ακριβό απο το Complete Collection δεν μπορώ να το καταλάβω... @Alexzzz 'Οταν παραγγείλεις το Complete Pack βγάζει μηνύμα για τα σχετικά - ήθελα να δώσω τα extra σ'ενα φίλο αλλά τζάμπα η ελπίδα τελικά : You already own the following items in "Grand Theft Auto Complete Pack". You will not receive extra copies of these items when you complete this purchase: Grand Theft Auto: San Andreas
antonl Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 @^: Και πόσο πλήρωσες τελικά (και για ποια απ τη παιχνίδια της σειράς);
headbanger Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 το τσίμπησα και γω το πακέτο. will keep me busy. άκου εκεί 12 δολάρια για τόσα παιχνίδια θρύλους... (βέβαια το 4 ακόμα δεν νομίζω να το τρεχω στο εταιρικό λαπτοπ αλλά δεν πειράζει, άστο να βρίσκεται...)
Moderators Praetorian Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Οπότε κι εγώ απέκτησα το Libery City Stories -που είχα στο μάτι καιρό γιατί διάβαζα πολύ καλές κριτικές- με περίπου 7.5€ και είμαι ευχαριστημένος
Moderators Gi0 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Παίζουν τα GTA σε windows 7 64bit? Αναλογα σε ποιο αναφερεσαι...Τσιμπησα και γω το πακετο και προς το παρον εχω δοκιμασει τα: GTA το οποιο δεν παιζει (native πεταει error που με κανει να υποψιαζομαι gpu/ram, ενω σε fusion win7 x64, 4GB ram παιζει αλλα με ενα μονιμο flickering της οθονης που το καθιστα non playable). GTA2 παιζει κανονικα, οπως και το Vice City.
bnvdarklord Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Σε ολα πριν το 4 αναφέρομαι. Σκεφτομαι να πάρω το san andreas ή το vice city, αλλα ειδα λιγο που εψαξα οτι το san andreas δεν παιζει.
Moderators Gi0 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Eιμαι στο 70% του download, ειναι το επομενο που ηθελα να δοκιμασω. Θα update αυριο μολις εχω νεωτερα.
Moderators Praetorian Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 To San Andreas παίζει σε Windows 7 x64 (και Win 7 x64 SP1) σε μένα. (ATI 5770) Όπως και το MTA-SA . GTA το οποιο δεν παιζει (native πεταει error που με κανει να υποψιαζομαι gpu/ram, ενω σε fusion win7 x64, 4GB ram παιζει αλλα με ενα μονιμο flickering της οθονης που το καθιστα non playable). Edit: Σε μένα επίσης παίζει και το πρώτο GTA από το Steam, χωρίς flickering. Μόλις το δοκίμασα. Δεν έπαιξα πολύ, οπότε δεν μπορώ να εγγυηθώ ότι δεν κρασάρει, αλλά δείχνει playable μια χαρά.
Moderators Gi0 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Edit: Σε μένα επίσης παίζει και το πρώτο GTA από το Steam, χωρίς flickering. Μόλις το δοκίμασα. Δεν έπαιξα πολύ, οπότε δεν μπορώ να εγγυηθώ ότι δεν κρασάρει, αλλά δείχνει playable μια χαρά. Good. To φανταστηκα πως ειναι κατι με το δικο μου configuration παιζει, γι αυτο ανεφερα και πως παιρνω error message σχετικο μαλλον με ram ή κσρτα γραφικων. GTX460 κσι 6 gb ram. Τι εχεις?
antonl Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Win7 64 Pro, 8800GT, 4GB RAM και παίζουν τα 3 πρώτα της σειράς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις