gavros10 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Αν θυμαμαι καλα, μερικα παιχνιδια ειχαν μπει σε flash sale με εκπτωση -50% και αργοτερα μπηκαν σε daily deal με μεγαλυτερη εκπτωση. Κανω λαθος; Τα daily deal, στην πραξη κρατανε 2 μερες
naruto14 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 που ειναι ατο το buy wishlist? εχω περιεργεια Αν έχεις βάλει steam enhanced στον browser και πας στην wishlist θα πρέπει να στο βγάλει κάτω κάτω μετά από λίγα δευτερόλεπτα. Αν θυμαμαι καλα, μερικα παιχνιδια ειχαν μπει σε flash sale με εκπτωση -50% και αργοτερα μπηκαν σε daily deal με μεγαλυτερη εκπτωση. Κανω λαθος; Τα daily deal, στην πραξη κρατανε 2 μερες Αυτό που λες για την μεγαλύτερη έκπτωση δεν θυμάμαι να το έχω δει. Τα flash sales θεωρούνται μεγάλες εκπτώσεις όπως τα daily deals. Το ίδιο ισχύει και για τα community's choice.
SOADNICK Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Για το Sniper Elite 3 δε παιζει να δουμε καμια εκπτωση ε?
naruto14 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Για το Sniper Elite 3 δε παιζει να δουμε καμια εκπτωση ε? Πολύ αμφιβάλλω. Αφού βγαίνει στα τέλη του summer sale . Τώρα είναι -20% αν σε ενδιαφέρει για pre-order.
SOADNICK Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Πολύ αμφιβάλλω. Αφού βγαίνει στα τέλη του summer sale . Τώρα είναι -20% αν σε ενδιαφέρει για pre-order. Παει για halloween/christmas sale αυτο 1
Bilbo1 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Αν έχεις βάλει steam enhanced στον browser και πας στην wishlist θα πρέπει να στο βγάλει κάτω κάτω μετά από λίγα δευτερόλεπτα. Αυτό που λες για την μεγαλύτερη έκπτωση δεν θυμάμαι να το έχω δει. Τα flash sales θεωρούνται μεγάλες εκπτώσεις όπως τα daily deals. Το ίδιο ισχύει και για τα community's choice. nice, thanks ουτε εγω θυμαμαι κατι τετοιο τα dailys με τα flash και τα community votes ηταν ιδια εκπτωση Για το Sniper Elite 3 δε παιζει να δουμε καμια εκπτωση ε? το sniper elite 3 εχει μπει στα silver και gold radeon rewards αν σε ενδιαφερουν κι αλλα παιχνιδια δεν ειναι κακη περιπτωση
SOADNICK Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 το sniper elite 3 εχει μπει στα silver και gold radeon rewards αν σε ενδιαφερουν κι αλλα παιχνιδια δεν ειναι κακη περιπτωση Δεν ειναι μονο αν εχω παρει νεα καρτα γραφικων αυτα?
naruto14 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Παει για halloween/christmas sale αυτο Και εκεί για 50% το κόβω... Halloween μπορεί και 75%. Αν και πιστεύω θα παιχτεί και φθηνότερα από άλλα stores.
Bilbo1 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 naruto, δεν εχω κατι τετοιο εισαι σε chrome? SOADNICK, ναι υποτιθεται αλλα κυκλοφορουν και στο ebay εγω βρηκα ενα 12 λιρες και το εκανα thief murdered και sniper elite good deal νομιζω
naruto14 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 naruto, δεν εχω κατι τετοιο εισαι σε chrome? SOADNICK, ναι υποτιθεται αλλα κυκλοφορουν και στο ebay εγω βρηκα ενα 12 λιρες και το εκανα thief murdered και sniper elite good deal νομιζω Εγώ από Chrome είμαι αλλά υπάρχει και για firefox. Τσέκαρε το εδώ: http://www.enhancedsteam.com/
Bilbo1 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 υπαρχει και για firefox, αλλα παλια το chrome ειχε πιο πολλα features απ οτι φαινεται ισχυει ακομα αυτο
nektarios_rs Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Το Idie Gala γιορτάζει το 1 εκατομμύριο bundles και δίνει δωρεάν μερικές κόπιες του Afterfall Insanity. Αν ακόμα δεν το έχετε, αριθμός είναι περιορισμένος, 30.000 έμειναν, τρέξτε! http://www.indiegala.com/giveaways Πάντως, και ειδικότερα στις πιο πρόσφατες εκπτώσεις του steam έχουν και πολλά γερά discounts που δεν διαφημίζονται στην πρώτη σελίδα (-προφανώς όχι για "βαρύγδουπους" τίτλους) και που πιθανότατα τρέχουν για περισσότερο καιρό από τα dailies/ δεν μπαίνουν ποτέ στα special discounts). Εν όψει του Summer Sale, ένα καλό site για να μη σας ξεφυγει καμιά προσφορά και ειδικά οι "κρυμμένες", είναι αυτό: http://steamsales.rhekua.com/ Καλά ψώνια 3
f1vettel Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 παιζει καμια περαιτερω εκπτωση στο preorder του sniper elite?
chrimara3 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Παιδιά,πιστεύετε πως το transistor θα πέσει η τιμή του αισθητά στο steam sale? http://store.steampowered.com/app/237930
spartan29gr Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Ξεκινάει το Steam Summer Sales??? ....φτου! Θα φάω πάλι κράξιμο από την σύζυγο...150 Ευρώ έτοιμα για σπατάλη! Καταλαβα,σε βλεπω να παιρνεις καμια εκατοσταρια παιχνιδια για πλακα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις