Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εχετε βαλει καποιο οριο για τα χρηματα που θα χαλεσετε στο Summer Sale? Εγω λεω για 25, οπως και περυσι.

Παντως το steam και γενικα τα original pc games ειναι πλεον υπερβολικα φθηνα (εκτος απο ΑΑΑ τιτλους). Κοιταζα πριν κατι μερες το purchase history του steam (απο αρχες Γεναρη του 13 που αρχισα να αγοραζω παιχνιδια στο steam ως σημερα) και ειδα πως εχω χαλασει ~200ε και εχω περιπου 50 παιχνιδια (αγορασμενα απο steam/steam trades, γιατι εχω και free ή cd keys) δηλαδη 4ε ανα παιχνιδι

Δημοσ.

Εχετε βαλει καποιο οριο για τα χρηματα που θα χαλεσετε στο Summer Sale? Εγω λεω για 25, οπως και περυσι.

Παντως το steam και γενικα τα original pc games ειναι πλεον υπερβολικα φθηνα (εκτος απο ΑΑΑ τιτλους). Κοιταζα πριν κατι μερες το purchase history του steam (απο αρχες Γεναρη του 13 που αρχισα να αγοραζω παιχνιδια στο steam ως σημερα) και ειδα πως εχω χαλασει ~200ε και εχω περιπου 50 παιχνιδια (αγορασμενα απο steam/steam trades, γιατι εχω και free ή cd keys) δηλαδη 4ε ανα παιχνιδι

Πόσα έπαιξες? :P

• Like 1
Δημοσ.

*sniff* *sniff*

Τι μυριζει ετσι? Α ναι το Steam Summer Sale!

7mATl3i.png

Ολα τα daily deals ηταν παντα για 48 ωρες, αυτο γιατι μονο 24?

In other news, prepare yo wallets fellas

• Like 1
Δημοσ.

εγω παντως αγορασα απο gog το leisure larry magna cum laude 1.80 ευρα.. το ηθελα καιρο και ηταν ακριβο :)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...