Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εμενα με πεταει εκτος σελιδας τελειως

δεν μπορώ να βοηθήσω δυστυχώς, 1η φορά αγοράζω από εκεί. δοκίμασε με άλλο browser ίσως; περίμενε και κανέναν πιο έμπειρο με το συγκεκριμένο μαγαζί.

• Απαντ. 18,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Νέο Humble Bundle https://www.humblebundle.com/

Με ψήνει να το τσιμπήσω πάνω από μέσο όρο κυρίως για Metal Slug 3 (αναμνήσεις :D). Θα περιμένω λίγο να πέσει η τιμή του.

Από nuuvem αγοράζουμε με τα δικά μας στοιχεία?

EDIT: Εντάξει αγόρασα το GTA Complete μια χαρά! Ευχαριστούμε για την ενημέρωση!

Δημοσ.

Εγω πηρα κανονικα απο το nuuvem σας προτεινω να του κανετε μεταφραση οχι ομως σε ελληνικα αλλα στα αγγλικα

• Like 1
Δημοσ.

εμένα 3,08 μου βγήκε αν θυμάμαι καλά. πριν να με πάει στο paypal έλεγε 8.99 και δίπλα είχε το σήμα της λίρας Αγγλίας :mellow:  στο paypal χρέωσε τόσο, 3ευρώ και κάτι ψιλά

Δημοσ.

εμένα 3,08 μου βγήκε αν θυμάμαι καλά. πριν να με πάει στο paypal έλεγε 8.99 και δίπλα είχε το σήμα της λίρας Αγγλίας :mellow:  στο paypal χρέωσε τόσο, 3ευρώ και κάτι ψιλά

εχεις βαλει την μετατροπη να την κανει το paypal για αυτο πληρωσες τοσο, βαλε να την κανει η τραπεζα

• Like 1
Δημοσ.

Οι τιμες του nuuvem ειναι σε βραζιλιανικο νομισμα (BRL = brazilian real), η τωρινη ισοτιμια με το ευρω ειναι 0.33 .

Δημοσ.

ηθελα να το αγορασω απο το γραφειο και μετα ειπα ασε να ερθω απο το σπιτι, τωρα ηρθα και δν μπορω να το αγορασω γιατι οταν παω στο καλαθι το site πεφτει.... :/ 

Γιατι ποσο στο βγαζει;

εκανα @@κια τελικα γιατι οταν το μετετρεπα μεσω google μ εβγαζε αγγλιας :P

edit: τελικα αγοραστηκε μονο μεσω 3g γιατι μεσω wifi δν με αφηνε, τωρα γιατι και πως θα σας γελασω!

Δημοσ.

Στο λινκ που εδωσα λεει get it now, μην μπείτε μεσα στην σελιδα με το game

Είναι το επόμενο free game απλα δεν το εχουν βάλει στην κατηγορία On the house ακόμα.

EDIT:Τελικά το trial είναι

Δημοσ.

ηθελα να το αγορασω απο το γραφειο και μετα ειπα ασε να ερθω απο το σπιτι, τωρα ηρθα και δν μπορω να το αγορασω γιατι οταν παω στο καλαθι το site πεφτει.... :/ 

εκανα @@κια τελικα γιατι οταν το μετετρεπα μεσω google μ εβγαζε αγγλιας :P

edit: τελικα αγοραστηκε μονο μεσω 3g γιατι μεσω wifi δν με αφηνε, τωρα γιατι και πως θα σας γελασω!

και εμενα δεν με αφηνει με πεταει και δεν εχω 3g

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...