spirit)earth)aflame Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 εμενα με πεταει εκτος σελιδας τελειως δεν μπορώ να βοηθήσω δυστυχώς, 1η φορά αγοράζω από εκεί. δοκίμασε με άλλο browser ίσως; περίμενε και κανέναν πιο έμπειρο με το συγκεκριμένο μαγαζί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vizolover Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Καινούργιο bundle στο groupees: Clash of the World: Russia ($1; 5 Games) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Νέο Humble Bundle https://www.humblebundle.com/ Με ψήνει να το τσιμπήσω πάνω από μέσο όρο κυρίως για Metal Slug 3 (αναμνήσεις ). Θα περιμένω λίγο να πέσει η τιμή του. Από nuuvem αγοράζουμε με τα δικά μας στοιχεία? EDIT: Εντάξει αγόρασα το GTA Complete μια χαρά! Ευχαριστούμε για την ενημέρωση! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sog96Ch Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Εγω πηρα κανονικα απο το nuuvem σας προτεινω να του κανετε μεταφραση οχι ομως σε ελληνικα αλλα στα αγγλικα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Metaksas Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Κανονικα κανεις την αγορα εγω πηρα το GTA IV complete for 2,95€ http://www.nuuvem.com.br/produto/643-grand-theft-auto-iv-complete-edition Κανεις εγγραφη και μετα το παιρνεις με paypal σιγουρα σε ευρω βγαινει 2.95? καποια @@κια εχω κανει... :/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sog96Ch Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 σιγουρα σε ευρω βγαινει 2.95? καποια @@κια εχω κανει... :/ Γιατι ποσο στο βγαζει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spirit)earth)aflame Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 εμένα 3,08 μου βγήκε αν θυμάμαι καλά. πριν να με πάει στο paypal έλεγε 8.99 και δίπλα είχε το σήμα της λίρας Αγγλίας στο paypal χρέωσε τόσο, 3ευρώ και κάτι ψιλά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sog96Ch Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 εμένα 3,08 μου βγήκε αν θυμάμαι καλά. πριν να με πάει στο paypal έλεγε 8.99 και δίπλα είχε το σήμα της λίρας Αγγλίας στο paypal χρέωσε τόσο, 3ευρώ και κάτι ψιλά εχεις βαλει την μετατροπη να την κανει το paypal για αυτο πληρωσες τοσο, βαλε να την κανει η τραπεζα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WizNick Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Οι τιμες του nuuvem ειναι σε βραζιλιανικο νομισμα (BRL = brazilian real), η τωρινη ισοτιμια με το ευρω ειναι 0.33 . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Metaksas Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 ηθελα να το αγορασω απο το γραφειο και μετα ειπα ασε να ερθω απο το σπιτι, τωρα ηρθα και δν μπορω να το αγορασω γιατι οταν παω στο καλαθι το site πεφτει.... :/ Γιατι ποσο στο βγαζει; εκανα @@κια τελικα γιατι οταν το μετετρεπα μεσω google μ εβγαζε αγγλιας edit: τελικα αγοραστηκε μονο μεσω 3g γιατι μεσω wifi δν με αφηνε, τωρα γιατι και πως θα σας γελασω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jek20 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Το Kingdoms of Amalur: Reckoning δωρεάν στο origin !!! EDIT:Τελικά το trial είναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bilbo1 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 το θελω! αλλα λεει 9.99? κανω κατι λαθος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
angmar Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Το trial είναι δωρεάν, ολόκληρο το παιχνίδι, όχι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jek20 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Στο λινκ που εδωσα λεει get it now, μην μπείτε μεσα στην σελιδα με το game Είναι το επόμενο free game απλα δεν το εχουν βάλει στην κατηγορία On the house ακόμα. EDIT:Τελικά το trial είναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elias1982 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 ηθελα να το αγορασω απο το γραφειο και μετα ειπα ασε να ερθω απο το σπιτι, τωρα ηρθα και δν μπορω να το αγορασω γιατι οταν παω στο καλαθι το site πεφτει.... :/ εκανα @@κια τελικα γιατι οταν το μετετρεπα μεσω google μ εβγαζε αγγλιας edit: τελικα αγοραστηκε μονο μεσω 3g γιατι μεσω wifi δν με αφηνε, τωρα γιατι και πως θα σας γελασω! και εμενα δεν με αφηνει με πεταει και δεν εχω 3g Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις