Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κατα την γνωμη μου τοση θα πρεπε να ναι η αρχικη τιμη κυριως λογω μικρης διαρκειας. Αλλα καλο το game.

• Like 2
Δημοσ.

Εμενα, προσωπική αποψη, δεν μου εκανε αυτο το κατι που θαυμασαν ολοι οι reviewers.. Μουφα και κλισε τελος, υπερβολικα μικρο, δεν μπορω να καταλάβω τι ηταν αυτο που μαγεψε τον κοσμο really. Most overated game of 2013.

Δημοσ.

To humbe Bundle Κανει RE-BUNDLE μαλλον τα πιο πετυχημενα bundle μεχρι τωρα. Για καθε μερα και για 24 ωρες θα ξανα πουλαει ενα απο αυτα. 

Μεχρι αυριο στις 21.00 εχει το Deep Silver

• Like 4
Δημοσ.

επιτελους , αυτο που περιμεναμε εμεις οι καινουργιοι , περιμενω να δω που θα παιξει η τιμη στο second tier για να το παρω , αλλα μαλλον εχει πεσει προσωρινα ο server

Δημοσ.

Το πήρα το humble daily bundle αλλά ακόμα δεν έκανα claim τα παιχνίδια γιατί θέλω να ρωτήσω κάτι. Έχω ήδη το saints row the third με τα dlc όλα αν το κάνω claim θα τα πάρω πάλι ως δώρα ή θα τα χάσω μιας και τα έχω ήδη; 

Θέλω να τα δώσω στον κολλητό μου αν γίνεται αλλά να κρατήσω εγώ όλα τα άλλα παιχνίδια 

Δημοσ.

Ποια απο τα σημερινα αξιζουν;

Ποσα λετε να δωσω;

Edit: Εννοω για το humble bundle, δεν εχω κανενα απο αυτα λετε να δωσω γυρω στα 6$ or 1$

Δημοσ.

σε 3 ομαδες τα δινει τα κλειδια το humblebundle, υποθετω και 4ο κλειδι για το dead island:riptide

6wQEmi3.png

οποτε δεν μπορεις να κανεις gift το saints row III ξεχωριστα

Δημοσ.

Ξερουμε ποια θα ειναι στις επομενες μερες, θελω να παρω μερικα αλλα δεν εχει χρηματα η καρτα

Δημοσ.

Με ξέσκισε με τα ομαδικά κλειδιά.. Ήθελα να κάνω gift τα δύο Risen και SRTT και τώρα πρέπει να τα δώσω όλα..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...