Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Έχουν προσθέσει ακόμα ένα indie... το "Trauma". Αρκετά ιδιαίτερο και όμορφο παιχνίδι (όσο έχω παίξει). Κάπως καταθλιπτικό ωστόσο. Και πρέπει να είναι σύντομο. Από όσο ξέρω μπορεί κανείς να παίξει δωρεάν όλο το παιχνίδι online από το επίσημο site, αλλά προφανώς προτείνουν να το αγοράσει κανείς στην downloadable μορφή του για να ενισχύσει τον developer (Krystian Majewski).

Και το SpaceChem προστίθεται στο Humble Indie Bundle (αναδρομικά για όποιον ηδη το αγόρασε ^_^ ). Οπότε μαζί με τα Frozen Synapse και Trauma είναι σε pay what you want, ενώ τα υπόλοιπα παιχνίδια (trine, shadowgrounds, shadowgrounds survivor και το Jack Claw τα παίρνει κανείς αν πληρώσει κάτι παραπάνω από $4.62 (= 3.46€ περίπου).

Δημοσ.

Και το SpaceChem προστίθεται στο Humble Indie Bundle (αναδρομικά για όποιον ηδη το αγόρασε ^_^ ). Οπότε μαζί με τα Frozen Synapse και Trauma είναι σε pay what you want, ενώ τα υπόλοιπα παιχνίδια (trine, shadowgrounds, shadowgrounds survivor και το Jack Claw τα παίρνει κανείς αν πληρώσει κάτι παραπάνω από $4.62 (= 3.46€ περίπου).

Υπ'όψιν οτι σε περίπτωση που το bundle ενεργοποιήθηκε πρίν την προσθήκη του SpaceChem στα διάφορα digital distribution platforms (Steam, Desura κ.τ.λ.), πρέπει να χρησιμοποιήσετε ξεχωριστό serial για να το προσθέσετε στο game library.

humblebundle.th.png

Δημοσ.

Ρε γαμώτο το Trine από το Humble δεν μπορούμε να το βάλουμε στο Steam;

Update: Χαχα δεν έλεγα τίποτα άλλο. Προσθέσανε key για το Trine και τα Shadowground στο Steam. Nice!

Δημοσ.

Άδικο που έχασα τέτοια προσφορά.

Βλέπω Cogs στα 3,4 CAD. ( πόσο χαίρομαι που αγοράζω games σε δολλάρια πλέον!!!)

Δημοσ.

Οχιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Το πηρα πριν 3-4 μερες που το ειχε 10 ευρω...............

πω αυτο ειναι ξενερα

για αλλη μια φορα εγω θα αντισταθω και δεν θα το παρω

Δημοσ.

Αυτές οι προσφορές των 1-3Ε είναι όντως δελεαστικές κ λες ελα μωρε τι ειναι 2Ε κ γεμίζεις παιχνίδια που αντε να παίξεις 1-2 ώρες. Πήρα CoH με 1.35Ε κ ακόμα δεν το χω ανοίξει -_-

Οχιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Το πηρα πριν 3-4 μερες που το ειχε 10 ευρω...............

Πωπω αντιλαμβάνομαι την ξενέρα σου μαν κ συμπάσχω. :fear: Αυτή τη φορά βεβαια δεν την πάτησα.Mόλις μπηκα να το παραγγείλω από game explorers κ λεω κατσε να δω κ το daily deal του steam κ βλέπω Metro 2033 2.5E :mrgreen:

γιαυτό πάντως εγώ δεν ξανα-αγοράζω σε full price. Όλα κάποια στιγμή θα τα βάλει ένα -50%,-75% οπότε απλά υπομονή B)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...