Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιχνιδάρα το DA, αλλά στο origin? :TD:

Το έχω ξεπεράσει αυτό το στάδιο. Μια χαρά είναι το Origin και ελαφρύ σε αντίθεση με το Steam που κάνει πολλά αλλά έχει καταντήσει λίγο bloatware.

Mass Effect 3 - 2,49€

• Like 1
Δημοσ.

Το έχω ξεπεράσει αυτό το στάδιο. Μια χαρά είναι το Origin και ελαφρύ σε αντίθεση με το Steam που κάνει πολλά αλλά έχει καταντήσει λίγο bloatware.

Mass Effect 3 - 2,49€

https://www.origin.com/en-ie/store/buy/69317/pc-download/addon/mass-effect-3-digital-deluxe-edition-upgrade-ANW.html

και με αυτο ερχεται η deluxe στα 5 eur

Δημοσ.

Φιλαράκια ευχαριστώ πολύ, μόλις τσίμπησα το deluxe upgrade. Ανεξάρτητα του τι έχει ειπωθεί για το ΜΕ3, νομίζω ότι είναι πολύ καλό παιχνίδι από καταπληκτική σειρά.

Ελπίζω το 4 να είναι καλό επίσης.

Δημοσ.

Φιλαράκια ευχαριστώ πολύ, μόλις τσίμπησα το deluxe upgrade. Ανεξάρτητα του τι έχει ειπωθεί για το ΜΕ3, νομίζω ότι είναι πολύ καλό παιχνίδι από καταπληκτική σειρά.

Βασικά είναι καταπληκτικό παιγνίδι, όλα τα άλλα είναι εκ του Περισσου
Δημοσ.

Δεν υποτίθεται οτι τελείωνε στο 3; Είπαν οτι θα βγεί και άλλο;

Δημοσ.

Δεν υποτίθεται οτι τελείωνε στο 3; Είπαν οτι θα βγεί και άλλο;

Σιγά μην άφηναν όλο αυτό το Lore (και τα λεφτά) να πάει χαμένο.

Δεν θα υπάρχει Sherpard, ενώ δεν έχω καταλάβει ακόμα σε πιο χρονικο σημείο θα εξελίσσετε (πριν τους Reapers?μετα? κατά το First Contact War?)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...