nektarios_rs Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Εγώ είχα κλειδί από κάρτα γραφικών που είχα αγοράσει και δεν μπόρεσα να το χρησιμοποιήσω ποτέ.Ακόμα και scanάρισμα που τους έστειλα του code, δεν βρήκα ποτέ άκρη. Κοινώς το είχε χρησιμοποιήσει κάποιος άλλος, από τα κλεμμένα. Τώρα εάν έχεις εσύ προσωπική εμπειρία επιτυχίας δεν μπορώ να το ξέρω αυτό. Το https://www.humblebundle.com/weekly έχει ωραία adventures. Και επιβεβαιώνω ότι δίνει ξεχωριστό link για κάθε ένα παιχνίδι ξεχωριστά! Μα το ίδιο πράγμα λέμε, το γεγονός ότι δεν μπόρεσες να ενεργοποιήσεις τον κωδικό σου επιβεβαιώνει το οτι δεν έκαναν revoke ούτε τα μισά stolen keys Και όχι, εγώ το είχα αγοράσει κανονικά το Dirt 3, μία από το πλαίσιο, και δεύτερη φορά από το Steam γιατί δεν έπαινε ο κωδικός του retail Όντως πολύ καλό το humble weekly, και παίζει να βάλει και κάνα μπόνους γιατί λείπουν μερικά Deponia και το Jack Keane 1. 1
SOADNICK Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Ξέρουμε αν θα βγει από out of stock? Ε λογικά θα βγει, αλλά δε ξέρω πότε. Διαθέσιμο!
tsakonass Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Μπορεί κάποιος να δώσει κλειδί για το thief; Δεν έχω πιστωτική.
naruto14 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Τσίμπησα και εγώ ένα κλειδάκι για το Thief. Ωραίος Νεκταριε! 1
xtrmsnpr Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Μα το ίδιο πράγμα λέμε, το γεγονός ότι δεν μπόρεσες να ενεργοποιήσεις τον κωδικό σου επιβεβαιώνει το οτι δεν έκαναν revoke ούτε τα μισά stolen keys Και όχι, εγώ το είχα αγοράσει κανονικά το Dirt 3, μία από το πλαίσιο, και δεύτερη φορά από το Steam γιατί δεν έπαινε ο κωδικός του retail Όντως πολύ καλό το humble weekly, και παίζει να βάλει και κάνα μπόνους γιατί λείπουν μερικά Deponia και το Jack Keane 1. δεν ήταν τα retail για steam..Μόνο για game windows live client.. Είχε διαφορετίκες 2 εκδόσεις αυτό το game.. Την είχαμε πατήσει,και το είχαμε πάρει...και σπούσαμε το κεφάλι μας,πιο άχρηστο client δεν παίζει να είχε βγάλει κανείς,αα μετά είναι της ubisoft Από που τσιμπάτε κλειδιά thief τώρα;Έχασα την μπάλα!
naruto14 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Εδώ: Δωρεάν Steam Key για το Thief Gold από το Amazon. 1) Κάνετε sign up εδώ: http://thiefmodcompetition.com/ 2) Σας δίνει ένα Amazon Promo Code 3) Κάνετε add στο cart το Thief: Gold http://www.amazon.com/gp/product/B009IXL5FO/ 4) Βάζετε το promo code πριν το checkout. 5) Profit. (το steam key έρχεται στο mail σας.) Όπως και όλα τα παιχνίδια στο amazon, είναι διαθέσιμο μόνο σε κατοίκους Αμερικής 1
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Rayman: Origin & Legend λετε να παιξει μεγαλυτερη εκπτωση απο 35%???
GameShopper.gr Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Rayman: Origin & Legend λετε να παιξει μεγαλυτερη εκπτωση απο 35%??? Οι ημερήσιες θα αλλάξουν σήμερα στις 20:00 και αύριο ξανά στις 20:00. Οπότε κάνε λίγη υπομονή, πολύ πιθανό να δούμε κάτι σε Rayman αλλιώς δεν αξίζει στο 35%, έχουν παίξει πολύ χαμηλότερα. To Origins έχει πέσει ακόμα και στα 2,99€, ενώ η χαμηλότερη για Legends είναι 9,60€. Επίσης μερικές από τις καλύτερες προσφορές του ΣουΚού. Τα Far Cry 66 - 75% κάτω στο Steam (Far Cry 3 - 4,99€). Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2014 από GameShopper.gr 2
nek4d Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Happy Hour επιτελους στο indiegala interstellar bundle. Αφου τελειωσε η αρχικη διορια, εδωσαν παραταση (και το εξτρα παιχνιδι ενδιαμεσα) και τωρα παιζει για 4.5 ωρες ακομη το happy hour. Μπαινοντας στον λογαριασμο μου να δω αν μπηκε το 3ο σετ δωρο, βλεπω οτι εβαλαν επιπλεον αλλα 2 σετ! Δηλ. με 2 αγορες, συνολο 5 σετ, για οσουν αγορασαν με τα 4$ στην αρχη του bundle. Να θυμισω οτι το hit του bundle (interstellar marines) το εχει 3 φορες συνολικα σε καθε σετ, καθως στην spearhead εκδοση προσθετει ενα επιπλεον για τους φιλους σας στο inventory του steam. 1
nek4d Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Δωρεαν το Saints Row IV - Reverse Cosplay Pack Θεωρητικα, πρεπει να εχετε το βασικο παιχνιδι αλλα στο συγκεκριμενο μπορειτε να το προσθεσετε στον λογαριασμο σας και ας μην εχετε ακομη το Saints Row IV. Οταν/αν/οποτε το βαλετε, θα υπαρχει πλεον μεσα. http://store.steampowered.com/app/247307/ 1
sintalkas Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 παιδιά να ρωτήσω ισχύει ακόμα η προσφορά με το thief gold?
Liakos10 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 αν εννοεις την προσφορα στο greenmangaming οχι δεν ισχυει. βλεπω 19 ευρω ειναι τωρα
sintalkas Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 όχι λέω αυτή με το promocode για amazon που σου δίνει τσάμπα το game
gavros10 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Αγορασα εχθες το indiegala interstellar ενω ηταν σε happy hour αλλα δεν επελεξα gift και δεν μου εστειλε 2ο σετ κλειδιων. Μπορω να κανω κατι; Εδωσα πανω απο τον μεσο ορο Edit: Εστειλα email και θα δω τι θα μου απαντησουν
KilliK Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Το Thief Gold ποιο ειναι, το original Τhief η το καινουργιο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις