Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εκτός από το τζαμπέ Dungeon Keeper Gold που το τσίμπησα αβλεπί, το Dungeon Keeper 2 είναι στα 1,5 δολλάρια. To τσίμπησα επίσης αβλεπί.

Το Rise of the Triad το έχω μόνο ακουστά και δεν είχα παίξει το παλιότερο, τι είναι, πορτοκάλι, μανταρίνι, αχλάδι, τι???

• Απαντ. 18,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το νέο Rise of the Triad είναι remake του παλιού και υποτίθεται αναβιώνει εξαιρετικά το old school over the top shooter.

Γενικότερα οι κριτικές τόσο από τον ειδικό τυπο (για PC) όσο και από τους χρήστες ήταν καλές. Δεν το έχω παίξει αλλά από αυτά που έχω διαβάσει μου έχει κινήσει την περιέργεια και η τιμή του GoG είναι εξαιρετική γιατί είμαι σε φάση circle strafe shooter αυτή την περίοδο :D.

Δημοσ.

τα groupees (steampunk2  +  be mine11) είναι πολύ καλά για 1$

το amazon.com εβγαλε προσφορες ..

επισης:

tomb raider στα 5.1 ευρο (παλι σε προσφορα? χμμ)

crysis 3 (για origin)=3.6 ευρο (προσοχη να επιλεξετε pc download-δεν ειναι region locked)

battlefield 3=3.6 ευρο ..premium ~ 10 ευρο (origin και δεν ξερω για region lock)

δωρεαν dungeon keeper απο gog

thanks, τα πηρα ολα

χτυπησα και τη συλλογη με τα Command & Conquer που έπαιζα στα νιατα μου  :)

• Like 1
Δημοσ.

Μία ανακεφαλαίωση των καλύτερων προσφορών που τρέχουν το Σαββατοκύριακο.

Μπόνους: Borderlands 2: Mad Moxxi and the Wedding Day Massacre DLC δωρεάν για PC / MAC (Είναι Steamplay)!

Η κατάσταση βέβαια είναι λίγο μύλος γιατί έχουν πέσει όλοι πάνω με τα μούτρα.

• Like 2
Δημοσ.

Μία ανακεφαλαίωση των καλύτερων προσφορών που τρέχουν το Σαββατοκύριακο.

Μπόνους: Borderlands 2: Mad Moxxi and the Wedding Day Massacre DLC δωρεάν για PC / MAC (Είναι Steamplay)!

Η κατάσταση βέβαια είναι λίγο μύλος γιατί έχουν πέσει όλοι πάνω με τα μούτρα.

Είχαν τελειώσει τα κλειδιά αλλά εδώ και μία ώρα έχει πάλι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Aυτο με το GTA V στα 30 ευρώ για pc , πληρώνεις απο τώρα ή όόόταν κυκλοφορήσει ; και καλά ας πούμε κάνεις κράτηση για 30€ ;

Ευχαριστω gameshopper για το μανατζερ 2014 στα  17€ :D

edit: πληρωσα μεσω paypal και με πηγε στη σελιδα all done κλπ! Μπηκα ομως στο paypal μου και δε μου δειχνει στα recent activities οτι πληρωσα ,ουτε στο i-cardonline δειχνει κατι ! Να ανησυχησω? :P Βλεπω μεν που λεει οτι θελει 24 ωρες max να ερθει e-mail ομως δε θα πρεπε να μου δειχνει το paypal οτι πληρωσα;

edit2: τουλ. ηρθε το e-mail πως επεξεργαζεται η παραγγελια μ :) thanks very much :D απλα ψιλοανησυχησα επειδη δε δειχνει κατι στο παυπαλ ή στο icardonline

edit 3 : ολα οκ , μολις ηρθε ο κωδικος κ κατεβαινει απο το steam :)

Επεξ/σία από panosno1com
Δημοσ.

Ποτε λετε να μπει καμια προσφορα The Walking Dead Season 1 (και σε τι τιμη);

Επομενες προσφορες για παιχνιδια λετε να ειναι το Πασχα;

(θα προτιμουσα απο steam λογω της paysafecard)

Δημοσ.

ευχαριστώ και εγώ για το fm! 

επίσης είχε προσφορά το gta V στα 32 ευρώ για xbox 360 και ps3 απο το amazon.co.uk.

παρα πολύ καλή τιμή ;)

Δημοσ.

Ποτε λετε να μπει καμια προσφορα The Walking Dead Season 1 (και σε τι τιμη);

Επομενες προσφορες για παιχνιδια λετε να ειναι το Πασχα;

(θα προτιμουσα απο steam λογω της paysafecard)

Όπως έγραφε και το πολύ καλό σαιτ game shoppers . gr εδώ έχει ένα καλό πακετάκι

http://www.amazon.com/gp/aw/d/B00ELJRCDO/ref=redir_mdp_mobile

Περίπου 21 € στο steam βγαίνει 30 € μαζί με το 400 days dlc. Βέβαια η προσφορά που είχε τότε δυστυχώς δεν υπάρχει τώρα οπότε ίσως να περιμένεις λίγο

http://www.gameshopper.gr/component/finder/search?q=The+walking+dead+&Itemid=101

Δημοσ.

Όπως έγραφε και το πολύ καλό σαιτ game shoppers . gr εδώ έχει ένα καλό πακετάκι

http://www.amazon.com/gp/aw/d/B00ELJRCDO/ref=redir_mdp_mobile

Περίπου 21 €

Θα προτιμουσα απο κανενα μαγαζι με paysafe δεν εχω προβλημα να περιμενω γιατι αυτην την περιοδο δεν παιζω παιχνιδια (το καλοκαιρο θα ξαναξεκινησω)

Δημοσ.

Θα προτιμουσα απο κανενα μαγαζι με paysafe δεν εχω προβλημα να περιμενω γιατι αυτην την περιοδο δεν παιζω παιχνιδια (το καλοκαιρο θα ξαναξεκινησω)

Αν είναι για θέμα ασφάλειας μην φοβάσαι, το amazon είναι από τα πιο αξιόπιστα online μαγαζιά ;-). Εφόσον δεν βιάζεσαι περίμενε τότε να το πάρεις όσο το είχε βάλει προσφορά το game shoppers ;-)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...