nikos1071 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δωρεάν το Post Apocalyptic Mayhem στο GreenManGaming για Steamhttps://freegame.greenmangaming.com/ Τσίμπησα ένα κλειδάκι... 9
kamui Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δωρεάν το Post Apocalyptic Mayhem στο GreenManGaming για Steam https://freegame.greenmangaming.com/ Τσίμπησα ένα κλειδάκι... Εμένα επιμένει να μου λέει πως έβαλα λάθος στοιχεία
nikos1071 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Tα στοιχεία του GMG έβαλα και πέρασε κανονικά. ήρθε ένα mail με το link για το steam ID, έκανα ένα login μέσω steam και μετά ήρθε ενα δεύτερο mail με τον κωδικό. μήπως παίζει τίποτα με το gmg username?
Avatar_GR Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Πω ρε φίλε... Παίζει να είμουν και ο τελευταίος που πήρε κλειδί πριν τελειώσουν!
maxdore217 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Εμένα επιμένει να μου λέει πως έβαλα λάθος στοιχεία και εμένα το ίδιο λέει ...τώρα μάλιστα μου λέει ότι έχασα την προσφορά ( Αν πήρε κάνενας δεύτερο κλειδί και δεν το θέλει ας το στείλει ) Πω ρε φίλε... Παίζει να είμουν και ο τελευταίος που πήρε κλειδί πριν τελειώσουν! την ώρα που πόσταρες πήρες κλειδί ή νωρίτερα , γιατί όπως είπε και το άλλο μέλος μάλλον τα έδωσαν και μετά δεν δεχόταν τα στοιχεία κρίμα πάντως και φαίνεται ενδιαφέρον.
Federacion Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Εγώ πήρα πάντως. Σ ευχαριστώ Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App
Avatar_GR Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 και εμένα το ίδιο λέει ...τώρα μάλιστα μου λέει ότι έχασα την προσφορά ( Αν πήρε κάνενας δεύτερο κλειδί και δεν το θέλει ας το στείλει ) την ώρα που πόσταρες πήρες κλειδί ή νωρίτερα , γιατί όπως είπε και το άλλο μέλος μάλλον τα έδωσαν και μετά δεν δεχόταν τα στοιχεία κρίμα πάντως και φαίνεται ενδιαφέρον. Την ώρα που πόσταρα πήρα το κλειδί. Αμέσως μετά πήγα να μπω να πάρω και ένα δεύτερο και μου είπε ότι είχαν τελειώσει!
grouspen Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Sid Meier Bundle στο humblebundle Site: εδώ Pay what you want: Civilization 3 complete edition , Civilization 4 complete edition , Sid Meiers Ace patrol ,Sid Meiers Ace patrol:Pacific Skies , Sid Meiers Railroads Pay more than average: Civilization 5 , Civilization 5: gods and kings dlc, Civilization 5:scrambled nations map pack , Civilization 5 scrambled continents map pack , Sid meier's Pirates Pay more than 15$ : Civilization 5 :Brave new world dlc
nek4d Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Ευχαριστουμε grouspen. Συνηθως τα humble bundle τα αναφερουμε οταν πρωτο-κυκλοφορουν, αυτο εχει ηδη καμια βδομαδα, το'χουμε συζητησει αρκετα μπορω να πω 1
sattack Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Εγω το αγορασα το πακετο. Το god vs kings και το BNW ενσωματονονται στο ηδη υπαρχον Civil V ή ειναι ξεχωριστα? κι εγω την ιδια απορια εχω. απο το μαιλ που ελαβα, πατησα τα λινκ για να ενεργοποιησω τα παιχνιδια, και ενω για το civ 4 βλεπω +3 καταχωρησεις (και μαλιστα τα βλεπω ολα εις 2πλου, δεν ξερω πως γινεται αυτο) για το civ 5 βλεπω μονο μια καταχωρηση στο games library τα αλλα εχουν ενσωματωθει εκει μεσα? ή υπαρχει προβλημα που δεν τα βλεπω? για πειτε
mdr21 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 δεν ξερω αν σε βοηθα η απαντηση μου, εγω που ειχα αγορασει παλιοτερα το GnK μου το εμφανιζει στο steam ενσωματωμενο στο civ5 και οχι σαν 2 παιχνιδια
WizNick Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Κανε δεξι κλικ -> downloadable content στο Civ 5 και λογικα θα τα δεις εκει: Οσο για τις διπλες καταχωρησεις , το εχω και εγω το προβλημα, απ'οτι καταλαβα η μια ειναι για MAC και η αλλη για PC αφου στην μια καταχωρηση λεει 'Sid Meier's Civilization IV is not available on your current platform'. 1
grouspen Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Ευχαριστουμε grouspen. Συνηθως τα humble bundle τα αναφερουμε οταν πρωτο-κυκλοφορουν, αυτο εχει ηδη καμια βδομαδα, το'χουμε συζητησει αρκετα μπορω να πω σορρυ παίδες είμαι εκτός τόπου και χρόνου λόγω εξεταστικής και δεν παρακολουθώ το τοπικ τελευταία (πρώτη βδομάδα χρωστάω 9 μαθήματα για πτυχίο και τα 7 τα έδινα από Δευτέρα μέχρι σήμερα ) . Απλά δεν λειτουργώ 1
Federacion Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 καλα ντε μην το παίρνεις και κατάκαρδα!!! Καλά αποτελέσματα. 1
sattack Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Κανε δεξι κλικ -> downloadable content στο Civ 5 και λογικα θα τα δεις εκει: Οσο για τις διπλες καταχωρησεις , το εχω και εγω το προβλημα, απ'οτι καταλαβα η μια ειναι για MAC και η αλλη για PC αφου στην μια καταχωρηση λεει 'Sid Meier's Civilization IV is not available on your current platform'. εχεις δικιο! ευχαριστω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις