GameShopper.gr Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δύο humble περιμένω εδώ και πόσους μήνες, ένα με Simulators και ένα LEGO και αυτοί μού βάζουν πάλι Double Fine... Zizu έχεις δει το Extreme Sims Bundle της Bundle Stars; Εντάξει δεν έχει τα σούπερ παιχνίδια του είδους αλλά φαντάζομαι την σκοτώνεις την ώρα σου αρμέγοντας αγελάδες, σπέρνοντας χωράφια και κόβοντας ξύλα ;P. Πραγματικά αυτοί που παίζουν sims αν αφιέρωναν τον ίδιο χρόνο σε πραγματικά χωράφια και φάρμες θα ήταν όλοι κονομημένοι τώρα . 3
SOADNICK Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δύο humble περιμένω εδώ και πόσους μήνες, ένα με Simulators και ένα LEGO και αυτοί μού βάζουν πάλι Double Fine... Ένα LEGO και εγω το περιμενω καιρο... ^me 2, άντε να δούμε Δώστε Humble LEGO Bundle στο λαό! Και 'γω μαζί σας περιμένω 1
nomes Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Πατάω το click here στο Steam Client και δεν μου κατεβάζει το Borderlands...
Moderators Praetorian Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Moderators Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Πατάω το click here στο Steam Client και δεν μου κατεβάζει το Borderlands... Για το weekend deal λες, ε; Σε μένα δε δείχνει να έχει πρόβλημα. Ξεκινάει και κατεβάζει κανονικά τα 7118 ΜΒ που θέλει το παιχνίδι.
hawkpilot Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Κάνε επανεκκίνηση στο steam client. Πατάω το click here στο Steam Client και δεν μου κατεβάζει το Borderlands... 1
GameShopper.gr Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Διέρευσε ανεπίσημο κουπόνι "YOGCST-BESTYT-EVERRR" για το Greenmangaming που δίνει 25% έξτρα έκπτωση (αντί 20% που δίνει το τρέχον επίσημο κουπόνι) μέχρι τις 14/02, ωστόσο επειδή προέρχεται από ένα survey από το surveymonkey.com ενδέχεται να γίνει καμία κίνηση από το GMG και να το ακυρώσει ή να το αλλάξει. Πάντως τη στιγμή που γράφεται το ποστ, ισχύει. 1
Skia11 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Δίνονται Beta keys για το Elder Scrolls Online στο Curse.com http://www.curse.com/betas Δε ξέρω αν είναι για όλους και αν χρειάζεται subscription ( εγώ έχω) σε premium. 2
GameShopper.gr Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Μερικές από τις τοπ προσφορές για το τρέχον Σ/Κ (Επίσης διαγωνισμός με δώρο το ARMA III). 3
Anubis13 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Αξιζει το LA Noire complete σε σχεση με το απλο?
Despotas Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Για μένα ναι, προσθέτει 5 παραπάνω αποστολές που έχουν ενδιαφέρον. Αν είναι να το πάρεις σε προσφορά από GMG, πάρε το complete edition.
comfuzio Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Μερικές από τις τοπ προσφορές για το τρέχον Σ/Κ (Επίσης διαγωνισμός με δώρο το ARMA III). Ο διαγωνισμός θα τρέξει για 2 εβδομάδες και ο νικητής θα ανακοινωθεί στις 24/12. Μάλλον άργησα! ή είναι τον Δεκέμβρη του '14?
GameShopper.gr Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Ο διαγωνισμός θα τρέξει για 2 εβδομάδες και ο νικητής θα ανακοινωθεί στις 24/12. Μάλλον άργησα! ή είναι τον Δεκέμβρη του '14? Ο δαίμων του τυπογραφείου, αυτό το άτακτο παιδί, 24/02 είναι και όχι 24/12 . 1
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 ποτε περιμενουμε τις επομενες εκπτωσεις στο steam ή στο amazon ???
Προτεινόμενες αναρτήσεις