takjar Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Βρήκα αυτό το πακέτο εντελώς τυχαία!15 παιχνίδια 3$http://www.lazyguysstudio.com/bundle/ Το 90% των παιχνιδιών είναι στο Steam Greenlight και ουσιαστικά με αυτό τον τρόπο προωθούν τα παιχνίδια για να περάσουν στο steam.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 To Raven: Legacy of a Master Thief στα €6,24 στο Steam. Απλά το επισημαίνω αν αρέσουν σε κάποιον τα adventure, είναι αξιοπρεπέστατη προσπάθεια. 1
krokos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 to bureau xcom εγινε price match απο to amazon http://www.amazon.com/gp/product/B00DYBBE1Q/ $7.50 μετα το κουπονι μετα απο αυτα που διαβασα, ακομα και τα 5 ευρο τα τσιγκουνευομαι γι΄αυτο το παιχνιδι.. Ασχετο ..να ρωτησω και εδω...μου ηρθε "κατι σαν" invitation απο την valve για "In home streaming Beta" (πρεπει να ειναι streaming gaming απο ενα pc σε αλλο) Ηρθε και σε κανεναν αλλον?
keeper Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Saints Row 4 για XBOX360 μονο 10,95€ + 5$ τα μεταφορικα http://www.play-asia.com/saints-row-iv-paOS-13-49-en-70-79en.html Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2014 από keeper
Tmark Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 To Raven: Legacy of a Master Thief στα €6,24 στο Steam. Απλά το επισημαίνω αν αρέσουν σε κάποιον τα adventure, είναι αξιοπρεπέστατη προσπάθεια. Ναι, τα αξίζει τα λεφτά του, έχει κάποια θεματάκια βέβαια αλλά κατα τ άλλα είναι ένα αξιοπρεπές detective adventure.
xaralas Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Στα παιχνίδια roguelike (τυχαία παραγόμενα επίπεδα) επικεντρώνεται το νέο Humble Weekly Bundle. The Binding of Isaac, Teleglitch, Sword of the Stars κ.α. Απο τα καλυτερα hb που εχουν βγει, οσοι ειστε φαν του ειδους, 6$ ειναι αστειο ποσο για τις παιχνιδαρες αυτες.
krokos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 να και τα καινουργια απο amazon.com τιμη σε δολλαρια χωρις κουπονια...παιρνουν και κουπονια (μιλαω για τα γνωστα -5$ απο τις αγορες των Δεκεμβριο..για οποιον εχει ακόμα) Final Fantasy XIV: A Realm Reborn Collector's Edition 17.99 Final Fantasy XIV: A Realm Reborn 14.99 Legacy of Kain Pack 7.49 Tomb Raider 8.99 Thief in the shadows pack 7.49 Hitman Taking Care of Business Pack 12.99 Assassin's Creed IV Black Flag 29.99 edit:...εννοειτε οτι η καλυτερη προσφορα ειναι το Tomb Raider στα ~ 3 ευρο (με κουπονι) για καποιον που δεν το εχει......το μονο που με φοβιζει ειναι μην σκασει κανα humble bundle SqEnix 3
manosnik Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Μου έχει μείνει ένα κουπόνι...να το ξοδέψω να πάρω τα Thief για τη συλλογή ή περιμένουμε τίποτα καλό μέχρι τέλος του μήνα;;;
krokos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Μου έχει μείνει ένα κουπόνι...να το ξοδέψω να πάρω τα Thief για τη συλλογή ή περιμένουμε τίποτα καλό μέχρι τέλος του μήνα;;; εγω το πηρα το thief ...ειναι κορυφαιο πακετακι και χαλαλι του τα 1.8 ευρο (και το κουπονακι) τωρα αν βγει και τιποτε άλλο ? αγνωστο...παντως δεν εχει ακουστει κατι, και ο χρονος ειναι λίγος...τι να πω 1
zizu10 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 εγω το πηρα το thief ...ειναι κορυφαιο πακετακι και χαλαλι του τα 1.8 ευρο (και το κουπονακι) τωρα αν βγει και τιποτε άλλο ? αγνωστο...παντως δεν εχει ακουστει κατι, και ο χρονος ειναι λίγος...τι να πω Ξέρουμε αν υπάρχει κανένα HD Mod για τα Thief ??
ADHD Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Απο τα καλυτερα hb που εχουν βγει, οσοι ειστε φαν του ειδους, 6$ ειναι αστειο ποσο για τις παιχνιδαρες αυτες. Ειμαι φαν και το τσίμπησα αμεσως εννοείται.
Federacion Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Αλήθεια σας αρέσουν αυτά; Εμένα μου φαίνονται πιο πίσω από αυτά που παίζαμε στα ηλεκτρονικά.. αλλά περί ορέξεως...κολοκυθόπιτα 1
krokos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Ξέρουμε αν υπάρχει κανένα HD Mod για τα Thief ?? με ενα απλο googlarisma βρηκα παρα πολλα... θελει διαβασμα ομως και δεν προλαβαινω (sorry) να δω τι παίζει.. και μια και μιλαμε για mod, ενα καλο παιχνιδακι, με πολλα Mods και σε καλη τιμη ειναι το Mount & Blade warband στα 3 ευρο θελω να του βαλω το A Clash Of Kings Mod γιατι μου ελειψε το game of thrones...
Προτεινόμενες αναρτήσεις