Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

...

εγκυκλοπαιδικα εκπροσωπος του amazon ανεφερε οτι αναμενει να τελειωσουν τα κλειδια-οπως εχει ξαναγινει με δυνατες προσφορες του amz

οποτε αν καποιος το θελει ας μην το αναβαλλει

Τωρα που κοιταξα το Freyja's Bundle απο περιεργεια, εχει ηδη εξαντληθει.

Δεν ξερω ποση ωρα φαινεται ετσι. Καπου διαβασα οτι δεν μπορει να δεσμευτει χρονικα για το ποτε θα ειναι παλι διαθεσιμο, οσοι εχουν εμπειρια απο περισυ μπορει να ξερουν κατι παραπανω.

Δημοσ.

Τωρα που κοιταξα το Freyja's Bundle απο περιεργεια, εχει ηδη εξαντληθει.

Δεν ξερω ποση ωρα φαινεται ετσι. Καπου διαβασα οτι δεν μπορει να δεσμευτει χρονικα για το ποτε θα ειναι παλι διαθεσιμο, οσοι εχουν εμπειρια απο περισυ μπορει να ξερουν κατι παραπανω.

για το συγκεκριμενο δεν ειχε οριστει ημ ληξης αλλα θα πηγαινε μεχρι εξαντλησεως αποθεματων,

οποτε μπορει και να μην επιστρεψει

αν και επειδη πουλησε πολυ,λογικα θα μιλησει με τον publisher

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

θα βγει πακετακι saboteur + syndicate στα 5$ μετα το κουπονι μεσα στις επομενες ωρες

Επεξ/σία από rofl
Δημοσ.

Δωρεάν για παιχνίδι μέχρι την Κυριακή το βράδυ μετά πρέπει να το αγοράσεις.

Ναι ναι, τωρα το προσεξα!!! ;)

Δημοσ.

Ανοιξε το steam σου, λογικα θα εχεις το παρακατω : 

3l28.png

Μπορεις να κανεις install το παιχνιδι και να παιξεις δωρεαν. για 2 μερες ακομα.

Δημοσ.

οκ παίδες. το καταλαβα λίγο λαθος πριν. οτι το δίνανε δωρεαν για πάντα για όσους το κατεβάσουν μέχρι την κυριακή. κάτι σαν την προσφορά του LFD2

Δημοσ.

LFD2?

Δεν ειναι καθε μερα του Αι-Γιαννιου!

(το brothers ξαναγυρισε σε στοκ στο amazon, στα 8-5=3$ για οσους εχουν ακομη κουπονι)

Δημοσ.

παιδια το Bioshock Infinite στο Amazon βγαινει γυρω στα 6 ευρω μαζι με το κουπονι. αξιζει λετε να το παρω? εχω ακουσει πολυ καλα λογια για το παιχνιδι αλλα δεν εχω παιξει κανενα απο τα προηγουμενα...

Δημοσ.

γεια σας παιδια με ενδιαφερει και εμενα το  Bioshock Infinite απλα θα ηθελα να μου πειτε αμα γινεται να αποκτησω και εγω αυτο κουπονι που λεει ο φιλος  angel2525  . 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...