kamui Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Παιδιά επειδή το έχασα λίγο με τα κουπόνια του amazon. Εγώ είχα πάρει το Tomb Raider όταν βγήκε για ένα καρβέλι ψωμί. Είμαι eligible για κουπόνι? Άκυρο! μετά από λίγη αναζήτηση για κάποιο λόγο είχε πάει στα spam το ενημερωτικό mail. wtf? Για την ιδια λιστα μιλαω και γω..Εσενα δηλαδή στο order summary πριν το complete purchase σου βγαζει -5$??Εμενα δν μου βγαζει την εκπτωση παντως +1
angel2525 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 παιδια ουτε σε μενα βγαζει καμια εκπτωση αυτοματα.
Chaos3X Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Εγώ βλέπω ότι εκτός από το Bioshock Infinite δεν έχει καμία άλλη τρομερή προσφορά... 2
remalis Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Βασικά έβγαλε και το Xcom pack που ήθελα για τα παλιά. Ξανά στα 60$. Οπότε μόνο Bioshock μένει, αλλά ακόμα δε μου βγάζει την έκτπωση. Όντως θα αλλάξουν τα παιχνίδια? Ή μήπως είναι μόνο τα συγκεκριμένα θα έχει μέχρι τέλους?
GameShopper.gr Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 αυτή είναι τιμή.. Εμ και η άλλη δεν μου πε πιο νωρίς ότι το θέλει το παιχνίδι αυτό. Torchlight II - 4,53€ από το αγγλικό GamersGate αν το θες ακόμα.
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Κανατε κατι επιπλεον γιατι εγω ενω εχω 3 mail οταν παω να παρω απο την λιστα κατι δεν μου εμφανιζει την εκπτωση!!!
Elven_King Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Ακόμα δεν εμφανίζεται το credit, κάτι δεν πάει καλά ή κάτι δεν κάνω καλά...
newlynx Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Ναι, και εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα. Υπομονή....
nevermore Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Μόλις έβαλα το xcom enemy withnin και στο checkout αφαιρεί 5$. τελική 9,99$ έχω 4 mail για εκπτωτικά κουπόνια αλλά μάλλον δεν μπορείς να τα προσθέσεις (τι να κάνουμε μην είμαστε και πλεονέκτες )
xtrmsnpr Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Torchlight II - 4,53€ από το αγγλικό GamersGate αν το θες ακόμα. είσαι θεός! ευχαριστώ!!! 3.67 από το αμερικάνικο..εντάξει..τί να λέμε..
Jenkins Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Το Brothers: A Tale of Two Sons υπάρχει σε καμία προσφορά αυτή την περίοδο?
naruto14 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Το Brothers: A Tale of Two Sons υπάρχει σε καμία προσφορά αυτή την περίοδο? Ήταν τόσο καιρό από amazon και steam...
xtrmsnpr Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 εντάξει,την έκανα την βλακεία μου..Δεν είδα ότι προσπαθούσα να αγοράσω με την άδεια prepaid μου..με αποτέλεσμα: Your account has been temporarily blocked. This block will be removed automatically after 24 hours. Please contact the GamersGate support for more information. πρέπει να προσπάθησα 6-7 φορές.. πάει η προσφορά...
LionHurt1982 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Γνωριζει κανεις αν το crysis 3 ειναι για steam ή για origin? Μιλαω γιαυτο που ειναι στο editors choice του amazon Ενώ ολη μερα δν μου εβγαζε ουτε εμενα το -5$ ξαφνικα το βγαζει κανονικα.Οποτε κανετε λιγη υπομονη λογικα θα διορθωθεί και σε εσας Crysis 3 /dead space 3 στα 5$ μετα το κουπονι.Ξερεις κανεις αν αυτή η λιστα θα ανανεώνεται μεχρι τις 31/1 ή θα μεινει ως εχει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις