gavros10 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Αυτόματα θα αφαιρείται στο τέλος. Απλά θα τσεκαρεις αν στο checkout έχει μπει. Όσοι δεν πήρατε τίποτα, δεν θα πάρετε κουπόνι και δεν θα έχετε έκπτωση σε τίποτα. Sent from my LG-E900
nek4d Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Για μας που δεν έχουμε αγοράσει τίποτα από amazon, τι ισχύει? Αν δηλαδή αύριο, αγοράσω ένα παιχνίδι, θα πάρω 5$ κουπόνι, που θα μπορώ να το χρησιμοποιήσω για άλλα παιχνίδια? Ή παίρνουν μόνο όσοι αγόρασαν παιχνίδια μέχρι τώρα? sorry man, ηταν για αγορες εως 28/Δεκ αν θυμαμαι καλα (ή μπερδευομαι με την android προσφορα). Οι τιμες δεν ειναι μεν οι super-low-match τιμες που ηταν πριν αλλα δεν πηγαν και στα υψη, εχει πολυ λογικες τιμες σε διαφορους τιτλους, οποτε τα κουπονια ερχονται σαν λουκουμι
Caiden Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Περιμενουμε καμια προσφορα στο DayZ τις επομενες ημερες? Μηπως εχει ακουστει τιποτα?
dimitris21gr Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Μου ηρθαν και εμενα 3 κουπονια απο τις 3 αγορες. Την τριτη βγαινει το humble bundle X και το προμοταρουν τρελα απο τωρα. Οποτε περιμενετε μεχρι την τριτη μπας και βαλει κανα παιχνιδι απο αυτα που θα εχει το αμαζον Που το προμοτάρουν??
GameShopper.gr Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Κάποιο παιδί ρωτούσε για encore του Greenmangaming. Μάλλον κάποιος στο GMG τον άκουσε από ότι φαίνεται. Συγκεντρώσαμε ορισμένες από τις καλύτερες εδώ. Μην ξεχνάτε ότι το Greenmangaming έδωσε νέο κουπόνι για έξτρα -25% έκπτωση "GMG25-0YUM5-VKMVU", κάνοντας τις εκπτώσεις ακόμα καλύτερες. 2
SOADNICK Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Κάποιο παιδί ρωτούσε για encore του Greenmangaming. Μάλλον κάποιος στο GMG τον άκουσε από ότι φαίνεται. Συγκεντρώσαμε ορισμένες από τις καλύτερες εδώ. Μην ξεχνάτε ότι το Greenmangaming έδωσε νέο κουπόνι για έξτρα -25% έκπτωση "GMG25-0YUM5-VKMVU", κάνοντας τις εκπτώσεις ακόμα καλύτερες. Με άκουσαν για το encore, αλλά απ' ότι φαίνεται για το NBA 2k14 δε μίλησα αρκετά δυνατά ώστε να το ξαναδώ στα 6ε Nevermind, θα κοιτάξω τα υπόλοιπα παιχνίδια.
nektarios_rs Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Το Ghostbusters: The Videogame επέστρεψε στο Steam http://store.steampowered.com/app/9870/?snr=1_7_15__13
LionHurt1982 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Καλημέρα και καλη χρονια . Μου ηρθαν και μενα 4 mail για promotional credits απο amazon.Από τη λιστα των games που μου παραθετει το link των συγκεκριμενων mail προχωρω στο checkout και φτανω στο σημειο οπου μου ζηταει καποιο gift ή promotional code.Καποιοι ειπατε ότι θα αφαιρεσει αυτόματα τα 5δολλαρια.Το επομενο βημα όμως είναι η αγορα.Τι δν κανω σωστα?
WizNick Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Νομιζω δεν ειναι ακομα 04/01/2014 στην Αμερικη...δοκιμασε σε λιγες ωρες
Elven_King Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Site: Βγήκε η λίστα , με μία πρώτη ματιά συμφέρει τρελά το Bioshock Infinite: Μείον το κουπόνι βγαίνει $5! 1
LionHurt1982 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Site: Βγήκε η λίστα , με μία πρώτη ματιά συμφέρει τρελά το Bioshock Infinite: Μείον το κουπόνι βγαίνει $5! Για την ιδια λιστα μιλαω και γω..Εσενα δηλαδή στο order summary πριν το complete purchase σου βγαζει -5$??Εμενα δν μου βγαζει την εκπτωση παντως
Elven_King Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Για την ιδια λιστα μιλαω και γω..Εσενα δηλαδή στο order summary πριν το complete purchase σου βγαζει -5$??Εμενα δν μου βγαζει την εκπτωση παντως Φίλε, μπήκα για να γράψω ακριβώς αυτό - ούτε εμένα μου περνάει την έκπτωση στα -5$!
krokos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 ΣΤΟΠ δεν θα βιαζεστε...εκτος αν πρεπει... με εξαιρεση καποιες....δεν ειναι και τοσο τρελες προσφορες..οι τιμες θα αλλαξουν , τα παιχνιδια θα αλλαξουν Μια και μιλαμε για bioshock inf δειτε εν το μεταξυ και αυτο (2 παιχνδια για ~ 9,5 ευρο..καλη προσφορα για καποιον που θελει 2 παιχνιδια) και υπομονη (προσοχη να λεει steam και το region lock..βασικα bioshock+casltevania ειναι η καλυτερη προσφορα και ειναι οκ για αγορα απο ελλαδα..με τον γνωστο τροπο βεβαια)
mike299 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Site: Βγήκε η λίστα , με μία πρώτη ματιά συμφέρει τρελά το Bioshock Infinite: Μείον το κουπόνι βγαίνει $5! Καλά, το ότι είναι τα μισά παιχνίδια της λίστας είναι τίτλοι Sims καλύτερα να μην το σχολιάσω. Έλεος πια με αυτό το πραγμα
WizNick Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Εγω πηρα το Bioshop Triple Pack, που δεν ειναι καν στην λιστα και μου αφαιρεσε -10$ αυτοματα στο checkout, ειχα 2 εκπτωτικα των 5$ που νομιζα δεν μπορουσα να χρησιμοποιησω μαζι .. EDIT: Μαλλον ημουν πολυ τυχερος αφου 10 λεπτα αργοτερα το Bioshock Triple Pack κοστιζει 80$ ... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις