Moderators Praetorian Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Σημερινή προσφορά στο Steam -67% στο The Chronicles of Riddick™ Assault on Dark Athena (που περιλαμβάνει και το Escape from Butcher Bay, την re-mastered έκδοσή του). Στα 6,66€.
gavros10 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Σημερινή προσφορά στο Steam -67% στο The Chronicles of Riddick™ Assault on Dark Athena (που περιλαμβάνει και το Escape from Butcher Bay, την re-mastered έκδοσή του). Στα 6,66€. τυχαιο που ειναι στα 6.66 ευρω; για θα πω σοβαρα κιολας πως δεν ειναι τυχαιο
hawkpilot Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Σημερινή προσφορά στο Steam -67% στο The Chronicles of Riddick™ Assault on Dark Athena (που περιλαμβάνει και το Escape from Butcher Bay, την re-mastered έκδοσή του). Στα 6,66€. Είναι καλό το παιχνιδάκι?
gavros10 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 εχει παρει πολυ χαμηλη βαθμολογια απο ολα τα site αν δεν κανω καθος. κατω απο 4-5
hawkpilot Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 εχει παρει πολυ χαμηλη βαθμολογια απο ολα τα site αν δεν κανω καθος. κατω απο 4-5 Στο steam το δείχνει με metascore 80%. Λίγο δύσκολο να έχει χαμηλές βαθμολογίες.
gavros10 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Στο steam το δείχνει με metascore 80%. Λίγο δύσκολο να έχει χαμηλές βαθμολογίες. ναι εχεις δικιο μπορει να το μπερδεψα με κανενα αλλο παιχνιδι
lalanis Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Θεωρείται πολύ καλό παιχνίδι, αν και λίγο outdated πλέον....
Moderators Praetorian Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Θυμάμαι πολύ καλές εντυπώσεις από το Escape From Butcher Bay που το είχα παίξει κάποιους μήνες αφότου είχε κυκλοφορήσει. Ωραία γραφικά, ενδιαφέρουσα ιστορία (που κολλούσε με τη σχετική ταινία Pitch Black) και καλές ιδέες/υλοποίηση στο gameplay. Σίγουρα θα το πρότεινα σε κάποιον. H remastered έκδοση βελτιώνει τα γραφικά αλλά (νομίζω πως) άλλαξαν λίγο και το gameplay (όχι προς το καλύτερο). Το Dark Athena, αν και το έχω εδώ και καιρό στο steam δεν το έχω παίξει ακόμα.
panther_512 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 To παιχνίδι έχει third-party DRM (TAGES). Ελέγχει το πόσες φορές έχει γίνει install το παιχνίδι. Στα 3 install, όπως γράφει στο Steam, ενεργοποιείται timer 30 ημερών, με τη λήξη των οποίων ξανααποκτάς δικαίωμα για 3 installs.
gavros10 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 To παιχνίδι έχει third-party DRM (TAGES). Ελέγχει το πόσες φορές έχει γίνει install το παιχνίδι. Στα 3 install, όπως γράφει στο Steam, ενεργοποιείται timer 30 ημερών, με τη λήξη των οποίων ξανααποκτάς δικαίωμα για 3 installs. μεγαλο μειονεκτημα του τραγουδιου
xtrmsnpr Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν ξέρω αν το ξέρετε το παρακάτω online shop http://www.onlive.com/ .Μπορείς να τα νοικιάσεις κιολας τα παιχνίδια για 3 ή και 5 μέρες,σε κάποια τιμή. αλλά έχει καλές προσφορές -75% σήμερα. http://www.onlive.co...#&type=trailers πχ το borderlands 3.53€ The OnLive® Game Service is a groundbreaking on-demand video game platform capable of delivering the latest and most advanced games instantly over a broadband connection. You can play on your TV via the OnLive Game System or on virtually any PC or Mac® via a small browser download. The OnLive Game Service creates an entirely new way to play, watch, share and demo premium games from the world's leading publishers. Βέβαια δεν το έχω χρησιμοποιήσει..και δεν ξέρω έξτρα.ΜΙας και το βλέπω είναι για USA μόνο;;
gavros10 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν ξέρω αν το ξέρετε το παρακάτω online shop http://www.onlive.com/ .Μπορείς να τα νοικιάσεις κιολας τα παιχνίδια για 3 ή και 5 μέρες,σε κάποια τιμή. αλλά έχει καλές προσφορές -75% σήμερα. http://www.onlive.co...#&type=trailers πχ το borderlands 3.53€ Βέβαια δεν το έχω χρησιμοποιήσει..και δεν ξέρω έξτρα.ΜΙας και το βλέπω είναι για USA μόνο;; δεν ειναι usa μονο. αλλα δεν ειναι και καταστημα ας πουμε εχει δικους του σερβερς και το παιχνιδι δεν το κατεβαζεις στο pc σου το παιζουν οι servers για σενα και στο steamaroun. πρεπει να εχεις συνεχεια internet και καλη συνδεση το θεμα ειναι οτι η αποκριση ακομα δεν ειναι καλη. κουνας το ποντικη και ο παικτης κουνιεται αυριο. ειναι σαν να εχει lag, πολυ lag ομως κατεβασε κανα demo και δες πως ειναι
hawkpilot Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 δεν ειναι usa μονο. αλλα δεν ειναι και καταστημα ας πουμε εχει δικους του σερβερς και το παιχνιδι δεν το κατεβαζεις στο pc σου το παιζουν οι servers για σενα και στο steamaroun. πρεπει να εχεις συνεχεια internet και καλη συνδεση το θεμα ειναι οτι η αποκριση ακομα δεν ειναι καλη. κουνας το ποντικη και ο παικτης κουνιεται αυριο. ειναι σαν να εχει lag, πολυ lag ομως κατεβασε κανα demo και δες πως ειναι Το δοκίμασα στο fear 3 και ήταν αρκετά αργό (πολύ lag ειδικά με το ποντίκι). Βέβαια η γραμμή μου δεν είναι πολύ καλή - μόλις και μετά βίας πιάνει 6Mbps.
xtrmsnpr Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Μάλιστα..Εν αναμονή λοιπόν για όταν φτιάξει πιο καλά ή έχεις serves και στην ευρώπη;
gavros10 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Μάλιστα..Εν αναμονή λοιπόν για όταν φτιάξει πιο καλά ή έχεις serves και στην ευρώπη; πρεπει παντως να κανουν μεγαλη αναβαθμιση για να παιζουμε κανονικα χωρις lag
Προτεινόμενες αναρτήσεις