pappous_soulis Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Borderlands στα 5€ (-75%) για το σαβ/κο, από Steam. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erwdios Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Borderlands στα 5€ (-75%) για το σαβ/κο, από Steam. Αξίζει περισσότερο το GOTY στα 7,50 το οποίο και τσίμπησα, μιας και το περίμενα. Thanx pappou Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Greygore Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Προσφορά Σ/Κ απο GoG.com, η συλλογή adventure της Cyan Worlds στα -50%: * Manhole: Masterpiece Edition - $2,99 * Myst: Masterpiece Edition - $2,99 * Real Myst - $2,99 * Riven - $2,99 * Uru: Complete Chronicles - $4,99 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Και εγώ το τσίμπησα το Borderlands GOTY. Αξίζει περισσότερο. Να δούμε τώρα πότε θα το παίξουμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erwdios Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Και εγώ το τσίμπησα το Borderlands GOTY. Αξίζει περισσότερο. Να δούμε τώρα πότε θα το παίξουμε... Περιμένουν συσκευασμένα κατά σειρά: Batman: Arkham Asylum, Witcher 2, ενώ έχω αφήσει στη μέση to Alice: Madness returns, το Limbo, το Dawn of War 2, το New Vegas και φυσικά το Witcher. Και δεν φτάνουν όλα τα παραπάνω, αλλά αγόρασα και το Borderlands GOTY. Ο Θεός να με βοηθήσει!!! Τουλάχιστον αν με απολύσουν (φτου, φτου) δεν θα πλήξω. Για όλα φταίει το LoL Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gavros10 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 το limbo το τελειωνεις σε ενα απογευμα, ασε πολυ γρηγορο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erwdios Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Υπάρχουν σημεία που κολλάς όμως και θέλει παίδεμα, εκτός κι αν καταφύγεις στο youtube. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gavros10 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 youtube for ever. αφου εσπαγα το κεφαλι μου για πανω απο 10 λεπτα πηγαινα youtube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bnvdarklord Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 ε καλα ποιος ο λογος να το παιξεις τοτε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erwdios Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Συνεχάμε εδώ το offtopic Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Περιμένουν συσκευασμένα κατά σειρά: Batman: Arkham Asylum, Witcher 2, ενώ έχω αφήσει στη μέση to Alice: Madness returns, το Limbo, το Dawn of War 2, το New Vegas και φυσικά το Witcher. Και δεν φτάνουν όλα τα παραπάνω, αλλά αγόρασα και το Borderlands GOTY. Ο Θεός να με βοηθήσει!!! Τουλάχιστον αν με απολύσουν (φτου, φτου) δεν θα πλήξω. Για όλα φταίει το LoL Kαι γώ σε μιά ψιλοπαρόμοια κατάσταση είμαι. Δέν πειράζει. Έτσι έχουμε πάντα κάτι να παίξουμε μέχρι την επόμενη προσφορά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lalanis Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Το Borderlands GOTY καρααξίζει.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δεν ξέρω αν είναι προσφορά,αλλά: Bonus content notice Bonus content notice Buy Deus Ex - Human Revolution now, receive Just Cause 2 for free tomorrow! If you already own the game, give it to a friend and play together! Offer ends 09/22/2011. http://www.gametap-shop.com/buy-download-pc-games/Deus-Ex---Human-Revolution-1802-38.html <br>Deus Ex: Human Revolution 34,44€<br> Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Moderators Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 * Manhole: Masterpiece Edition - $2,99 * Myst: Masterpiece Edition - $2,99 * Real Myst - $2,99 * Riven - $2,99 * Uru: Complete Chronicles - $4,99 RealMyst και Riven είναι must-buy σε αυτές τις τιμές. (προσοχή για το RealMyst δεν υπάρχει κάποια σημείωση για το αν τρέχει σε Windows 7 -ούτε το έχω δοκιμάσει μέχρι τώρα) Το Manhole είναι παιδικό παιχνίδι (δεν το έχω παίξει) και από τα πρώτα της Cyan. (ούτε για αυτό υπάρχει σημείωση για το άν τρέχει σε Win 7). To URU CC είναι η offline και single-player εκδοχή του Myst Online που είναι free (από όσο ξέρω λειτουργεί ακόμα και έχει και πρόσθετο περιεχόμενο συγκριτικά). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gavros10 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 metro 2033 2.50 ευρω στο steam. νομιζω οτι μαζι με το borderlands goty, και τα 2 μαζι κανουν 9.99, ειναι τρομερη αγορα αλλα δεν ξερω αν το metro 2033 παιζει στο pc μου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις