Chaos3X Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Το Tomb Raider θα βγει σε τιμή το θέλω τώρα (3,65€) από το Amazon στις 26/12. Ωραία, κι εγώ το πήρα χθες στα 5.80€ απο amazon... Λοιπόν, σε αυτό το sale θέλω να πάρω τα παρακάτω: Far Cry 3 Deluxe Edition Bioshock Infinite Dishonored GOTY Metro Last Light Castlevania LOS Devil May Cry Remember Me Να τα πάρω όταν (και αν) τα βάλει το steam 75% off ή έχετε καμία άλλη πληροφορία; Επεξ/σία 22 Δεκεμβρίου 2013 από Chaos3X Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skatopaido Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 darksiders 2 βγαινει γυρω στα 6ε απο εδω http://www.nuuvem.com.br/produto/894-darksiders-ii Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cue Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 XCOM Enemy Within -33% στο Steam. Γενικά με τα Steam Offers τι παίζει? Στην πρώτη ευκαιρία το χτυπάμε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sintalkas Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 ρε παιδιά έχει για λίγη ώρα το hard reset στα 2 ε αξίζει?Έχει μπει πότε σε bundle? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 ρε παιδιά έχει για λίγη ώρα το hard reset στα 2 ε αξίζει?Έχει μπει πότε σε bundle? αξιζει! δεν θυμαμαι σε ποιο bundle το ειχα παρει, αλλα το εχω παιξει κανα δυο ωρες και εχω σκοπο να το λιωσω, αν εισαι λάτρης duke nukem θα το αγαπησεις, arcade fps απο τα καλα!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sintalkas Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 έχει μπει σε bundle πάνω από μια φορά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 να προσθεσω οτι παρολο που εχει να ρυθμιζεις το aim assist, δεν εχει auto aim (αν εισαι controllερακιας σαν εμενα αυτο ειναι ολιγον ζορι) έχει μπει σε bundle πάνω από μια φορά? σε αυτο δεν ξερω να σου απαντησω το θεμα εδω το ανακαλυψα πριν απο λιγες μερες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
krokos Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Ωραία, κι εγώ το πήρα χθες στα 5.80€ απο amazon... Λοιπόν, σε αυτό το sale θέλω να πάρω τα παρακάτω: 1.Far Cry 3 Deluxe Edition 2.Bioshock Infinite 3.Dishonored GOTY 4.Metro Last Light 5.Castlevania LOS2 6.Devil May Cry 7.Remember Me Να τα πάρω όταν (και αν) τα βάλει το steam 75% off ή έχετε καμία άλλη πληροφορία; αν σε παιρνει να το ψαξεις και να "ρισκαρεις" προτεινω αυτα... 1. μες στις γιορτες απο amazon.com (αν περιμενεις ισως μπει και στο editors choice και με το -5$ θα ειναι πολυ καλη προσφορα) 2. μες στις γιορτες απο nuveem ή amazon.com (αν περιμενεις ισως μπει και στο editors choice και με το -5$ θα ειναι πολυ καλη προσφορα)..παντως και το steam καλη τιμη θα το εχει.. 3. μες στις γιορτες απο amazon.com ("λογικα θα"/ισως μπει και στο editors choice και με το -5$ θα ειναι πολυ καλη προσφορα) 4.ειναι region locked αρα πας κυριως για steam 5. τωρα 5 ευρο στο nuuvem ή περιμενεις για editors choice στο amazon.com για πιο χαμηλα 6.....νομιζω οτι θα παιξει σε πολλα μερη σε καλη τιμη...ακομα και το gmg το ειχε πιο φτηνα απο το steam (μαζι με κουπονι που συνηθως δινει το gmg) 7. για αυτο δεν εχω δει πολλα πραγματα και δεν μπορω να πω Επεξ/σία 21 Δεκεμβρίου 2013 από krokos 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chaos3X Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Σε υπέρ ευχαριστώ για τις πολύτιμες συμβουλές σου. Θα προσπαθήσω να συγκρατηθώ γιατί πάντα ενθουσιάζομαι και μετά μένω μακάκας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GameShopper.gr Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Οι τοπ εορταστικές προσφορές γι' αυτό το Σ/Κ που μας προσφέρει πάρα πολλές εκπτώσεις. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 To Brothers a Tale of Two Sons λέτε να πάει σε καμιά μεγαλύτερη προσφορά στο steam απο 50%? Ή να το πάρω από amazon στα 4.5€. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nektarios_rs Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Οι τοπ εορταστικές προσφορές γι' αυτό το Σ/Κ που μας προσφέρει πάρα πολλές εκπτώσεις. Ωραίος! Για How To Survive αυτή είναι η χαμηλότερη τιμή μέχρι στιγμής, ξέρουμε αν μπαίνει steam το key του uplay? edit: φαίνεται πως ναι Επεξ/σία 21 Δεκεμβρίου 2013 από nektarios_rs Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bilbo1 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 To Brothers a Tale of Two Sons λέτε να πάει σε καμιά μεγαλύτερη προσφορά στο steam απο 50%? Ή να το πάρω από amazon στα 4.5€. μπορει, αμα γινει flash η daily Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 μπορει, αμα γινει flash η daily Μάλιστα. Τότε θα περιμένω. Ξέρει κανείς πότε τελειώνουν οι προσφορές από το amazon? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Elven_King Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 To Brothers a Tale of Two Sons λέτε να πάει σε καμιά μεγαλύτερη προσφορά στο steam απο 50%? Ή να το πάρω από amazon στα 4.5€. Να σου πω την αλήθεια το περιμένω και εγώ αυτό, δεν το βλέπω να πέφτει σε καλύτερη τιμή από του Amazon εκτός και αν έχει κάποια καλύτερη πληροφόρηση ο GameShopper Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις