Socratis_g Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Skyrim legendary edition half life 2 episode 2 Left for dead 2 Super street fighter arcade Witcher 2 Deadlight Θα επαιρνα και το max payne, αλλά τσγιγκουνευτηκα τα 4 ευρώ, το έχω τερματήσει και στις 2 κονσόλες, το έχω και hardcopy se ps3. οπότε θα τα δώσω σε κανένα αλλο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Belial Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 το nba2k14 στα 12 ευρώ από greenmangaming πιστεύεται ότι αξίζει; ή να περιμένουμε καμιά καλύτερη τιμή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 το nba2k14 στα 12 ευρώ από greenmangaming πιστεύεται ότι αξίζει; ή να περιμένουμε καμιά καλύτερη τιμή; Link??? Κριμα ρε γαμωτο να μην εχω ενα κοντρολλερ...Εχω το receiver της ms και δεν εχω το χειρηστηριο του Xbox.. Edit** Το βρηκα αλλα λεει 14,99.. http://www.greenmangaming.com/s/gr/en/pc/games/sports/nba-2k14/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bilbo1 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 νομιζω ειναι καλη τιμη για τοσο καινουριο παιχνιδι μονο ισως στο amazon μπει φθηνοτερα, αν δεν εχεις προβλημα να αγορασεις απο εκει, και η διαφορα μαλλον δε θα ειναι μεγαλη http://www.greenmangaming.com/s/gr/en/pc/games/sports/nba-2k14/ + TAREM-4PLAY-VOUCH 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Παιζεται με keyboard ή μπα?? Το 2k13 το ειχα λιωσει στο xbox και διαβαζω οτι το 14 ειναι ακομα καλυτερο!! Απλα προσθεσαν κινησεις στο χαρακτηρα και ισως να ειναι unplayable με πληκτρολογιο...Παντως ναι, η τιμη ειναι παραπανω απο Super!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Το borderlands 2 θα το παρω χθες!!! Το θέμα ειναι...αξίζει τα 25€ το πακέτο με το παιχνιδι + 10 dlcs? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takjar Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Αυτό το flash sale το τσάκισα!Πήρα και το Lego και το Castle Crashers και το Deadlight και μεταξύ μας λιμπίζομαι και το Castlevania Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bilbo1 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Έβαλε και το get games την mac έκδοση του BL2 GOTY στα 11.24... Με τρώει το χέρι μου να το τσιμπήσω αλλά δεν ξέρω αν παίζει κάτι που είναι mac edition... http://getgamesgo.com/product/borderlands-2-mac-goty Το borderlands 2 θα το παρω χθες!!! Το θέμα ειναι...αξίζει τα 25€ το πακέτο με το παιχνιδι + 10 dlcs? για δες το και παραπανω post 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Ώπα ρε σι,νόμιζα όταν το είχα δει χθες οτι ηταν μονο το game!! Παιζει 100% στα windows έτσι? 4pack δεν εχει ε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bilbo1 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 ναι ειναι steam, οποτε παιζει και σε windows για καθυστερησεις σε patch που διαβασα, δε νομιζω να συντρεχει λογος ανυσηχιας οπως το καταλαβαινω εγω τουλαχιστον αφορουν μονο οσους παιζουν σε mac four pack οχι δεν υπαρχει, ουτε στο steam 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bad_freddy Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Ώπα ρε σι,νόμιζα όταν το είχα δει χθες οτι ηταν μονο το game!! Παιζει 100% στα windows έτσι? 4pack δεν εχει ε? Παίζει, τσεκαρισμένο από μένα που το πήρα από εκεί και δεν έχω ίχνος apple product σπίτι μου... Όσο αφορά τα update επειδή και εγώ το έψαξα εκτενώς πριν το πάρω κι εγώ κατάλαβα ότι τα προβλήματα αφορούν την mac έκδοση που έχει άλλο publisher (Aspyr). Η έκδοση που ενεργοποιείται σε win φαίνεται να είναι η κανονική της 2k games και επίσης στο steam περνάει σαν BL2 GOTY retail χωρίς να αναφέρεται κάπου ότι είναι mac version ή κάτι άλλο. ΥΓ. Διάβαζα το thread με τα top 10 games των Insomniacs και άρχισα να καλοβλέπω το The Saboteur. Στο Steam βλέπω δεν υπάρχει καν, στο Origin υπάρχει και σε καλή τιμή (2,5 ευρώ λόγω εκπτώσεων) Ψάχνοντας βέβαια βλέπω αυτό http://steamdb.info/app/24880/ Παίζει να μπει και στο Steam να περιμένω ή είναι τίποτα άσχετο? Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2013 από bad_freddy 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Daemonos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Castle Crashers!! κανονίστε να παίουμε παρέα το ψήνετε??!? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soiramk Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Εγώ περιμένω μπας κ βγει το DLC του Mark of the Ninja σε κάνα flash sale, αλλιώς θα το χτυπήσω στα €2,5. Το παιχνίδι το είχα ευχαριστηθεί όσο λίγα! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bilbo1 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 κι εγω! το θεωρω guaranteed 75% off Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gavros10 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Παίζει, τσεκαρισμένο από μένα που το πήρα από εκεί και δεν έχω ίχνος apple product σπίτι μου... Όσο αφορά τα update επειδή και εγώ το έψαξα εκτενώς πριν το πάρω κι εγώ κατάλαβα ότι τα προβλήματα αφορούν την mac έκδοση που έχει άλλο publisher (Aspyr). Η έκδοση που ενεργοποιείται σε win φαίνεται να είναι η κανονική της 2k games και επίσης στο steam περνάει σαν BL2 GOTY retail χωρίς να αναφέρεται κάπου ότι είναι mac version ή κάτι άλλο. ΥΓ. Διάβαζα το thread με τα top 10 games των Insomniacs και άρχισα να καλοβλέπω το The Saboteur. Στο Steam βλέπω δεν υπάρχει καν, στο Origin υπάρχει και σε καλή τιμή (2,5 ευρώ λόγω εκπτώσεων) Ψάχνοντας βέβαια βλέπω αυτό http://steamdb.info/app/24880/ Παίζει να μπει και στο Steam να περιμένω ή είναι τίποτα άσχετο? Το Saboteur θα μπορουσε να μεινει στην ιστορια του gaming. Η γ@μημενη η ΕΑ ομως το εβγαλε μισοτελειωμενο με απειρα bugs και χαλια optimization και λιγους μηνες μετα η ομαδα αναπτυξης εκλεισε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις