Elven_King Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 έχω να πω πως τώρα μόλις μιλούσα με το amazon στο τηλέφωνο,εντάξει πέρα ότι τους έδινα τα στοιχεία και κάποια δεν τους έδωσα και μου είπανε ευχαριστούμε πολύ τα στοιχεία ταιριάζουν ,με βοήθησαν στο 100% και μου έκαναν refund το AC3 deluxe.. και έτρεχε κρύος ιδρώτας γιατί η κάρτα ελληνική,τα στοιχεία αμερικάνικα και ελληνικά,εντάξει όλα κομπλε όμως. Δεν κατάλαβα, γιατί το έκανες refund? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rofl Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 τελικά το Far Cry 3 παίζει κανονικά? το δοκίμασε κανείς? μέχρι πότε ισχύει η συγκεκριμένη προσφορά? Εγώ αγόρασα το πρωί και FC3 + AC3 deluxe και περάστηκαν στο steam μια χαρά και για να απαντησω πιο ξεκαθαρα οχι τουλαχιστον τα τελευταια χρονια to steam δεν εχει κανενα υπουλο σχεδιο του τυπου οτι αρχικα δεχεται την ενεργοποιηση στο λογαριασμο σου και καλα... αλλα κατοπιν σου δινει κλειδι που δεν δουλευει στην περιοχη σου για να σε εκδικηθει που εισαι μπαγαποντης αμα δεν γουσταρει το κλειδι σου δεν το ενεργοποιει εξαρχης,γιατι απλα μπορει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GameShopper.gr Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Battlefield: Bad Company 2 - 1€ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bad_freddy Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 και για να απαντησω πιο ξεκαθαρα οχι τουλαχιστον τα τελευταια χρονια to steam δεν εχει κανενα υπουλο σχεδιο του τυπου οτι αρχικα δεχεται την ενεργοποιηση στο λογαριασμο σου και καλα... αλλα κατοπιν σου δινει κλειδι που δεν δουλευει στην περιοχη σου για να σε εκδικηθει που εισαι μπαγαποντης αμα δεν γουσταρει το κλειδι σου δεν το ενεργοποιει εξαρχης,γιατι απλα μπορει Ok κατανοητό, εμένα όπως κατάλαβες το σκεπτικό μου ήταν μήπως επειδή το steam key είναι "US" μήπως παράγει us cdkeys και στο δεύτερο activation την πατήσουμε. Αλλά όπως το ξεκαθάρισες είναι ok. @xtrmsnpr Αλήθεια γιατί refund? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bilbo1 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 αυτο το 3,75 για το Fallen-enchantress-legendary-heroes σιγουρα ειναι λαθακι -αν και το gg δεν κανει τετοια πραματα http://www.gamersgate.com/DD-FELH/fallen-enchantress-legendary-heroes ειναι στανταλονε και βελτιωμενη εκδοση ,που καθιστα το αρχικο FE obsolete μ'αρεσει, μενουν πιστοι στις παραδοσεις τα παιδια edit: 7.5 τωρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartan29gr Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Τσιμπησα crysis 1 πακετο με το warhead!!! στα 5 ευρω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spirit)earth)aflame Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Battlefield 4™ Standard Edition από Origin στα 35,99e https://www.origin.com/en-ie/store/buy/battlefield-4/pc-download/base-game/standard-edition-ANW.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 http://www.greenmangaming.com/4-play/ Το Bioshock Infinite 6 ευρώ με το TAREM-4PLAY-VOUCH vouch Όλα τα GTA μέχρι το 4 10 ευρώ. Ωραία deals το GMG. Θα αλλάζουν κάθε 4 ώρες, δηλαδή όσοι θέλουν μέχρι τις 10. Μετά αλλα deal. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takjar Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Έχω παρατηρήσει ότι πιο συχνά από το φυσιολογικό τα παιχνίδι που βγαίνουν στο PS Plus της Sony μετά από λίγο καιρό βγαίνουν σε bundles ή πάρα πολύ φτηνά (μερικές φορές και τσάμπα) στο για το steamΒλέπε: BioShock 2 Mortal Kombat Guardians of Middle-earth Sleeping Dogs The Lord of the Rings: War in the North Thomas Was Alone Hitman: Absolution Demon's Souls Battlefield 3 Mafia II Assassin's Creed III Το αναφέρω μόνο και μόνο επειδή παρατήρησα ότι για Δεκέμβρη μήνα θα προστεθεί το Bordelands 2 (το οποίο ήμουν έτοιμος να αγοράσω σε οποιαδήποτε προσφορά έβρισκα)Οπότε θα πρότεινα σε περίπτωση που προκύψει κάπου σαν προσφορά να κάνουμε κράτει, καθώς η Ιστορία δείχνει ότι μπορεί να το δούμε σε κάποια "τρελή" προσφορά ή/και Bundle Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
-TRANE- Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Ναι έχω και εγώ την απορία, δεν βλέπω να γράφει κάτι τέτοιο - θα αγοράσω το απόγευμα και θα ενημερώσω. περιμενουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liakos10 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 δεν εχει να κανει με αυτο, αν παμε ρωσια διακοπες τα χριστουγεννα δυστυχως δεν θα αγοραζουμε σε ρουβλια η διευθυνση που εδωσα αφορα ελληνες που για καποιο λογο βρισκονται για λιγες μερες εξωτερικο η χωρα καθοριζεται οχι με το που εγινε ολογαριασμος αλλα με το που εγινε η πρωτη απευθειας αγορα απο το steam φυσικα ειναι δυνατο να αλλαχθει η χωρα -σε περιπτωση μεταναστευσης- απο το support, προφανως ο φιλος εχει κανει αγορες απο το ολλανδικο steam store αρα εχει δεν εχει δικαιωμα αγορας και απο το ελληνικο Δεν είχε καμία αγορα μεχρι χθες. Άρα πλέον ακόμα κι αν γυρισει ελλαδα θα ψωνιζει με τιμες ολλανδιας; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xaralas Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Στους λατρεις των arpg συνιστω το Van Helsing complete pack στα 6,45 στο steam. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 refund έκανα γιατί το αγόρασα με άλλη κάρτα,και θα μου κόψουν τα πόδια οπότε το πήρα μετά με την δική μου.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
-TRANE- Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 δουλευει κανονικα το assassins creed 3 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Papo & Yo δώσε όσα θες από IndieGameStand. Πολύ καλή τιμή αλλά έχω την εντύπωση πως θα το δούμε σε humble bundle οπότε θα περιμένω. Το ίδιο και για AC3 και FC3. Δεν βιάζομαι για τα παιχνίδια οπότε το επόμενο καλοκαίρι παίζει να τα βρω και φθηνότερα. Γενικά παιδιά σας συμβουλεύω να αγοράσετε μόνο τα παιχνίδια που θέλετε να παίξετε άμεσα. Είναι κρίμα να μαζεύονται τόσα πολλά παιχνίδια στο steam, να μην παίζονται τελικά και να τα βρίσκουμε σε χαμηλότερη τιμή μετά από κάποιους μήνες χωρίς να τα έχουμε καν "τρέξει"! 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις