nektarios_rs Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Το steamworks τι διαφορά έχει από την απλή steam έκδοση; Θα αφαιρεθεί το GamesForWindowsLive και θα υποστηρίζει όλες τις δυνατότητες του steam όπως cloud και ίσως achievements. Επίσης θα μπορείς πλέον να περάσεις στο steam και retail κλειδιά. Ότι ακριβώς έγινε με τα Batman και το Bioshock 2. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
krokos Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 επιτελους φτιαξαν και το humble μαγαζι τους... και εχουν και καλες τιμες (μας ευννοει η ισοτιμια δολαρίου) 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 https://www.humblebundle.com/ Επειδη δεν εχω ξαναπαρει τι ακριβως επιλεγω στο 2 ??? Σου στελνει τους κωδικους με email & τους περνας στο steam ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gavros10 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Αυτο ερχομουν να γραψω. Μπορουσες να βρεις και σκορπιες προσφορες απο την beta τους αλλα ηταν δυσκολο. Ελπιζω να μην κρατησουν πολυ αυτες οι προσφορες, εχουμε και μια τσεπη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nektarios_rs Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 επιτελους φτιαξαν και το humble μαγαζι τους... και εχουν και καλες τιμες, κυρίως σε φαση steam pricematch (μας ευννοει η ισοτιμια δολαρίου) Και εμφανίστηκε και ένα PopCap Humble bundle στο steamdb!!! Site: main Site: BTA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
krokos Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Αυτο ερχομουν να γραψω. Μπορουσες να βρεις και σκορπιες προσφορες απο την beta τους αλλα ηταν δυσκολο. Ελπιζω να μην κρατησουν πολυ αυτες οι προσφορες, εχουμε και μια τσεπη σε ειδα που ερχοσουνα, και απορρησα για που το έβαλες? edit: Προσεχε τι ευχεσαι.....οι προσφορες κρατανε μονο μια ημερα...αλλα δυστυχώς αυριο άλλες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Τωρα ή οταν θα ληξει η προσφορα ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gavros10 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 σε ειδα που ερχοσουνα, και απορρησα για που το έβαλες? edit: Προσεχε τι ευχεσαι.....οι προσφορες κρατανε μονο μια ημερα...αλλα δυστυχώς αυριο άλλες *Ελπιζω να μην κρατησουν πολυ οι ημερησιες προσφορες. Δεν γινεται να τις εχουν καθε μερα και δεν γινεται ανα 2 μηνες να μας ριμαζουν ετσι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GameShopper.gr Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 επιτελους φτιαξαν και το humble μαγαζι τους... και εχουν και καλες τιμες (μας ευννοει η ισοτιμια δολαρίου) Επειδή έτσι ξερά μερικοί μπορεί προσπεράσουν, έχουμε και λέμε: Rogue Legacy - 5,75€ Euro Truck Simulator 2 - 4,80€ Orcs Must Die! 2 - Complete - 4,80€ The Swapper - 3,83€ Gunpoint - 3,83€ Don't Starve - 5,75€ Prison Architect Alpha - 12€ Natural Selection 2 - 4,80€ Chivalry: Medieval Warfare - 4,80€ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kamui Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Επειδή έτσι ξερά μερικοί μπορεί προσπεράσουν, έχουμε και λέμε: Rogue Legacy - 5,75€ Euro Truck Simulator 2 - 4,80€ Orcs Must Die! 2 - Complete - 4,80€ The Swapper - 3,83€ Gunpoint - 3,83€ Don't Starve - 5,75€ Prison Architect Alpha - 12€ Natural Selection 2 - 4,80€ Chivalry: Medieval Warfare - 4,80€ Εμένα πάντως πολλά από αυτά μου φαίνονται ΠΡΟΣΕΧΩΣ για Bundle. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GameShopper.gr Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Ψάχνω να βρω αγγελάκι emote και δεν βρίσκω Ναι δυστυχώς πολύ φοβάμαι και εγώ ότι το Humble Store θα λειτουργεί σαν... μμμ... ας δούμε ποια παιχνίδια θα δούμε στα επόμενα Humble Bundle! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeGK Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Και βέβαια. Απλά τις τελευταίες φορές τα δίνει μόνο σε όσους ξεπερνάν το μέσο όρο. Δεν έχει σημασία για σένα. Έχοντας πληρώσει πάνω από το μέσο όρο (όταν πλήρωσες) μπαίνεις μόνιμα στην κατηγορία αυτών που πλήρωσαν πάνω από το μέσο όρο. Oκ ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Ψάχνω να βρω αγγελάκι emote και δεν βρίσκω Ναι δυστυχώς πολύ φοβάμαι και εγώ ότι το Humble Store θα λειτουργεί σαν... μμμ... ας δούμε ποια παιχνίδια θα δούμε στα επόμενα Humble Bundle! Μακάρι! Αν και δύσκολα να το μάθουμε στα σίγουρα ποτέ αυτό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spirit)earth)aflame Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 να ρωτήσω και 'γω κάτι μιας και νέος στο άθλημα των bundle: έχω πληρώσει πάνω από το average για το humble bundle weekly, παίρνω και 'γω extra games αν μας δώσουν; ή ισχύει μόνο για το "σκέτο" bundle Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeGK Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 να ρωτήσω και 'γω κάτι μιας και νέος στο άθλημα των bundle: έχω πληρώσει πάνω από το average για το humble bundle weekly, παίρνω και 'γω extra games αν μας δώσουν; ή ισχύει μόνο για το "σκέτο" bundle Λογικά θα ισχύει αυτό που μου είπαν τα παιδιά από πάνω για το σκέτο bundle,ναι θα τα πάρεις! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις