spirit)earth)aflame Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 ευχαριστούμε, πόσο διαρκεί το κλειδί; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nektarios_rs Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 (επεξεργασμένο) ευχαριστούμε, πόσο διαρκεί το κλειδί; Είναι για το πρώτο chapter του παιχνιδιού! Νέα week long deals στο steam, και μαζί η προσφορά που όλοι περιμένατε, Bad Rats -90% Update 1: Το Steam Halloween Sale ξεκίνησε, απλά δεν έχουν φιάξει ακόμα την αρχική σελίδα! Δείτε για παράδειγμα το Site: They Bleed Pixels γράφει Halloween Sale!!! Update 2: Νέο bundlestars Site: The Superpower Sims Bundle με διάφορα simulators, στα 3.48 ευρώ Επεξ/σία 28 Οκτωβρίου 2013 από nektarios_rs 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nek4d Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Επίσης σε λιγότερο από 12 ώρες λήγει το Doujin Bundle 2 που με ελάχιστο ποσό συμμετοχής τα 0,58€ παίρνουμε πέρα από όλα τα άλλα και το Vanguard Princess που ειδικά οι φίλοι των 2D fighting games πρέπει να το τσεκάρουν. Δεν το πηρα γιατι εχει μεσα ενα παιχνιδι που το λενε KAMUI :P 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kamui Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Τι θέλεις να πεις για το kamui δηλαδή? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nek4d Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Εεεε, μου θυμιζει γιαπωνεζικη μαφια, το φοβαμαι! Επιπλεον, εδω μεσα στις προφορες παιχνιδιων, απο τον λιγο καιρο που ειμαι, καταλαβα οτι ο kamui ειναι αρχηγος. Αν ο kamui δεν μου συστησει να αγορασω το kamui, ποιος θα μου το συστησει ?! Αφου δεν ειπε o kamui, τιποτε για το kamui, δεν το αγοραζω το kamui, παει κ τελειωσε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
krokos Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 ξεκινησε? edit... και ξεκίνησε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Λογικά, ναι. Μία ερώτηση: αυτές οι προσφορές είναι fix για όλη τη διάρκεια των εκπτώσεων ή θα υπάρχουν περιοδικά και μεγαλύτερες για κάποιους τίτλους; edit: φαντάζομαι πως όχι, γιατί οι ημέρες είναι λίγες, αλλά ποτέ δεν ξέρεις, η ελπίδα πεθαίνει τελευταία κτλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shadowmann Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 στο steam λογικά όλο και κάτι θα γίνει έχει 3 μέρες προσφορών.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_dinos Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Έχω καλομάθει με τα humble bundle και δεν με συγκινεί τίποτα πλέον.. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GameShopper.gr Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Τι θα έλεγες για δωρεάν Battlefield 3; Ανοίξτε το Origin, πηγαίνετε στο "Εξαργύρωση κωδικού προϊόντος" και βάλτε τον κωδικό"G433-XWLD-ZBW8-JWUC-JDSW"... το Battlefield 3 είναι δικό σας εντελώς δωρεάν! Φαίνεται ότι το πάρτι τελείωσε όσοι πρόλαβαν, πρόλαβαν Επεξ/σία 29 Οκτωβρίου 2013 από GameShopper.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sog96Ch Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Για ποιο λογο ειναι δωρεαν (το πηρα)??? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GameShopper.gr Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Δεν έχω ιδέα ή είναι λαθός και μπορεί να μας το πάρουν πίσω ή η ΕΑ κάνει τα γνωστά κόλπα της για μπουστάρει τις πωλήσεις του Battlefield 4. Ο χρόνος θα δείξει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zizu10 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Για να σε βάλει στο κλίμα να αγοράσεις το 4 και να εγκαταστήσεις το origin αν δεν το έχεις κάνει ήδη έπειτα από το humble origin bundle... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
samniotis Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Thanks για το BF3 Το είχα πάρει με το bundle αλλά βόλεψε κα ιτο έβαλα σε 2ο λογαριασμό για δώρο σε φίλο!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mathsrule Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Τι θα έλεγες για δωρεάν Battlefield 3; Ανοίξτε το Origin, πηγαίνετε στο "Εξαργύρωση κωδικού προϊόντος" και βάλτε τον κωδικό"G433-XWLD-ZBW8-JWUC-JDSW"... το Battlefield 3 είναι δικό σας εντελώς δωρεάν! Εμένα μου λέει ότι παρουσιάστηκε σφάλμα και να προσπαθήσω ξανά αργότερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις