DimAslan Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 500 σελίδες... άντε να τις χιλιάσουμε παιδιά... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gavros10 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Να αργησουμε να τις χιλιασουμε ομως. Μην χρεοκοπησουμε πριν την Ελλαδα, κριμα ειναι 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kamui Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Δεν ξέρω αν αναφέρθηκε αλλά το Bundle Stars φαίνεται άρχισε να μπαίνει στο "παιχνίδι" με πλέον καλές τιμές σε 2 ενδιαφέροντα budlακια Quickfire Indie Bundle 3.07€ The Bloodbath Bundle 2.20€ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GameShopper.gr Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Όλα τα μπόνους ξεκλειδώθηκαν για το "Build A 1C Mega Bundle" της Groupees. Με δεδομένο ότι το ελάχιστο ποσό συμμετοχής είναι 1$ ~ 0,77€ και τα μπόνους τα παίρνουμε και με το ελάχιστο ποσό συμμετοχής, δεν είναι άσχημη ευκαιρία. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonl Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Όλα τα μπόνους ξεκλειδώθηκαν για το "Build A 1C Mega Bundle" της Groupees. Με δεδομένο ότι το ελάχιστο ποσό συμμετοχής είναι 1$ ~ 0,77€ και τα μπόνους τα παίρνουμε και με το ελάχιστο ποσό συμμετοχής, δεν είναι άσχημη ευκαιρία. Ποια είναι τα bonus που ξεκλειδώθηκαν; Άκυρο, μπέρδεψα τα links Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Intruder7s Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Δεν ξέρω αν αναφέρθηκε αλλά το Bundle Stars φαίνεται άρχισε να μπαίνει στο "παιχνίδι" με πλέον καλές τιμές σε 2 ενδιαφέροντα budlακια Quickfire Indie Bundle 3.07€ The Bloodbath Bundle 2.20€ Το πρωτο φαινεται πολυ ενδιαφερον. Τα αλλα 2 που εχει η σελιδα δεν μου κοινουν το ενδιαφερον... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
krokos Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 να πω οτι οτι amazon.com θα εχει συντομα (μαλλον το Σ/Κ) το bioshock inf στα 7.4 ευρο... αν καποιος το σκεφτεται για αγορα ας περιμενει λιγο μεχρι τοτε, για να δουμε και το θεμα με το region locked..... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takjar Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δοκίμασα χτες το Ticket to ride να το εγκαταστήσω σε Arch Linux και δούλευε υπέροχα και παίξαμε online με ένα φίλο που το έβαλε σε Steam Windows. Έχω πάθει HumbleBundle addiction (είμαι σίγουρος ότι υπάρχει )Δεν μπορώ να αντισταθώ σε Humble Bundle πια.Στα υπόλοιπα είμαι πιο λογικός, Bundlestars και τα διάφορα...Περιμένω σήμερα πως και πως το καινούργιο Humble Bundle weekly 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
krokos Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δοκίμασα χτες το Ticket to ride να το εγκαταστήσω σε Arch Linux και δούλευε υπέροχα και παίξαμε online με ένα φίλο που το έβαλε σε Steam Windows. Έχω πάθει HumbleBundle addiction (είμαι σίγουρος ότι υπάρχει ) Δεν μπορώ να αντισταθώ σε Humble Bundle πια. Στα υπόλοιπα είμαι πιο λογικός, Bundlestars και τα διάφορα... Περιμένω σήμερα πως και πως το καινούργιο Humble Bundle weekly το πιο πιθανο Hothead Humble Bundle: DeathSpank DeathSpank: Thongs Of Virtue On the Rain-Slick Precipice of Darkness, Episode One BTA The Baconing On the Rain-Slick Precipice of Darkness, Episode Two 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gavros10 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Το bioshock infinite για 7.5 ευρω ειναι καλα; Απο τα dlc που εχει αξιζει κανενα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GIOVINCO Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 ^^^παιχνιδαρα (single player) για multi δεν ξερω καν αν εχει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos1071 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Το bioshock infinite για 7.5 ευρω ειναι καλα; Απο τα dlc που εχει αξιζει κανενα; όλα τα bioshock ειναι καταπληκτικά παιχνίδια. Αν δεν το έχεις ήδη κάνει ξεκίνησε από το πρώτο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
krokos Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Το bioshock infinite για 7.5 ευρω ειναι καλα; Απο τα dlc που εχει αξιζει κανενα; ναι τα αξιζει τα λεφτα του..(οχι πως δεν θα βγει και καποια στιγμη πιο φτηνα αν περιμενεις...) και οσο για τα dlc, περα απο κατι βλακειες που εχουν βγει εως τώρα (ενα με μαχες/arena στυλ και ενα με όπλα), συντομα θα βγουν 2 (βασικα το 1 συνεχεια του αλλου) dlc για single με story και με ιδιαιτερο ενδιαφερον... Συμβουλη: αν ειναι να το πάρεις, μην διαβασεις τιποτα, μην δεις τιποτα (review/βιντεακια κλπ)...καλυτερα να σε εκπλήξει (ευχαριστα ή δυσαρεστα παίζετε) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GameShopper.gr Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Το bioshock infinite για 7.5 ευρω ειναι καλα; Απο τα dlc που εχει αξιζει κανενα; Έχεις παίξει κανένα; Πάντως για μένα "αβάδιστα" το παιχνίδι της χρονιάς φέτος και το πλήρωσα Day 1 και δεν κλαίω ούτε σεντ . Μπόνους το 1999 Mode που πρέπει να αρχίσεις να σκέφτεσαι στρατηγικά, διότι τακτικές μπουκάρω και δεν μένει τίποτα όρθιο δεν πιάνουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Talixx Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 ορίστε μια προσφορά http://www.onlinekeystore.com/Arma-3-CD-KEY-STEAM.html 24.95euro πριν 3 εβδομαδες αγόρασα το arma 3 απο εκει και ολα καλως αρα θεωρώ αξιόπιστο μεχρι στιγμής Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις