Προς το περιεχόμενο

Προσφορές παιχνιδιών v1

newlynx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

μετα απο καμποσες ωρες θα χρειαστει να ξαναπατησεις το λινκ μεχρι να σου πει success και θα σου στειλει το κλειδι

Εγω περιμενω 2 ημερες!!και ακομα τα ιδια μου αναφερει!!!! :mad:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Συγκεντρωμένες, μερικές από τις τοπ προσφορές του Σ/Κ.

Ένας villain, ένας φίλος σου που πεθαίνει απ' το στρατό του villain, και στο τέλος γίνεται της πουτάνας και μέσα στον χαμό σκοτώνεις τον villain, ...φυσικά με το ζόρι.  *x

CoD BO 2 for GOTY, FUCK YEAAAH

Ναι και φυσικά μέχρι να σκοτώσεις τον αρχιVillain έχεις ξεκληρίσει ένα σωρό οικογένειες, έχεις γκρεμίσει ολόκληρες πόλεις, έχεις "φάει" περισσότερους εχθρούς από ότι επαγγελματίες στρατιώτες σε όλη τους την καριέρα και φυσικά σαν ένας άλλος James Bond κανείς δεν σε ρωτάει γιατί έχεις αφήσει 1.500 άτομα στο χώμα, 300 ορφανά και έχεις κάνει ζημιές εκατομμυρίων δολαρίων για να πιάσεις έναν άνθρωπο B).

• Like 4

Συγκεντρωμένες, μερικές από τις τοπ προσφορές του Σ/Κ.

Ναι και φυσικά μέχρι να σκοτώσεις τον αρχιVillain έχεις ξεκληρίσει ένα σωρό οικογένειες, έχεις γκρεμίσει ολόκληρες πόλεις, έχεις "φάει" περισσότερους εχθρούς από ότι επαγγελματίες στρατιώτες σε όλη τους την καριέρα και φυσικά σαν ένας άλλος James Bond κανείς δεν σε ρωτάει γιατί έχεις αφήσει 1.500 άτομα στο χώμα, 300 ορφανά και έχεις κάνει ζημιές εκατομμυρίων δολαρίων για να πιάσεις έναν άνθρωπο B).

Ρε παιδιά έλεος με τα Spoiler, κοίτα κοίτα comment λέξη λέξη spoiler!!! Γιατί να μου πεις ότι σκοτώνει 300 ορφανά τσς τσς 

:P

• Like 1

Η AMD έβγαλε μια πλατφόρμα βελτιστοποίησης των παιχνιδιών σου (συνεργασία με το Raptr) και έχει δωράκια δυνατότητα Claim Rewards [steam keys για παιχνίδια και DLC's].

.......................

.......................

.......................

.......................

Πολύ χρήσιμες πληροφορίες, ευχαριστώ!

Ωστόσο, το αστείο είναι ότι δουλεύει και με Nvidia κάρτες :)

Να γράφει στον τίτλο AMD Gaming Envolved και στο Hardware GeForce GTX770 - priceless!

υ.γ. sorry για το spam...

• Like 1

Ρε παιδιά ψήφισα και εγώ στο green man gaming και μου πετάει αυτό

It seems there was a problem

Can you please try to register your details again, as we wncountered a glitch in the matrix

Έχει ιδέα κανείς τι παίζει με αυτό το θέμα?

Παρολο που τον εχουν αναρτησει ηδη σε αλλο μερος,και μιας και δεν υπαρχει αντιστοιχο τμημα προσφορων για τις κονσολες,http://www.e-shop.gr/product?id=PS3.00874 The Last Of Us 34ευρο οταν στο Skroutz εχει ακομα 50+ καινουργιο(και 45 μεταχ. στο Public  :P )

όσοι ακόμα περιμένουν για τα keys από την ψηφοφορία, δοκιμάζετε μερικές φορές την μέρα το λινκ που σας έχει έρθει, κάποια στιγμή δουλεύει. είναι τελείως random βέβαια το πότε θα δουλέψει, απ'όσο μου είπαν και 2 γνωστοί μου που το δοκίμασαν. το πέτυχαν πάντως.

Όσοι το έχουν δοκιμάσει, αξίζει το Resi 6 με 7,50€ για co-op ή να περιμένω πιο χαμηλά?

http://www.skroutz.gr/s/2900085/Resident-Evil-6-PC.html?keyphrase=resident+evil+6. Δεν νομιζω να το δουμε πιο χαμηλα το RE 6 απο Steam παντως.

Συγγνωμη για το εκτος θεματος αλλα δεν ηξερα που να τοποθετησω την ερωτηση.. τα παιχνιδια που εχουμε στο steam origin κλπ αν κανουμε φορματ το pc επανερχονται?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...