Liakos10 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 ψηφισα χθες αργα το βραδυ και σημερα πλεον λεει success οταν παταω το λινκ, πηρα και το activation code για mafia II. ευχαριστω πολυ τον φιλο που το ειπε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GameShopper.gr Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Bulletstorm, PC - 3,39€ καθώς και άλλοι τίτλοι της ΕΑ σε έκπτωση από το βραζιλιάνικο nuuvem. Το site είναι στα βραζιλιάνικα και θεωρητικά απευθύνεται μόνο σε πελάτες της Λατινικής Αμερικής ωστόσο πολλά παιδιά από εδώ στο φόρουμ έχουν ισχυριστεί ότι ψώνισαν χωρίς προβλήματα. Προσωπικά δεν έχω ψωνίσει οπότε βάζω το λινκ με πάσα επιφύλαξη. ΥΣ: Από ότι φαίνεται όλα τα παιχνίδια είναι κλειδιά για το Origin. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartan29gr Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Εμενα ρε παιδια ερχετε το λινκ επιβεβαιωσεις!!παταω πανω!!και μου αναφερει οτι δεν εχω ψηφισει.Μετα με στελνει στο σαιτ της ψηφοφοριας,αλλα μου αναφερει οτι εχω ειδη ψηφισει!!.Τι στο καλο γινεται? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Ειπαμε λιγο πιο πανω, περιμενεις μια μερα+ καμια φορα και μετα κλικαρεις.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimem Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 To The Witcher απο το GOG δίνεται και σε steam key? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 όχι. Μόνο το αντίθετο γίνεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sintalkas Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Jet Set Radio=1 ευρο (gamersgate.com...στο co.uk βγαινει λιγο πιο φτηνα, αλλα εχει και καποια μικρη επιβαρυνση η μετατροπη απο το paypal, αρα βγαινει στα ιδια) Δυστυχώς μόλις άλλαξε η τιμή του και δεν το πρόλαβα ,παπάλα η προσφορά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hurin Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Πήρα το Civ V από το GMG αλλά το steamgifts μου δείχνει ότι έχω το Sid Meier's Civilization V αλλά και το Sid Meier's Civilization V: Gold Edition Upgrade. Μας έδωσαν το Gold??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rofl Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 to gog δινει gift code για το witcher-οποτε δεν παει χαμενο και για αυτους που το εχουν ηδη φυσικα ολα τα witcher γινονται redeem στο gog-ακομα και στις drm free retail-χωρις κλειδι- με μια φωτογραφια του οπτικου και των παρελκομενων Weekend Promo: Exciting EA Exclusiveshttp://www.gog.com/promo/exciting_ea_exclusives_111013 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore1 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Λιγο Off topic αλλα ελεος εχουν υποψηφιο για best storytelling και GOTY το Black ops 2? 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gavros10 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Ανεκαθεν το σεναριο στα cod ήταν πολύ καλό. Τώρα για το goty δεν το συζητάω... Sent from my LG-E900 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOADNICK Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Ένας villain, ένας φίλος σου που πεθαίνει απ' το στρατό του villain, και στο τέλος γίνεται της πουτάνας και μέσα στον χαμό σκοτώνεις τον villain, ...φυσικά με το ζόρι. *x CoD BO 2 for GOTY, FUCK YEAAAH 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takjar Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Η AMD έβγαλε μια πλατφόρμα βελτιστοποίησης των παιχνιδιών σου (συνεργασία με το Raptr) και έχει δωράκια δυνατότητα Claim Rewards [steam keys για παιχνίδια και DLC's]. http://www.engadget.com/2013/09/26/amd-raptr-gaming-optimizer/?ncid=txtlnkusaolp00000601Εγώ προσωπικά έκανα claim για αρχή το Starter Pack του Warframe. Που στο steam κοστίζει 36,99 Ευρώ. Λίγο πιο αναλυτικά για να κάνεις claim ένα Reward, πρέπει να πληρείς κάποια Requirements.Παράδειγμα για το Guardians of Middle-earth Company of Dwarves: Dedicated or above in Guardians of Middle-earth Steam account connected Must have recently run the Raptr Desktop App Verified email address To Dedicated είναι τι Rank έχεις φτάσει στο εν λόγω παιχνίδι: Newbie Amateur Experienced Dedicated Hardcore Elite Για κάθε παιχνίδι είναι άλλα τα κριτήρια για να φτάσεις στο αντίστοιχο RankΤο Newbie συνήθως το παίρνεις απλώς ανοίγοντας το παιχνίδι, το Amateur μετά από 2h παιχνιδιού, το experienced 6h, το Dedicated 20h και ούτε κάθε εξής.Ενδεικτικά κάποια πολύ καλά Rewards. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tobajara Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Ψήφισα κι εγώ μέσω Green Man Gaming και παρόλο που έκανα submit τις ψήφους μου και μου ήρθε activation link, μου λέει στο GMG ότι δεν έχω ψηφίσει. Απλά περιμένω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chaos3X Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Ψήφισα κι εγώ μέσω Green Man Gaming και παρόλο που έκανα submit τις ψήφους μου και μου ήρθε activation link, μου λέει στο GMG ότι δεν έχω ψηφίσει. Απλά περιμένω? Ναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις