gavros10 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Επιτελους ηρθε το focus home interactive στο humble bundle Κριμα που δεν εχει το farming simulator... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tobajara Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Το καινούριο Humble Bundle είναι sleeping bomb. Το European Escalation είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ RTS και αρκετά ρεαλιστικό όσον αφορά τον οπλισμό του, οπότε σπεύσατε. Το The Testament of Sherlock Holmes ήταν, όσο ξέρω, αρκετά καλό adventure. To Game of Thrones RPG είναι πολύ υποτιμημένο παιχνίδι, με όσους έχω μιλήσει που έχουν ασχοληθεί μου έχουν πει πολύ καλά λόγια, αλλά δυστυχώς δεν έχω ασχοληθεί. Cities, RAW και Confrontation αδιάφορα. https://www.humblebundle.com/weekly Γενικά όχι το δυνατότερο πακέτο από πλευράς ονομάτων, αλλά σίγουρα από τα πιο ποιοτικά που έχουν βγει. Ένα και μόνο από τα παραπάνω αξίζει με χίλια, πόσο μάλλον τα 3 πρώτα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takjar Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Ενημερωτικά και μόνο, είναι στα δύο παρακάτω πακέτα τα Keys. Cities XL Platinum, Blood Bowl: Legendary Edition, Divinity II: Developer's Cut, R.A.W. Realms of Ancient War, Game of Thrones, and Confrontation Wargame: European Escalation, and The Testament of Sherlock Holmes κοινώς: δεν έχει ξεχωριστό steam key για κάθε παιχνίδι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Μιας και το Wargame δεν με ψήνει, αξίζουν τα 4 ευρώ παραπάνω για το Sherlock? Τo L.A. Noire μου άρεσε πολύ, αν βέβαια συγκρίνονται αυτά τα 2 παιχνίδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikolaos91 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 εβαλα τα παιχνιδια στο steam αλλα δεν μου δινει το key για το sherlock Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takjar Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 εβαλα τα παιχνιδια στο steam αλλα δεν μου δινει το key για το sherlock Στο Steam εμφανίζεται ως The Testament of Sherlock Holmes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sintalkas Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 ρε παιδιά ψήφισα και έκανα λογαριασμό για το CVG αλλά μου λέει πως δεν ψήφισα,τι στο καλό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
krokos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Jet Set Radio=1 ευρο (gamersgate.com...στο co.uk βγαινει λιγο πιο φτηνα, αλλα εχει και καποια μικρη επιβαρυνση η μετατροπη απο το paypal, αρα βγαινει στα ιδια) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos1071 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 gmgproblem.png ρε παιδιά ψήφισα και έκανα λογαριασμό για το CVG αλλά μου λέει πως δεν ψήφισα,τι στο καλό και σε μένα το ίδιο... αλλά με τόσο κόλλημα που έχει φάει το site λέω να δείξω λίγο υπομονή... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spirit)earth)aflame Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 ρε παιδιά ψήφισα και έκανα λογαριασμό για το CVG αλλά μου λέει πως δεν ψήφισα,τι στο καλό Ακόμα λέει ότι δεν ψήφισα, κλειδί δεν βλέπω και περιέργως δέχθηκε δεύτερη φορά να ψηφίσω. Φυσικά μετά μου είπε ότι δεν. Αν θέλουν ας το στείλουν, ευχαριστούμε και τέτοια αλλά βαρέθηκα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Belial Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Ξεμπλόκαρε για όσους έχουμε ψηφίσει και μας έλεγε ότι δεν έχουμε. Στο email που μας έχουν στείλει πατάμε στο link και έρχεται ο κωδικός στο Email μας με νέο μήνυμα. Ευχαριστώ το παιδί που το ανάφερε πρώτος νάναι καλά. Civilization V για να δούμε. Sent from my iPhone using Insomnia 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spirit)earth)aflame Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Ξεμπλόκαρε για όσους έχουμε ψηφίσει και μας έλεγε ότι δεν έχουμε. Στο email που μας έχουν στείλει πατάμε στο link και έρχεται ο κωδικός στο Email μας με νέο μήνυμα. Ευχαριστώ το παιδί που το ανάφερε πρώτος νάναι καλά. Civilization V για να δούμε. Sent from my iPhone using Insomnia Ωραίος, ευχαριστούμε για την ενημέρωση. Δούλεψε μόλις μια χαρά και σε μένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chaos3X Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Και σε μένα ήρθε κανονικά παρόλο που χθες μου έλεγε ότι δεν είχα ψηφίσει. Ευχαριστούμε diplo! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Θελει ωρα για να ερθει, εμενα ηρθαν την επομενη μερα και τα 2.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takjar Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 και μένα ήρθε, αφού πάτησα το link του email από το helpdesk του Green Man Gaming που έλεγεThank you for voting in the Golden Joysticks 2013. Please confirm your email address below to receive your free game (in association with 2K Games). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις