Προς το περιεχόμενο

Προσφορές παιχνιδιών v1

newlynx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Το καινούριο Humble Bundle είναι sleeping bomb.

Το European Escalation είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ RTS και αρκετά ρεαλιστικό όσον αφορά τον οπλισμό του, οπότε σπεύσατε. Το The Testament of Sherlock Holmes ήταν, όσο ξέρω, αρκετά καλό adventure. To Game of Thrones RPG είναι πολύ υποτιμημένο παιχνίδι, με όσους έχω μιλήσει που έχουν ασχοληθεί μου έχουν πει πολύ καλά λόγια, αλλά δυστυχώς δεν έχω ασχοληθεί. Cities, RAW και Confrontation αδιάφορα.

https://www.humblebundle.com/weekly

Γενικά όχι το δυνατότερο πακέτο από πλευράς ονομάτων, αλλά σίγουρα από τα πιο ποιοτικά που έχουν βγει. Ένα και μόνο από τα παραπάνω αξίζει με χίλια, πόσο μάλλον τα 3 πρώτα.

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ενημερωτικά και μόνο, είναι στα δύο παρακάτω πακέτα τα Keys.

• Cities XL Platinum, Blood Bowl: Legendary Edition, Divinity II: Developer's Cut, R.A.W. Realms of Ancient War, Game of Thrones, and Confrontation
  • Wargame: European Escalation, and The Testament of Sherlock Holmes

κοινώς: δεν έχει ξεχωριστό steam key για κάθε παιχνίδι

attachicon.gifgmgproblem.png

ρε παιδιά ψήφισα και έκανα λογαριασμό για το CVG αλλά μου λέει πως δεν ψήφισα,τι στο καλό

και σε μένα το ίδιο... αλλά με τόσο κόλλημα που έχει φάει το site λέω να δείξω λίγο υπομονή...

• Like 1

ρε παιδιά ψήφισα και έκανα λογαριασμό για το CVG αλλά μου λέει πως δεν ψήφισα,τι στο καλό

Ακόμα λέει ότι δεν ψήφισα, κλειδί δεν βλέπω και περιέργως δέχθηκε δεύτερη φορά να ψηφίσω. Φυσικά μετά μου είπε ότι δεν.

Αν θέλουν ας το στείλουν, ευχαριστούμε και τέτοια αλλά βαρέθηκα.

• Like 1

Ξεμπλόκαρε για όσους έχουμε ψηφίσει και μας έλεγε ότι δεν έχουμε. Στο email που μας έχουν στείλει πατάμε στο link και έρχεται ο κωδικός στο Email μας με νέο μήνυμα. Ευχαριστώ το παιδί που το ανάφερε πρώτος νάναι καλά. Civilization V για να δούμε.

Sent from my iPhone using Insomnia

• Like 5

Ξεμπλόκαρε για όσους έχουμε ψηφίσει και μας έλεγε ότι δεν έχουμε. Στο email που μας έχουν στείλει πατάμε στο link και έρχεται ο κωδικός στο Email μας με νέο μήνυμα. Ευχαριστώ το παιδί που το ανάφερε πρώτος νάναι καλά. Civilization V για να δούμε.

Sent from my iPhone using Insomnia

Ωραίος, ευχαριστούμε για την ενημέρωση. Δούλεψε μόλις μια χαρά και σε μένα.

και μένα ήρθε, αφού πάτησα το link του email από το helpdesk του Green Man Gaming που έλεγε

Thank you for voting in the Golden Joysticks 2013. Please confirm your email address below to receive your free game (in association with 2K Games). 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...