takjar Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 offtopicΛίγο που έψαξα δεν βρήκα κάτι αντίστοιχο, εάν θέλω να δώσω σε κλήρωση κάποια steam keys, υπάρχει ήδη κάποιο topic όπου το κάνουμε αυτό;ή καλύτερα να κάνω καινούργιο θέμα;και εάν κάνω καινούργιο θέμα, να κάνω ξεχωριστό θέμα για κάθε παιχνίδι ξεχωριστά ή σε ένα topic;
Despotas Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Καλύτερα ξεχωριστό θέμα για όλα τα παιχνίδια που θέλεις να δώσεις. 1
GameShopper.gr Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Από το Cheap as Chips sale του GetGames το Civilization V στα 4€ είναι πολύ καλή τιμή.Και μιας και μιλάμε για indie και "ξεπερασμένα" γραφικά... Pitiri 1977 στα 0,92€. Και μόλις κατέφθασε, προσφορές στα Bioshock με μέτριες τιμές, πέρα ίσως από το Bioshock 2.
krokos Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 <p>offtopic<br><br> Λίγο που έψαξα δεν βρήκα κάτι αντίστοιχο, εάν θέλω να δώσω σε κλήρωση κάποια steam keys, υπάρχει ήδη κάποιο topic όπου το κάνουμε αυτό;<br> ή καλύτερα να κάνω καινούργιο θέμα;<br> και εάν κάνω καινούργιο θέμα, να κάνω ξεχωριστό θέμα για κάθε παιχνίδι ξεχωριστά ή σε ένα topic;</p> γιατι δεν τα βγαζεις για ανταλλαγη πρωτα? ποτε δεν ξερεις. 1
marios_geo Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Καλές τιμές στα mass effect, όλα μαζί ή ένα ένα. http://www.gamersgate.com/masseffect
tsioudiver Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Είναι για τα παιχνίδια η προσφορά ή για τους οδηγούς του καθενός;
marios_geo Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Αν αναφέρεσαι σε εμένα (mass effect) τα παιχνίδια είναι.
zizu10 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Αν αναφέρεσαι σε εμένα (mass effect) τα παιχνίδια είναι. ΔΕΝ είναι τα παιχνίδια αλλά guides & soundtracks!!! Τα παιχνίδια είναι διαθέσιμα για αγορά μόνο από NA.
GameShopper.gr Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Το νέο Humble Weekly Bundle είναι κοντά μας και επικεντρώνεται σε παιχνίδια της Kalypso όπως Tropico, Sine Mora, Jagged Alliance κ.α. https://www.humblebundle.com/weekly Καλές τιμές στα mass effect, όλα μαζί ή ένα ένα. http://www.gamersgate.com/masseffect http://www.gamersgate.co.uk/masseffect Fixed Βέβαια για Ευρώπη μόνο το ΜΕ2 φαίνεται σε προσφορά. 2
Tobajara Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Αξίζει να σημειώσουμε το εξής. Από το ειδοποιητικό mail Pay $1 or more and get: Tropico 3, Sine Mora, SkyDrift, and Anna - Extended Edition. Better yet, pay $6 or more and get Tropico 4 and Jagged Alliance: Back in Action too! Τουλάχιστον για το συγκεκριμένο δεν ισχύει το more than the average. Τώρα, για τα παιχνίδια, τα Tropico 3 και 4 είναι πολύ παρόμοια, οπότε μάλλον 4 επειδή έχει μερικά στολίδια παραπάνω στο gameplay (αποστολές κλπ). Sine Mora αξίζει νομίζω, Skydrift- Anna δεν ξέρω, Jagged Alliance προσωπική μου άποψη είναι ότι ακόμα και έτσι νερωμένο και τσεκουρεμένο παραμένει διασκεδαστικό και κολλητικό, ενώ είναι πολύ ωραίο για παίκτες που θέλουν να μπουν στα squad based strategy τύπου XCOM. 2
k_dinos Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Ωραίο το weekly, θα το πάρω για το Tropico. Είναι καλό σαν παιχνίδι? 1
takjar Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) γιατι δεν τα βγαζεις για ανταλλαγη πρωτα? ποτε δεν ξερεις. Πολύ καλή ιδέα. Τα έβαλα για ανταλλαγή αυτά και κάτι κουπόνια που έχω. Ακόμα και με Steam Trading Cards τα ανταλλάζω οπότε θα φύγουν γρήγορα. Ωραίο το weekly, θα το πάρω για το Tropico. Είναι καλό σαν παιχνίδι? Είναι πολύ γαμάτο strategy παιχνίδι με micromanagement και λεπτομέρειες. Τώρα, για τα παιχνίδια, τα Tropico 3 και 4 είναι πολύ παρόμοια, οπότε μάλλον 4 επειδή έχει μερικά στολίδια παραπάνω στο gameplay (αποστολές κλπ). Sine Mora αξίζει νομίζω, Skydrift- Anna δεν ξέρω, Jagged Alliance προσωπική μου άποψη είναι ότι ακόμα και έτσι νερωμένο και τσεκουρεμένο παραμένει διασκεδαστικό και κολλητικό, ενώ είναι πολύ ωραίο για παίκτες που θέλουν να μπουν στα squad based strategy τύπου XCOM. Εγώ είχα από Summer Sales το Tropico 4, οπότε θα είναι η 1η φορά που για αρχή θα πάρω below the average price και βλέπουμε εάν προσθέσει και κανένα άλλο παιχνίδι αργότερα... Επεξ/σία 27 Σεπτεμβρίου 2013 από takjar
Tobajara Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Τα Tropico είναι ΠΑΡΑ πολύ καλά management, και πολύ έξυπνα υλοποιημένα.
fagoura Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Εγώ είχα από Summer Sales το Tropico 4, οπότε θα είναι η 1η φορά που για αρχή θα πάρω below the average και βλέπουμε εάν προσθέσει και κανένα άλλο παιχνίδι αργότερα... Γραφουν πιο πανω κ μπορεις να το δεις, δεν υπαρχει BTA σε αυτο το bundle.
Plug Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Ρε παιδιά καμιά προσφορά του wargame air land ξέρετε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις