GameShopper.gr Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Τα Red Orchestra: Ostfront 41-45 και Killing Floor Complete Bundle προστέθηκαν στο Flashpoint Bundle της Indie Gala για όσους καλοέβλεπαν το bundle αλλά ήταν διστακτικοί και είναι μόνο για όσους έχουν ξεπεράσει τον μέσο όρο. http://www.indiegala.com 1
manosnik Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 F.E.A.R Pack στο Green Man στα 11€ και με το GMG20-8MUTY-M21VN voucher κατεβαίνει στα 8.80€. Υπάρχει αλλού καλύτερα;
naruto14 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Σε λίγες ώρες τελειώνει το humble bundle. Ελπίζω να βγει καινούργιο και αυτή τη φορά κάτι πολύ καλό πάλι όπως το πακέτο του Origin... (Rockstar Bundle is coming ) 3
rofl Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 νεο feature μπορειτε να μπειτε στο group για beta http://store.steampowered.com/sharing/
naruto14 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Νέο humble bundle. https://www.humblebundle.com/ Από ότι βλέπω τα παιχνίδια που θα προστεθούν μετά θα τα πάρουν μόνο όσοι ξεπεράσουν το όριο όπως λέει από κάτω.
Moderators Praetorian Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Αρκετά καλό το νέο Humble Indie Bundle 9 για όποιον δεν τα είχε πριν. Trine 2 Complete Brutal Legend Mark of the ninja Eets Munchies (beta) BTA: FTL και FEZ DRM free, και ως συνήθως για πάνω από $1 δίνουν κλειδιά Steam https://www.humblebundle.com/ 1
gavros10 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Το κερατο μου το τραγιο με το humble bundle. Μονο το brutal legend και το fez δεν εχω. Δεν περιμενα να μπει το fez σε Humble bundle. Αλλα μα τον θεο δεν θα δωσω ουτε ενα λεπτο στον γ@μ#μ$ν0 τον phil fish (δημιουργο του fez). Ειναι το μονο παιχνιδι που ελεγα να παρω πειρατικα αλλα επειδη εχω αλλαξει ιδεολογια τον τελευταιο καιρο κρατηθηκα. Ετσι περνω το παιχνιδι στο steam και δεν τον πληρωνω κιολας. EDIT: Η τιμη δεν ειναι φιξ $5.80 αλλα κυμαινεται λιγο πανω απο 3$. Παλι καλα... 1
naruto14 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Έχω ήδη Trine 2 και τον Μάρκο τον Νίντζα. Πήρε κανείς το bundle να μας πει αν είναι ένα κλειδί για όλα ή ξεχωριστά?
angmar Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Ξεχωριστό κλειδί για κάθε παιχνίδι απ ότι φαίνεται
naruto14 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Οκ το τσίμπησα. Όντως ξεχωριστά δίνει. Μια χαρά. θα δώσω αυτά που έχω στον αδερφό μου.
squall50000 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Παιδιά το μεγάλο νέο της ημέρας είναι το Steam Family Sharing που ανέφερε ο φίλος πρίν! Υπήρχε η φήμη αλλά δεν περίμενα να γίνει πραγματικότητα τελικά.. 1
naruto14 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Παιδιά το μεγάλο νέο της ημέρας είναι το Steam Family Sharing που ανέφερε ο φίλος πρίν! Υπήρχε η φήμη αλλά δεν περίμενα να γίνει πραγματικότητα τελικά.. Ελπίζω να προσθέσουν την δυνατότητα να μπορείς να κάνεις share και συγκεκριμένα παιχνίδια και όχι όλο το library.
gavros10 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Απο την βιασυνη μου μπερδεψα τα Bundle που πηρα σε φιλους.... Ψιλοξενερωσα μιας και θα φαινεται στα bundle Που εχω αγορασει οτι εχω δωσει 1$ για αυτο ενω δεν ειναι ετσι. Αν το steam δεν σας δειχνει τα παιχνιδια στο library απλα καντε το επανεκκινηση Οσο για το steam share, στην beta θα μπω αλλα δεν υπαρχει περιπτωση να παιξω παιχνιδι αλλουνου χωρις να μετρηθουν ωρες κλπ στο δικο μου προφιλ. Το αντιθετο δεν με πειραζει αν και μονο αν παιζουν παιχνιδια με τα οποια δεν θα ασχοληθω ποτε
xaralas Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δυνατο bundle, μονο το ftl εχω το οποιο αν δεν το θελει ενα φιλαρακι, θα το δωσω εδω.
kamui Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 εγώ είπα και ξαναλέω. Μη παίρνεται τίποτα. Έχουμε όλοι άπειρα Games καβάντζα. Δεν θέλει βιασύνη. Το FTL ήταν κοινό μυστικό πως θα μπει όπου να 'ναι, ενώ μετά το shank και shank 2 εεε το mark ήταν επίσης αναμενόμενο. To trine βέβαια με κουπόνια και εκπτώσεις και bundles έχει εμφανιστεί πολύ φθηνά έτσι κ αλλιώς. SKYRIM ΑΠΟ HUMBLE BUNDLE ΘΑ ΠΑΡΩ ΡΕ... 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις