gavros10 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν μπαίνουν έξτρα στο humble bundle weekly. Το indie gala μονο και μόνο για το afterfall με ψήνει. Θα περιμένω happy hour Sent from my LG-E900
nevermore Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 παίδες καλησπέρα! για το fifa13 που το έχει το amazon 7,67€ το θεωρείτε καλή τιμή? έχει παίξει και πιο χαμηλά?
zizu10 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Νέο Indie Gala Bundle ονόματι Flashpoint. http://www.indiegala.com/ Knytt & Saira μου γυάλισαν και λέω να το δώσω το 1$ Ξέρετε αν ισχύει ότι και με τα HIB's σχετικά με τα bonus? Aν δηλαδή οι early buyers παίρνουν και τα bonus της δεύτερης βδομάδας ανεξαρτήτως του ποσού που έδωσαν για να πάρουν το bundle.
spartan29gr Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Knytt & Saira μου γυάλισαν και λέω να το δώσω το 1$ Ξέρετε αν ισχύει ότι και με τα HIB's σχετικά με τα bonus? Aν δηλαδή οι early buyers παίρνουν και τα bonus της δεύτερης βδομάδας ανεξαρτήτως του ποσού που έδωσαν για να πάρουν το bundle. Μολις αγορασα και εγω το συγκεκριμενο πακετακι αλλα τα κλειδια για το στιμ δεν μου ηρθανε.Αντιθετος μονο το ιμαιλ επιβεβαιωσης βλεπω στο ηλεκτρονικο μου ταχυδρομιο. Υ.Γ Τελικα τα βρηκα ολλα καλα.
GameShopper.gr Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Knytt & Saira μου γυάλισαν και λέω να το δώσω το 0.77€ Ξέρετε αν ισχύει ότι και με τα HIB's σχετικά με τα bonus? Aν δηλαδή οι early buyers παίρνουν και τα bonus της δεύτερης βδομάδας ανεξαρτήτως του ποσού που έδωσαν για να πάρουν το bundle. Στο site λέει επι λέξει: Plus 3 MORE Steam GAMES to be unlocked in the 2nd week for all BTA buyers! Το BTA είναι Beat The Average οπότε η λογική μετάφραση είναι ότι μόνο αν ξεπεράσεις τον μέσο όρο θα πάρεις τα έξτρα 3 παιχνίδια που ξεκλειδώνονται την επόμενη εβδομάδα.
gavros10 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Νομιζω οτι λεει για το humble bundle και οχι για το indie gala
zizu10 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Νομιζω οτι λεει για το humble bundle και οχι για το indie gala Όχι, για το indie gala ρωτάω αν ισχύει ότι και με τα Humble.. Στο site λέει επι λέξει: Plus 3 MORE Steam GAMES to be unlocked in the 2nd week for all BTA buyers! Το BTA είναι Beat The Average οπότε η λογική μετάφραση είναι ότι μόνο αν ξεπεράσεις τον μέσο όρο θα πάρεις τα έξτρα 3 παιχνίδια που ξεκλειδώνονται την επόμενη εβδομάδα. To ίδιο όμως δεν λέει και στα HIB αλλά οι early buyers παίρνουν και τα bonus..?
GameShopper.gr Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Ειλικρινά δεν ξέρω παιδιά, απλά επισήμανα τι αναφέρεται στο site του Indie Gala Flashpoint Bundle.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Ι Have No Mouth and I Must Scream, στο GoG, $6. 2
JohnVani18 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Επιτέλους το 400 Days σε προσφορά!!! 2,49€!! Ορμάτε!!! 1
efo355 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Επιτέλους το 400 Days σε προσφορά!!! 2,49€!! Ορμάτε!!! link?
diplo Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 φρέσκο https://www.humblebundle.com/weekly με παιχνίδια της Arcen Games αυτό το κολλημένο average 5,80 στο weekly με χαλάει άσχημα...
GameShopper.gr Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Ψιλοαπογοήτευση το νέο Humble Weekly. 2
naruto14 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Για μένα τελείως αδιάφορο οπότε το προσπερνάω. Καλύτερα, να γλιτώσουμε και κάνα φράγκο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις