naruto14 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Εγώ στο παραπάνω σχόλιο τοποθετήθηκα, το οποίο είναι τουλάχιστον αστείο Και σου λέω. Ξαναδιάβασε τι έγραψα. Δεν κατάλαβες πως η ΕΑ έβγαλε το bundle για να τραβήξει περισσότερο κόσμο στο Origin? Για αυτό έχουν και τις προσφορές τώρα, για να σε βάλουν να αγοράσεις το Dead Space 2 και ότι άλλο λείπει από εκεί. Φαίνεται ελάχιστοι αγοράζουν από Origin. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore1 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Λογικο αυτο που γραφει ο Naruto παραπανω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ShadowSora94 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Ετσι ειναι,τι περιμενατε τους επιασαν οι καλοσυνες στα καλα καθουμενα? image να φτιαξουνε θελουν να πουλησουν και τα sequels...(bf4,sims4)+ να φερουν κοσμο στο origin αμα τα συνδυασεις με το refund feature και την gamescom τα καταφερνουν καλα. Για το dead space 2 επιμενω οτι θα το δουμε στα bonus ομως. Α και κατι αλλο δεν με χαλασε ουτε γκρινιαζω απλα να μην νομιζουμε οτι μας κανουν και χαρη και ολας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Avatar_GR Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Και σου λέω. Ξαναδιάβασε τι έγραψα. Δεν κατάλαβες πως η ΕΑ έβγαλε το bundle για να τραβήξει περισσότερο κόσμο στο Origin? Για αυτό έχουν και τις προσφορές τώρα, για να σε βάλουν να αγοράσεις το Dead Space 2 και ότι άλλο λείπει από εκεί. Φαίνεται ελάχιστοι αγοράζουν από Origin. Τους έχει φάει το steam όλο τον κόσμο. Λογικό να δίνουν προσφορές,κάπως έπρεπε να τραβήξουν τον κόσμο. Εγώ αν και πλέον έχω το BF3,ακόμα το σκέφτομαι να το βάλω λόγο origin. Δεν παλεύεται εύκολα το origin παιδιά,κακά τα ψέματα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gavros10 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Τους έχει φάει το steam όλο τον κόσμο. Λογικό να δίνουν προσφορές,κάπως έπρεπε να τραβήξουν τον κόσμο. Εγώ αν και πλέον έχω το BF3,ακόμα το σκέφτομαι να το βάλω λόγο origin. Δεν παλεύεται εύκολα το origin παιδιά,κακά τα ψέματα... Και εγω που το εχω και το θεωρω πολυ καλο παιχνιδι αν ηταν στο steam και χωρις το Battlelog θα επαιζα πιο πολυ πιστευω. Το πηρα 1 μηνα αφου βγηκε και εχω παιξει καμια 30αρια ωρες... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalidor Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Απο ποιο μαγαζι πιστευετε οτι εχει τις καλυτερες προσφορες σε Pc Games..?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Senkradvii Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Διάφορα μαγαζιά έχουν κατά καιρούς διάφορες προσφορές. Εγώ προσωπικά κοιτάω αυτά τα 5: Steam, GOG, Origin, bundlestars και το humble bundle προφανώς, προφανώς. Για daily deals στα games κοιτάτε εδώ: http://www.reddit.com/r/GameDeals/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GameShopper.gr Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Μερικά από τα καλύτερα deals του Σαββατοκύριακου εδώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalidor Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 ΒΑΣΙΚΑ ενδιαφερομαι μονο για cd.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kamui Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 ΒΑΣΙΚΑ ενδιαφερομαι μονο για cd.. Αν εννοείς πως θες να αγοράσεις το κουτάκι μαζί με τα dvd και τα βιβλιαράκια νομίζω λίγο δύσκολα κάποιος θα μιλήσει για "καλή τιμη". Καλές τιμές πλέον παίζουν μόνο στα ψηφιακά 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Senkradvii Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Αν εννοείς πως θες να αγοράσεις το κουτάκι μαζί με τα dvd και τα βιβλιαράκια νομίζω λίγο δύσκολα κάποιος θα μιλήσει για "καλή τιμη". Καλές τιμές πλέον παίζουν μόνο στα ψηφιακά Kανένα play.com ή amazon ίσως, αν και το τελευταίο πλέον χωρίς τα δωρεάν μεταφορικά δεν ξέρω κατά πόσο αξίζει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kamui Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 (επεξεργασμένο) Τι γνώμες έχουμε για Lost planet 2? http://www.greenmangaming.com/s/gr/en/pc/games/action/lost-planet-2/#item-s5 Voucher: GMG20-KCDKK-H4TPB πάει στα 6€ Το πρώτο με είχε "τραβήξει" από trailer και εικόνες αλλά με χάλασαν τα Modes στο coop, που ήθελα κυρίως, οπότε και το παράτησα. Το 2 παίζει coop campaign? Επεξ/σία 25 Αυγούστου 2013 από kamui Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Despotas Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Τι γνώμες έχουμε για Lost planet 2? http://www.greenmangaming.com/s/gr/en/pc/games/action/lost-planet-2/#item-s5 Voucher: GMG20-KCDKK-H4TPB πάει στα 6€ Το πρώτο με είχε "τραβήξει" από trailer και εικόνες αλλά με χάλασαν τα Modes στο coop, που ήθελα κυρίως, οπότε και το παράτησα. Το 2 παίζει coop campaign? Το 1ο μου άρεσε αρκετά. Το 2ο δεν το δοκίμασα γιατί διάβασα αρνητικές κριτικές για solo campaign(κακή AI κλπ). Λέγαν πως αξίζει το campaign σε co-op αλλά έμεινα μακριά γιατί έχει GFWL. (το οποίο θα καταργηθεί σύντομα οπότε δε ξέρω αν έχει νόημα να το πάρεις) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore1 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 ΒΑΣΙΚΑ ενδιαφερομαι μονο για cd.. Να κοιτας στο skroutz τοτε για νεες αλλαγες στις τιμες.Καταστηματα που συνηθως εχουν χαμηλοτερες τιμες απο τα γνωστα ειναι το gameexplorers,gamescom,και 2-3 ακομα που θα τα βλεπεις στο skroutz πανω πανω οπως πχ στο https://www.skroutz.gr/s/2355361/Tomb-Raider-PC.html 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spook Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Μερικά από τα καλύτερα deals του Σαββατοκύριακου εδώ. άμα αγοράσω από το getgamesgo.com που δίνει 2 παιχνίδια της ubisoft με 8 ευρώ, πως θα το κατεβάσω, από αυτό το site? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις